Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Gyárépületet avattak Újvidéken

Magyar Szó
-
 Tegnap 13:40Határtalan

Fotó: 021Hivatalosan is megnyílt ma a németországi székhelyű Continental AG autóipari konszern leányvállalata.

PS Store: Ezeket a játékokat töltötték le a legtöbben februárban, Amerikában meglepő győztest avattak

IGN
-
 Tegnap 11:48Gaming

A Sony ismét közzétette az előző havi PlayStation Store-os letöltési listát, amelynek első helyezettjein meg is lepődhetünk, de ha nem lepődünk meg, az sem baj, mert régi ismerősökről van szó.

A sátánista ügyvéd, akiből templomépítő pap lett, és annyira megtért, hogy végül boldoggá avatták

Telex
-
 21.03.06 06:59Tudomány

Bertolo Longo ügyvédként sátánista lett, de annyira fárasztotta a harc a sátánnal, hogy végül az egyház szolgálatába állt és szegények, illetve gyermekek megsegítésére adta fejét.

Virtuálisan avatták fel a West Hungária Bau Kft. paksi telephelyét

A West Hungária Bau Kft. 1,9 milliárd forint költséggel fejlesztette a paksi telephelyét és további fejlesztéseket hajtott végre állami támogatással. A paksi telephelyet március 5-én Varga Mihály pénzügyminiszter közreműködésével adták át virtuálisan.

„A rendezésben szenvedélyesen létezem” – Béres Attila ötvenéves

Pályája elején megtapasztalta, hogy milyen az, amikor fölröptetik, majd lezuhan. Ma már úgy gondolja: ez nagyon jót tett. A Miskolci Nemzeti Színház igazgatójával matematikusi kezdetektől a színészi ambíciókon át a szabadság kérdéséig számos dologról beszélgettünk a kerek évforduló apropóján.

“A színház ereje alapvetően a közösség ereje” – Interjú Béres Attilával

Színház.online
-
 21.03.03 06:00Színpad

Béres Attilával, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatójával Csatádi Gábor beszélgetett az online színház lehetetlen lehetőségeiről a Pótszékfoglalón.

Üzemcsarnokot avattak Veszprémben – A jövő autóipari trendjeit alakítják

Veol
-
 21.03.02 17:30Gazdaság

A Valeo Siemens eAutomotive Hungary Kft. veszprémi üzemének gyártáskapacitás bővítő ünnepségét tartották március 2-án. A cég új mérföldkőhöz érkezett a mostani, 4000 négyzetméteres csarnok bővítéssel, amelyben hajtásláncok és inverterek készülnek majd a nagy járműgyártó vállalatok részére.

Emléktáblát avattak a legendás Fradi-játékos, Pusztai László tiszteletére

41 évesen halt meg, de ez alatt is rengeteg emléket hagyott maga után.

Emléktáblát avattak Pusztai László születésnapján

„Negyvenegy év jutott neki, nagyon rövid élet, de ez alatt is nyomot hagyott maga után. Nekünk kötelességünk ápolni emlékét a fiatalok előtt”.

Ftc: emléktáblát avattak Pusztai László születésnapján

NSO
-
 21.03.01 17:41Foci3 hír a témában

Őrmező lakóközössége és az FTC hétfőn emléktáblát avatott az éppen 75 éve született Pusztai László labdarúgó tiszteletére – közölte a Magyar Távirati Iroda.