Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 200 hír

Zsuzsová tagadja, hogy köze lenne Basternák László meggyilkolásához

A besztercebányai Specializált büntetőbíróságon folytatódik a meggyilkolt ógyallai polgármester, Basternák László (MKP) fő tárgyalása.   Az utolsó szó jogán Alena Zsuzsová is előadta saját verzióját. Kedden először a vádlott, a Most-Híd nevű szlovák-magyar vegyespárt korábbi jelölje, Roman Ostružlík mondta el záróbeszédét.   Ostružlíknak az…

Zsuzsová állítja, sosem rendelte meg Basternák László meggyilkolását

Az ügyészség Roman Ostružlíkot, Alena Zsuzsovát és Vladimíra Mosnárt is bűnösnek tartja. Zsuzsová keddi záróbeszédében tagadta az ellene felhozott vádakat.  Állítja, meggyanúsítása a Kuciak-gyilkosság ügyében elítélt Andruskó Zoltán félrevezető tanúvallomásán alapul. Zsuzsová hangsúlyozta, sosem rendelte meg Basternák László…

Surján László: A Nyugat politikai vaksága

A tények nem számítanak, ahogy nem számítottak a holodomor idején sem.

Mintegy tizenötezren szeretnének elbúcsúzni Benkő Lászlótól

Koncert.hu
-
 Ma 08:54Zene

Mint ahogy azt megírtuk, Benkő Lászlótól – az érvényben levő járványügyi korlátozások miatt – zárt körben vesznek végső búcsút a családtagok és a pályatársak. Fia a Ripostnak mondta el, hogy 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni édesapjától.

Tőkés Lászlóhoz hasonlította magát az egykori szekus besúgó, járványtagadó érsek

Száznál is több ortodox zarándok részvételével jelenleg is tart a Szent András-napi búcsú a Konstanca megyei Ion Corvin településen, melyhez a járványtagadás egyik legnagyobb szószólójává vált Teodosie érsek annyira ragaszkodott, hogy figyelmen kívül hagyta a hatóságok tiltását, és minden lehetséges szabályt megszegve mégis…

Benkő László fia: Nem tudom meggyászolni az apámat

Balázs a Ripostnak elmondta, egyenlőre az elvárásoknak igyekszik eleget tenni.

B. László: "Mindig is mondtam, hogy folyt az orra vérre" - Újabb részletek VV Fanni ügyének tárgyalásáról

2017. november 20-án tűnt el a VV Fanni néven ismert Novozánszki Fanni. Meggyilkolásával B. Lászlót gyanúsítják, a lány holtteste a mai napig nem került elő.A tegnapi tárgyaláson újabb információk láttak napvilágot, ez elhunyt lány vérét a garázsban is megtalálták.

A koronavírusnak is köze lehet Benkő László halálához - ezt állítja a zenész fia

Benkő Balázs szerint a bezártság felgyorsította apja betegségét.

A Csillag Születiket 14 évesen nyerte meg: László Attilából sármos pasi lett

Femina
-
 Ma 07:36Bulvár

László Attilát 2011-ben ismerte meg az ország, mutatjuk, hogy néz ki most a 24 éves énekes.

Először beszélt apja elvesztéséről Benkő László fia

Benkő Balázs a Ripostnak azt mondta, még nem tudta meggyászolni édesapját.

Dés László keményen nekiment Demeter Szilárdnak

Dés László az RTL Híradóban beszélt arról, hogy mit gondol Demeter Szilárd azóta visszavont írásáról, amiben Európát Soros György gázkamrájának nevezte.

Megrázó vallomás Benkő László fiától: Nem tudom meggyászolni az apámat

Benkő László fia, Balázs a Ripostnak elmondta, egyelőre az elvárásoknak igyekszik eleget tenni, valójában csak pillanatokra fogja fel, hogy édesapja nincs többé.

POSZT: A Színházi Társaság cáfolja Szabó László állításait

A Színházi Társaság azt közölte a HVG-vel, hogy a most feltárt problémák miatt léptek ki tavaly a POSZT-ot szervező cégből és adták át tulajdonosi jogaikat a Teátrumi Társaságnak.