Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szenzációs felfedezés: megtalálták az egyik legnagyobb fáraó aranyvárosát

Egy egyiptomi régészeti misszió bejelentette csütörtökön, hogy megtalálta a 3 000 éves „elveszett aranyvárost”, amelyet a homok temetett maga alá az ókori emlékekben gazdag Luxorban.   Sok külföldi expedíció kereste ezt a várost, de mind kudarcot vallottak – idézte fel Záhi Havvász tekintélyes egyiptomi régész, egykori régiségügyi miniszter.   A…

Torkán akadt a cseh külügynek egy pesti cseh filmfesztiválra szánt Orbánozó videóüzenet

Tiltsák be Orbánt! - firkantotta a falra videóüzenetében egy cseh rendezőpáros, akiknek filmje szerepel a budapesti online Cseh Filmkarneválon. A rövid üzenet film előtti levetítését azonban nem akarja engedni a cseh külügy. A rendezők emiatt játékfilmjük visszavonását fontolgatják.

Egy férj itt, egy férj ott, de kiderült a nő turpissága

Kettős házasság miatt indult eljárás egy magyar nő ellen, aki 2015-ben Írországban, majd három év múlva Magyarországon is férjhez ment – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-vel. Schmidt Gábor tájékoztatása szerint a nő 2015 szeptemberében Írországban kötött házasságot egy pakisztáni férfivel. Egy évvel…

Így élte meg az egyik focista az Atalanta – Valencia meccset, amit a járvány egyik katalizátorának tartanak

Liner
-
 Ma 16:15Sport

Robin Gosens, az Atalanta német hátvédje is ott volt azon a bizonyos 2020 februári Atalanta – Valencia Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amelyet számos szakértő csak „zéró meccsnek” nevez a koronavírus-járvány európai berobbanása tekintetében.

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Glamour
-
 Ma 16:06Divat

Vajon más bolygón él egy magyar és egy külföldi plus size lány, nő? Mit viseljünk, ha telt idomaink vannak? Léteznek határok, tiltólistás darabok? Vajon az alkatunk és a magasságunk a mérvadó? És mi a helyzet a stílusunkkal, a személyiségünkkel, a korunkkal?

Fényszóró polírozás házilag, egyszerűen: Tudd meg, hogyan történik a fényszóró polírozás otthon!

Egy használt autó megvásárlásánál az egyik első dolog, ami szembetűnik, az autó lámpáinak állapota: számos esetben találkozhatunk lemattult, összekarcolódott, besárgult fényszórókkal, amelyek rengeteget elvesznek egy autó értékéből, akár vevők, akár eladók vagyunk. Gondoltad volna, hogy a problémát nagyon könnyű és olcsó is megoldani?

Fényszóró polírozás házilag, egyszerűen: Tudd meg, hogyan történik a fényszóró polírozás otthon!

Egy használt autó megvásárlásánál az egyik első dolog, ami szembetűnik, az autó lámpáinak állapota: számos esetben találkozhatunk lemattult, összekarcolódott, besárgult fényszórókkal, amelyek rengeteget elvesznek egy autó értékéből, akár vevők, akár eladók vagyunk. Gondoltad volna, hogy a problémát nagyon könnyű és olcsó is megoldani?

Egy netflixes sorozatnak köszönhetően oldódhat meg egy rejtélyes haláleset

Filmsor
-
 Ma 16:00Film

Az amerikai hatóságok bejelentették, hogy gyilkosság áldozata lett Alonzo Brooks, akinek halálával a Netflix sorozata, a Megoldatlan rejtélyek (Unsolved Mysteries) foglalkozott, és akinek testét a sorozat után exhumálták 2020-ban.

Nyerj egy Philips OneBlade borotvát az Esport1-gyel!

Esport 1
-
 Ma 16:00Gaming

Tavaly nagy sikert aratott az Esport1 közösség tagjai között a Philips különleges terméke, most pedig lehetőség nyílt egy újabb darab megnyerésére!

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

HVG
-
 Ma 16:00Külföld

Szombat hajnalban is folytatódtak Észak-Írország több városában a több mint egy hete tartó zavargások. Az utóbbi évek legsúlyosabb válsága mögött több ok is rejtőzik, ám mindegyik visszavezethető arra, hogy a Nagypénteki Egyezmény 1998. április 10-ei aláírása óta eltelt több mint két évtized sem volt elég ahhoz, hogy valódi bizalom alakuljon…

Új életet ad a golflabdáknak egy angol bácsi, még Donald Trumpot is megformázta

Blikk
-
 Ma 16:00Külföld

Mindennap órákat tölt azzal egy angol öregúr, hogy új életet adjon az öreg golflabdáknak.

Ukrajnában megint csaknem négyszázan haltak meg egy nap alatt

Nem lassul Ukrajnában a koronavírus-járvány terjedése, szombatra is mintegy 17,5 ezer új fertőzöttet és csaknem négyszáz elhunytat jegyeztek fel egy nap alatt, az aktív betegek száma pedig már megközelítette a négyszázezret.

Teljesen szétdöntött egy boltot egy varánusz Thaiföldön

Ugytudjuk
-
 Ma 15:50Megyei

A 180 centis hüllő Bangkok közelében hozta rá a frászt a vásárlókra, valószínűleg élelmet keresett a boltban.

Raskó György: Magyarországon nincs szükség két szőlészettel, borászattal foglalkozó egyetemre

Amikor az Innovációs és Technológiai Minisztérium benyújtotta az Országgyűlés elé újabb tíz egyetem modellváltását megalapozó javaslatait 2021. március 31-én, ott volt mellette az is, hogy: „A világhírű borvidéken – külföldi példák alapján – megalapítják a kiemelten szőlészettel-borászattal foglalkozó első hazai felsőoktatási intézményt, a…

Félmilliárd forint a magyar-román vállalati együttműködés támogatására

Magyarország az egyik legfontosabb gazdasági partnerének tekinti Romániát