Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Karácsony: „Orbán Viktor nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között”

A főpolgármester arra reagált, hogy a kormányfő szerint „nyilvánvaló hazugság”, hogy a kormány elüldözte a CEU-t Magyarországról, hiszen a héten az egyetem épületében tartottak nemzetközi konferenciát.

Felavatták a ráckevei szerb ortodox kolostori gyűjtemény megújult épületét

Ünnepélyes keretek között nyílt meg szeptember 16-án az egykori szerb monostor kincseit bemutató kiállítás a ráckevei szerb ortodox templom felújított parókiáján. Az épületet Lukijan Pantelic, a szerb ortodox egyház budai püspöke avatta fel. A ráckevei kolostori gyűjtemény a szentendrei székhelyű Budai Szerb Ortodox Egyházmegye Múzeumának…

Pihenőpark épül Balatonfüreden

AQUA
-
 Ma 18:08Életmód

Egyhektáros területen új, mindenki számára megközelíthető partszakaszt nyit meg a város. Az egykori Brázay strand és a Balatonfüredi Horgászegyesület területén már zajlanak a munkálatok. A látvány-csónakkikötő még ebben a hónapban elkészül. A sok városi fejlesztés között ez az egyik legjobban várt, hiszen nem gyakori a Balatonnál, hogy eddig…

Karácsony Gergely: Oké, hogy a CEU épülete nem tűnt el, de előadás sincs

A főpolgármester közösségi oldalán reagált Orbán Viktor írására.

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség épület és intézmény között

A főpolgármester azért írta ezt, mert Orbán Viktor szerinte úgy látja, „a CEU-t mégsem üldözték el Magyarországról, hisz a CEU épületében tartottak meg egy nagyszabású nemzetközi konferenciát.”

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között

A miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán fejtette ki véleményét Orbán Viktor „szamizdat” címen megjelent írásáról.

Orvos- és nővérszálló épülhet Kaposváron, átalakítanák a kórház konyhaépületét

Több szintesre építhetik át a kaposvári kórház konyhaépületét, a tervek szerint 72 lakást alakítanának ki.

Karácsony: Orbán nem tudja, mi a különbség egy épület és egy intézmény között

A főpolgármester arra reagált, hogy a miniszterelnök kijelentette: a CEU-t nem is üldözték el, mert az épületben tartanak még konferenciákat.

Bejárhatták az egykori zsinagóga épületét

Szoljon
-
 Ma 16:30Kultúra

Szombaton a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat keretén belül a Szolnoki Galériába invitálták az érdeklődőket.

Karácsony elmagyarázta Orbánnak, hogy attól, hogy a CEU épülete nem tűnt el a föld színéről, még nincs benne oktatá…

Attól, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) épülete nem tűnt el a föld színéről, még nincs benne oktatás és Bécsbe kell menni egy CEU-s diplomáért – írta Karácsony Gergely közösségi oldalán vasárnap. A főpolgármester Orbán Viktor miniszterelnök szombaton megjelent, Az elüldözött egyetem Budapesten (Szamizdat 13.) című, a miniszterelnöki…

Hatalmas beruházás zárult le a borsodi településen: 110 millió forintból épült az új óvoda

Átadták vasárnap - a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, hatszázötven lakosú - Nekézsenyben a Napraforgó óvodát, amely 110 millió forint pályázaton nyert hazai forrásból épült fel a 2016-ban lebontott régi létesítmény helyén.

Öt csoportos bölcsőde épül Balatonalmádiban

Veol
-
 Ma 13:00Megyei

Még az ősszel megkezdődhet a bölcsőde építése a városban.

Az EMLA perel a tihanyi Balatoni Kapu nevű látogatóközpont tervei miatt

Az EMLA Egyesület, amely közérdekű környezetvédelmi jogi tanácsadást és jogi képviseletet lát el az Agrárminisztérium Zöld Forrás nevű programjának támogatásával, a közösségi oldalán jelentette be, hogy a tihanyi rév közelébe tervezett Balatoni Kapu nevű látogatóközpont környezetvédelmi engedélyezése miatt pert indított. Ennek…

Új kerékpáros központ épül Füreden

Uniós pályázati forrásból, a Magyar Kerékpáros Szövetség beruházásában valósul meg a kerékpáros központ Balatonfüreden. A beruházásban konzorciumi partner a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány.