Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

150 ezres elbocsátás, kiemelt nyugdíjak eltörlése - brutális intézkedésekre készül a román kormány

Mintegy 150 ezer köztisztviselő elbocsátását, a közméltóságok tiszteletdíjának befagyasztását és a kiemelt nyugdíjak eltörlését helyezte kilátásba a román kormány, hogy lefaragja a bruttó hazai termék (GDP) négy százalékát meghaladó költségvetési hiányt - írta hétfőn az Adevarul hírportál az MTI szerint.

Magyar állampolgár lett a Vidi védője

NB1
-
  Tegnap 10:52 Foci

Hivatalos bejelentés.

Magyar állampolgár lett a Vidi légiósa – hivatalos

Hétfő délelőtt állampolgársági esküt tett a MOL Fehérvár FC hátvédje. Stopira, aki hetedik éve Magyarországon játszik, hónapokkal ezelőtt nyújtott nyújtott be kérelmet a magyar állampolgárságért.

NB I: Vidi-verőkkel van tele a forduló válogatottja - itt a csapat

Csakfoci
-
  Tegnap 03:58 Foci

Ellepték a forduló válogatottját a MOL Fehérvár FC otthonában diadalmaskodó paksiak, a tolnaiakon kívül további hat csapat delegált játékost a legjobbak közé.

Bemutatkozik Szirák, ahol sokat dolgoznak a fejlődés érdekében

Nool
-
  19.12.08 11:20 Belföld

Pályázati támogatásoknak és az önkormányzat munkájának köszönhetően több fejlesztés is megvalósulhatott az elmúlt évek során a településen.

Addig bénázik a Vidi, míg lemarad a bajnoki címről

Rangadó
-
  19.12.08 09:40 Foci

Negatív széria, újabb kínos eredmény.

Botrány: megette a 120 ezres kiállított banánt

24
-
  19.12.08 09:28 Külföld

A műalkotás címe Komédiás, Maurizio Cattelan jegyzi.

Kiosztotta saját csapatát a Vidi válogatott játékosa : "Ha kell, bele kell állnunk egymásba"

A MOL Fehérvár FC játékosa, Kovács István kemény kritikát fogalmazott meg magával, és saját csapattársaival szemben is, ugyanakkor méltatta a tolnaiak játékát.

A komplett Vidi-védelem elaludt

Rangadó
-
  19.12.07 21:41 Foci

Szabó János köszönte a lehetőséget.

Az év utolsó fehérvári fellépésén csak szenvedett a Vidi

Feol
-
  19.12.07 18:57 Sport

Már télbe hajló környezetben fogadta az esztendő utolsó hazai bajnoki összecsapásán a Paksi FC-t a MOL Fehérvár FC labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Otthon égett a Vidi, őszi bajnok lehet a Fradi

A vasárnap pályára lépő Fradinak elég egy pont az utolsó két bajnokiján, hogy az NB I élén teleljen.

Itt egy alternatíva: hajléktalanokat szállásolnak el a profi klub stadionjában

Egri Ügyek
-
  19.12.07 14:06 Megyei

Az angol Crystal Palace egészen egyedülálló módon próbálja segíteni a környék nehezebb sorsú lakosait, akik a szállás mellett reggelit és zuhanyt is kapnak.

Bemutatkozik Borsosberény, ahol már komfortosabb körülmények várnak

Nool
-
  19.12.07 11:20 Belföld

Borsosberényt a település szélén érinti a nagy forgalmú 2-es út. A község önkormányzata az előző ciklusban is nagy hangsúlyt fektetett az energetikai korszerűsítésekre.

Brigitta kemény mint a vídia

Debmedia
-
  19.12.07 09:33 Sport

Kőváriné Ivánfi Brigitta, a 41 éves családanya és nem mellesleg hivatásos katona. Brigitta nem kifejezetten egy pláza cica alkat. Ez nem csoda, októberben két aranyat és két ezüstöt nyert a romániai szkander-világbajnokságon. Két évet húzott le a harcoló alakulatnál, majd bekerült a törzsszázadhoz híradósnak, ma már az irodán dolgozik…

A paksi edző: "Mindenki kitette a szívét és a lelkét a pályán", Carrillo elnézést kért a Vidi-szurkolóktól – NB I-es értékel…

Nebojsa Vignjevic tudta, hogy nem a legszebben játszó csapattal fognak találkozni, a DVTK trénere pedig úgy érezte, mintha hazai pályán lettek volna. Edzői értékelések az OTP Bank Liga 15. fordulójából.