Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hetek óta kész, de még hetekig nem lehet használni a keleti elkerülőt

Vásárhely24
-
  Ma 14:57 Megyei

A polgármester nem ért rá arra, hogy elintézze, megszervezze, hogy mihamarabb használatba is kerüljön az út – mondta el Benkő Zsolt települési képviselő.

Fegyveres szökés: Az ORFK nem értékeli a bátorságot, ha civilnél tapasztalja

Nem tünteti ki azt a civilt a rendőrség, aki segített a pénteki fegyveres szökés elkövetőjének elfogásában.

27 éve nem váltott fodrászt Denzel Washington

24
-
  Ma 14:49 Színes

Most a színész díjat adott át neki.

Köménymagos krumpli egy kártyapartihoz

Életforma
-
  Ma 14:45 Recept

Tudom, hogy a drasztikusan emelkedő krumpliárak mellett meggondoljátok: kipróbáljátok-e ezt a receptet, de én mindenkit bátorítok! Nagyon egyszerű, isteni, csak pár mártogatós, egy jó pohár sör és néhány barát kell hozzá. Kezdjünk neki! Ez a pasiknak is menni fog! 

Szijjártó Péter: Nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapesti Folyamat során

Szijjártó Péter hangsúlyozta, Magyarország nem adja nevét és támogatását semmilyen olyan európai szintű politikához, amely további migránsok meghívását eredményezné.

Szijjártó: nem győzhetnek a bevándorláspárti erők a Budapest Folyamat során

A szerdán kezdődő, az úgynevezett Budapest Folyamatról Isztambulban rendezett miniszteri ülésen a bevándorláspárti erők nem győzhetnek, sőt "ez a folyamat lesz a szimbóluma annak, hogy megállítjuk a migrációt támogató erők előrenyomulását" - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az európai uniós…

Nem tüntetik ki a szökött foglyot feltartóztató mercedeses férfit

Pedig a felvételek szerint aktívan részt vett a rab elfogásában.  A pénteki fogolyszökés után az országos rendőrfőkapitány hétfő délelőtt 12 rendőrt tüntetett ki. A rendőrség által kiadott videón ugyanakkor az is látható, hogy a rab feltartóztatásában komoly szerepe volt egy civil autósnak. Amikor a kezében pisztollyal menekülő fogvatartott át aka

Nem lehet kihallgatni a bíróságról szökött rabot

24
-
  Ma 14:37 Belföld

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt indított nyomozást.

Lehet, hogy nem a pasid lusta, hanem te vagy irányításmániás?

NLCafé
-
  Ma 14:35 Életmód

Sokszor éri az a vád a férfiakat, hogy lusták, nem hajlandók döntéseket hozni, és menekülnek, ha dolog van. Pedig lehet, hogy csak irányításmániás a feleségük.

Egyszerűbb lesz az amerikai szőlőkabóca elleni támogatás igénylése

A szőlőültetvényeket veszélyeztető kártevők– mint például az amerikai szőlőkabóca – elleni támogatás igénylése egyszerűsödik, a kérelmek 2019. március 1-31. között nyújthatók be postai úton a Magyar Államkincstárhoz.

Amit eddig nem mondtak el az IBS-ről

HáziPatika
-
  Ma 14:33 Egészség

Az irritábilis bél szindróma gyógyszeres kezelése szorosan összetartozik az életmód megváltoztatásával és a stresszkezeléssel. A legtöbb gyógyszer azonban csak egy-egy, általában a leghangsúlyosabb tünet csökkentésére alkalmas.

Ez lesz a vége, ha valaki egy befagyott folyón vagánykodik a kocsijával

Bors Online
-
  Ma 14:30 Bulvár

Alighanem egy életre megtanulta egy háromtagú kínai család, hogy nem jó ötlet egy befagyott folyón száguldozni. Wujiaqu-nál történt meg ugyanis, hogy a família úgy gondolta, driftelnek egyet a jégen - az azonban beszakadt alattuk. A fedélzeti kamera rögzítette a pillanatot, amikor a jármű elkezdett süllyedni, a család pedig rájött: itt bizony már a

Tűzvésztől tartanak a szomszédok: utcára folyik a szemét egy szentesi udvarból

Délmagyar
-
  Ma 14:28 Megyei

Szentes - Ember nagyságú szeméthegy gyűlik egy szentesi udvarban, a hulladékból már az utcára is jutott. A rendetlen szomszédot dolgos, segítőkész embernek tartják az utcabeliek, így egyelőre megértők, bár van, aki tart attól, hogy egyszer lángra kap a szemétkupac.

Egyeszerre hét nővel is csalta feleségét Oszter Sándor

Nem volt a hűség mintaképe a színész, felesége mégis kitartott mellette.  Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella zongoraművész idén ünneplik 40. házassági évfordulójukat. A színművész neje – aki rendre szemet hunyt férje hűtlensége felett – elárulta: a kapcsolatuk titka az, hogy nem bírnak egymás nélkül élni – írja a…

Három diáktüntetőnek nem kell bírságot fizetni

24
-
  Ma 14:26 Belföld

30 ezer forint bírságot kellett volna fizetniük.