Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 275 hír

Fontos újdonság a Windows 10 Számológépben

Computerworld
-
  Ma 18:00 Mobiltech

Az app függvényábrázolási lehetőséget kap.

Nádor Tibor képtájai

KultúrPart
-
  Ma 17:43 Kultúra

A festőművész legújabb kiállítása január 28-án nyílik az Óbudai Esernyősben.

Fontos: Semjén Zsolt újabb öt évig vezeti az ország irányításában részt vevő KDNP-t

Újraválasztotta Semjén Zsoltot a KDNP elnökének szombaton a párt tisztújító Országos Választmánya. A KDNP azt közölte az MTI-vel, hogy az ország minden részéből érkezett küldöttek elsöprő többséggel választották meg további öt évre a párt elnökének – a tisztséget 2003 óta betöltő – Semjén Zsoltot. A Kereszténydemokrata Néppárt…

Nyugat-Balkáni Vidékfejlesztési miniszteri konferenciát tartottak

Nagy István agrárminiszter részt vett a Nyugat-Balkáni Vidékfejlesztési miniszteri konferencián, a Berlini Agrárminiszteri Csúcstalálkozó keretében. A miniszter a kerekasztal beszélgetésen elmondta, hogy kitűnő kezdeményezésnek tartja a nyugat-balkáni térség országainak támogatását az Európai Unióhoz való csatlakozási törekvéseikben.

Fontos az önmérséklet

Dr. Nagy Balázs, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természetföldrajzi Tanszékének docense, az ELTE Földrajztudományi Központjának vezetője, a Földgömb magazin főszerkesztője. Geográfus és klímakutató, több expedíció tagja és vezetője, amelyek az Antarktiszon és az Andokban kutatják az éghajlat változásait. Kíváncsiak voltunk, mit…

Vagyona felét bukta el Dévényi Tibor: ez áll a háttérben

Pénzcentrum
-
  Ma 15:59 Gazdaság

Hatvan éves kora felett vált el Dévényi Tibor, aki most elárulta, hogy a váláskor odaadta a vagyona felét a feleségének. Elsőre érthetetlennek tűnik a lépés, pedig nem biztos, hogy ezzel rosszul járt a veterán DJ. Egy házassági szerződéssel...

Budapestet érintő fontos kérdésekben állapodott meg a kormány és a fővárosi vezetés

Magyar Hírlap
-
  Ma 15:45 Belföld

A felek többek között az egészségügyi ellátás javításának lehetőségeiről, valamint a kukaholdingot érintő ügyekről is tárgyaltak

Esznek elég zöldséget a fehérvári fiatalok? - A téli vitaminfogyasztás fontosságáról

fmc
-
  Ma 15:02 Életmód

A téli hónapok során az immunrendszer erősítése, a légúti fertőzések megelőzése miatt különösen fontos a megfelelő vitaminbevitel.

Fehér Tibor: „Kifizetődőbb egyenesnek lenni”

marie claire
-
  Ma 15:00 Film

Az Oscar-díjas filmből készült színdarabot, a Legénylakást december végén mutatták be a Centrál Színházban. Az irodai kisembert a darabban a társulat új tagja, Fehér Tibor alakítja. Vele beszélgettünk a premiert követően.

A magyar vidéknek fontos a mezőgazdaság

A magyar vidék számára nagyon fontos a magyar mezőgazdaság - jelentette ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hajdú-bihari szervezetének elnöke a testület évindító sajtótájékoztatóján Debrecenben.

Meghan Marklenek fontosabb a királynőnél a személyi edzője

BorsOnline
-
  Ma 13:00 Bulvár

A sussexi hercegné kirepült az aranykalitkából. Megszabadult a kötöttségektől, és új életet kezdett Kanadában. Harry mindenben követi imádott feleségét.

A magyar vidék számára nagyon fontos a magyar mezőgazdaság

– Mindezekről a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hajdú-bihari szervezetének elnöke beszélt a testület évindító sajtótájékoztatóján Debrecenben.

Kezdőként még fontosabb az óvatosság!

Ajkai Szó
-
  Ma 11:49 Megyei

A középiskolások többsége a diákévei alatt megszerzi a gépjárművezetői engedélyt, majd családja gépkocsijával részt vesz

Az új igazgató programjának fontos eleme a vízbiztonság

Teol
-
  Ma 11:30 Megyei

Az eddigi igazgató, Márk László nyugdíjba vonulását követően, 2020. január 1-től Bencs Zoltán vezeti a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságot.

A magyar kultúra napja – Színház és sok minden más – Beszélgetés Pálffy Tiborral, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron …

Erdély Ma
-
  Ma 11:04 Határtalan

Főszerepek, szakmai kitüntetések, színházon kívüli energiafelszabadító tevékenységek és rendezői pályakezdés jelentik Pálffy Tibor közelmúltjának legfontosabb epizódjait.