Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ők voltak a Fashion Week legijesztőbb modelljei

24
-
  Ma 12:38 Bulvár

Elég bizarr a látvány.

Fegyvert fogott a taxisra egy 16 éves fiiú

24
-
  Ma 12:36 Baleset-bűnügy

A pénzt követelő férfit őrizetbe vették.

Számos édesség volt a terítéken a Gyulai Csokoládé Fesztiválon

Lajosmizséről érkezett az a csokikaraván, melynek a hétvégén az Erkel Hotel volt a helyszíne. A Gyulai Csokoládé Fesztiválon többek között mézeskalács workshop, csokoládégyurmázás, csilis csokoládé evőverseny várta az érdeklődőket. Az első 200 látogató bonbont kapott a belépéskor. A látogatók között többen találkozhattak olyan…

Egy 16 éves kecskeméti fiatal fegyverrel akarta kirabolni a taxist

Baon
-
  Ma 12:33 Baleset-bűnügy

A fiatalkorú gyanúsított pénzért ment, majd néhány perc elteltével visszaült a kocsiba és a sofőrre fogva egy fegyvert, a bevételt követelte.

Kásler Miklós: A magyarság identitásának mindig szerves része volt a keleti származás tudata

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:32 Belföld

„A magyar hagyomány legendái, krónikái teljesen egyértelműen tudatják az utókorral, hogy a szittya-hun-magyar rokonság folytonos” – hangoztatta Kásler Miklós.

Kézre került a toplistás bűnöző: hat körözés volt érvényben ellene

Elfogott a rendőrség a napokban négy férfit, egyikük ellen tizenegy, két másik ellen hat-hat körözés volt érvényben, a negyedik pedig már a körözési toplistán szerepelt.

7 tipp, hogy még szorosabbak legyenek a baráti kapcsolataid

woohoo
-
  Ma 12:24 Életmód

Ismerősből haverrá, majd közeli és legjobb barátokká válni egyfajta művészet: van, hogy azonnal egy hullámhosszra kerülünk a másikkal, de olyan is előfordul, hogy hónapok, akár évek is kellenek ahhoz, hogy igazán szorossá váljon a kapcsolatunk. A kötődés nem mindig jön egyszerűen, lehet, hogy többet kell dolgoznod érte – de megéri! Próbáld…

Áfát emeltek, ezzel 5 éves mélypontra lökték a GDP-t Japánban

Index
-
  Ma 12:21 Gazdaság

Az adóemelés és egy tájfun együtt 6,5 százalékkal vetette vissza a japán növekedést, most pedig a koronavírus gazdasági hatásai miatt aggódhat a kormány.

Titkosították a gyermekpornográfiával vádolt volt nagykövettel foglalkozó bizottsági ülés anyagát

Az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szerint az ügy egyik tanulsága, hogy a nemzetbiztonsági átvilágítások rendszerével kapcsolatban folyamatos modernizációra, a kor követelményeinek való megfelelésre van szükség.

Az igen, félmeztelenül fotózta magát ágyában a 49 éves szupermodell

Ripost
-
  Ma 12:10 Bulvár

A világhírű modell még most is elképesztő formában van, amit szerencsére meg is mutat rajongóinak.

Katalin hercegné hipnoszüléssel hozta világra a gyerekeit, és nagyon rosszul volt mindhárom terhességénél

Azt mondta, „ijesztő” volt számára a szülés után pár órával kiállni a nagyközönség elé, kezében az újszülött gyermekével.

Oltai Kata: “Attól, hogy valami biztos, még nem feltétlenül jó”

Elle
-
  Ma 12:03 Kultúra

Oltai Kata szexivé tette a kortárs művészetet és akár szakmája hazai csúcsát sem félt otthagyni és kilépni a bizonytalanságba, ha ezt érezte helyesnek.

Többször szexre kényszerítette a 17 éves gyakornokot a 39 éves győri szakács

Az akkor harminckilenc éves férfi 2018-ban, a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg a tizenhét éves sértettel. A lány elutasítása miatt őt bántalmazta, bezárta, szexuális cselekmények eltűrésére kényszerítette, amit felvételen rögzített, majd annak nyilvánosságra hozatalával fenyegette a sértettet.