Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 42 hír

Bemutatták a Ferrari legelső női pilótáját

A Forma–1-es Charles Leclerc nyomdokain halad a maranellói istálló vezetői akadémiáján az első nő, a tizenhat éves Maya Weug.

Bemutatták a Google-kereső új mobilos kinézetét

NapiDroid
-
 21.01.25 19:50Mobiltech

Az elmúlt időszakban a Google elkezdte bevezetni a kereső új mobilos felületét, ami a vállalat szerint egyszerűbb, letisztultabb és átláthatóbb lett. Nézzük meg röviden, hogy mi változott! A Google egy blogposztban mutatta be az új mobilos keresőt, ami számos felhasználónál már el is érhető. (Lehetséges, hogy egyesek jóval korábban megkapták,…

A GTA rajongók a Super Bowlra várják a hatodik epizód bejelentését

Azt hiszem sokan gondoljuk már úgy, hogy egy hivatalos GTA VI bejelentés pezsgőbontást kívánna. Évek óta táncolunk a titokzatos cím körül, s eddig csak GTA V “újra megjelenéseket” kaptunk. A Grand Theft Auto-sorozat legutóbbi része ugyanis már PS3-on is játszható volt, s újonnan PS5-re is megvásárolható már. Tény, ez idő alatt piacra…

Szentesen bemutatták a tram-train első prototípusát

infoVáros
-
 21.01.25 11:49Megyei

MÁV-START szentesi telephelyén mutatták be a Vásárhely 001-es tram-traint. Az első három tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között 2021. szeptember végén állhat forgalomba.

ValóVilág: Kiválasztották a hatodik párbajozót

iFaktor
-
 21.01.25 10:00Bulvár

A legnépszerűbb reality műsor, a ValóVilág jubileumi évada már jócskán túl van a felénél. Ez azt jeleni, hogy nem csak a bent töltött idő, de a játékosok is egyre gyorsabban fogynak. Hétvégén a villalakók eldönthették ki megy a hatodik párbajra. Az előző héten óriási fordulatokat láthattunk, mikor VV Vivi borzalmas lelki állapota miatt fel

Negyedik a magyar férfi váltó, hatodik helyen végeztünk összetettben

Krueger John-Henry ezüstérmet nyert 1000 méteren a lengyelországi Gdanskban rendezett Eb-n.

Közeledik a végjáték: megtörtént a Vv10 hatodik kiválasztása, őt küldik párbajra a villalakók

Blikk
-
 21.01.24 09:18Bulvár

Megtörtént a hatodik kiválasztás is a ValóVilágban. Az izgalmak a tetőfokára hágtak, hiszen ez azt is jelenti, hogy egyre közeledünk a végjáték felé, valamint a villalakók ismét izgulhatnak, hogy kit visznek ki párbajra.

Krueger ötödik, Liu Shaoang hatodik 500 méteren

Krueger John-Henry az ötödik, Liu Shaoang pedig a hatodik helyen végzett 500 méteren a gdanski rövidpályás-gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.

Ötödik és hatodik hely 1500 méteren a gdanski Eb-n

Liu Shaolin Sándor ötödik, Krueger John-Henry pedig hatodik helyen zárt 1500 méteren a lengyelországi Gdanskban zajló rövidpályás-gyorskorcsolya Európa-bajnokság második napján.

Liu Shaolin Sándor ötödik, Krueger John-Henry hatodik helyen zárt 1500 méteren

A szombati fináléban a két magyar versenyzőnek erős mezőnyben kellett helytállnia: két-két orosz és holland, valamint egy belga gyorskorcsolyázó volt az ellenfél.

FA-kupa: megszenvedett a Wolves hatodik ligás ellenfelével

Vitinha bombagóljával a Premier League-ben 14. helyezett Wolverhampton Wanderers 1–0-ra legyőzte idegenben a hatodik ligás Chorleyt az angol labdarúgó FA-kupa főtáblájának negyedik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Jason Isaacs szívesen eljátszaná élőben is a Star Wars: Lázadók egyik legmenőbb karakterét, az Inkvizítort

IGN
-
 21.01.22 18:30Film

Övé volt a Harry Potter-franchise egyik legmenőbb varázspálcája, és övé lehet a Star Wars-filmek egyik legmenőbb fénykardja is.

Hatodik éve a haszongépjármű-piac élén Európában a Ford

autopro
-
 21.01.22 15:22Cégvilág

Vezető szerepet szerzett tíz európai ország haszongépjármű-piacán, köztük Magyarországon is a Ford 2020-ban, sőt növekvő részesedést ért el a legtöbb piacon.

Bemutatták a Színház- és Filmművészeti Egyetem új campusát

Médiapiac
-
 21.01.22 13:00Média

Az intézmény történetének legjelentősebb fejlesztési programja vette kezdetét, amelynek első lépéseként új intézetnevekkel és megújult, modern oktatási helyszínekkel várják a hallgatókat és oktatókat.