Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 134 hír

Beperelték az Apple-t egy chat alkalmazás miatt, amit nagyrészt neonácik használnak

Noizz
-
 Ma 21:09Bulvár

A per indítványozói szerint a Telegramot neonáci csoportok használják gyűlöletkeltő tartalmak megosztására.

Digitális károkozás – tisztességes versenyt sértő óriások?

Varga Judit igazságügyi miniszter a Gazdasági Versenyhivatal elnökével, Rigó Csabával egyeztetett a nemzetközi digitális vállalatok "visszás kereskedelmi gyakorlatáról".

Varga Judit: Elejét kell venni a digitális károkozásnak

Az óriásvállalatok magatartása gyakran nemcsak a véleménynyilvánítás szabadságát sértik.

Varga Judit a GVH elnökével együtt küzd a Facebook és a techóriások „digitális károkozása" ellen

A vállalatok és a magyar emberek is kapjanak védelmet a digitális károkozással szemben - Varga Judit ezért a Versenyhivatal elnökével egyeztetett. Ma már a techóriások, a Facebook, Twitter szolgáltatások gyakorlatilag olyanok, "mint az áram- vagy vízszolgáltatás" a miniszter szerint.

Varga Judit: Elejét kell venni a digitális károkozásnak!

A Gvh elnökével egyeztetett az igazságügyi miniszter a nemzetközi digitális cégek visszás kereskedelmi gyakorlatáról.

Keveslik a digitalizáció eddigi üzleti hasznát a vállalatok

A szándék továbbra is meg van a cégek többségénél a digitalizáció folytatására, de a kezdeti lelkesedést lehűtik a folyamat során szerzett tapasztalatok, legfőképpen az, hogy az eddigi fejlesztések kevés kézzelfogható üzleti hasznot hoztak. Ez derül ki az EY könyvvizsgáló és tanácsadó cég több mint ezer döntéshozó bevonásával készült EY Digital Inv

Ilyet is lehet: idősek beperelték a brit telefoncéget túlszámázás miatt

Csoportos per indul a British Telecom ellen, olvasható a bbc.com hírportálon. A brit telefontársaság a kereset szerint elmulasztotta kárpótolni azokat az idős előfizetőit, akiknek a vezetékes szolgáltatást nyolc éven keresztül indokolatlanul drágán biztosította.

Az Etihad és az Emirates vezeti be először az IATA digitális útlevelét

Az abu-dzabi és dubaji légitársaság használja elsőként az IATA mobilappját, amelyben nemcsak a jegyek kezelhetők, de a vírustesztek eredményei és az oltás igazolása is.

Digitális ugródeszka’ pályázat indul

oktatást segítő eszközökhöz és képzéshez juthatnak hátrányos helyzetű települések iskolái Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebook csomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös…

Digitális hirdetési vezető a KOD Médiánál

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője. A pozíciót újonnan hozták létre, mert mind az eddigi, mind a tervezett online fejlesztések, illetve stratégiai értékesítési megállapodások szükségessé tették az önálló digitális csapat kialakítását. Nagy Tamás korábban két éven át volt a miskolci Tudomány és Technika Háza…

Az Indamediától igazolt új digitális hirdetési vezetőt a KOD Media

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője.

Digitális támogatással a fenntarthatóság zöld útján

Az Ön Claas tanácsadója folyamatosan a gépben van.

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője

A pozíciót újonnan hozták létre, mert mind az eddigi, mind a tervezett online fejlesztések, illetve stratégiai értékesítési megállapodások szükségessé tették az önálló digitális csapat létrehozását.   Nagy Tamás tölti be 2021 január 4-től a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetői pozícióját.  Nagy Tamás korábban két éven át volt a miskolci Tudom

IMF: 40 jegybank elvileg engedi digitális valuta kibocsátását, de sok az akadály a virtuális pénz előtt

Egyre népszerűbbek a digitális valuták a világban, pedig a jegybankok többsége nem engedélyezi azok használatát. Az Nemzetközi Valutaalap (IMF) 174 tagországában mindössze 40 jegybank engedi digitális valuta törvényes kibocsátását.