Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Az Audi modelljeit két „Arany kormánykerék” díjjal jutalmazták: az A1 és az e-tron is kategóriája legjobbja lett

Közszolgálat
-
  19.12.08 22:40 Autó-motor

Kettős győzelemmel zárta az Audi a 2019-es „Arany kormánykerék” szavazást. Az A1 Sportback1 és a tisztán elektromos e-tron2 gyűjtötte be ...

A Belügyminisztérium törvényt sértett mert feltételezhetően rejtegetik a választási csalás bizonyítékait!

OLKT
-
  19.12.07 10:22 Választás

A Tasz és a Political Capital még a tavalyi országgyűlési választások előtt kikérte a Belügyminisztériumtól a lakcímnyilvántartási adatokat, de az akkor nem adta ki. A két szervezet bírósághoz fordult, hogy az igényelt adatokat adják át nekik, mivel azt a Belügyminisztérium megtagadta. Végül másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla a Tasz-nak adott igazat,

Törvényt sértett a Belügyminisztérium. Olajszőke Pintértől ez nem meglepő

OLKT
-
  19.12.07 09:38 Választás

Nem adta ki a lakcímnyilvántartási adatokat, törvényt sértett a Belügyminisztérium Szeptember közepén született másodfokú döntés arról, hogy a Belügyminisztériumnak ki kell adnia a tavalyi parlamenti választás előtti lakcímnyilvántartási adatokat, amiket a Tasz és a Political Capital már a választások előtt megigényelt. Ezek kiadását a…

Tapsviharral jutalmazták a jubileumi produkciókat

Sonline
-
  19.12.06 20:00 Sport

Idén már huszadik alkalommal generáltak tapsvihart a somogyi megyeszékhelyen a látványtáncosok, akik első alkalommal léptek fel az új Kaposvár Arénában.

Zlatibor: Lángokban áll a belügyminisztérium üdülője

Szabad Magyar Szó
-
  19.12.05 18:29 Határtalan

A čajetinai és az užicei tűzoltók közös erővel igyekeznek megfékezni a lángokat, melyek a belügyminisztérium Narcis nevet viselő zlatibori üdülőjében csaptak fel, tudatja a Blic. A tüzet, melynek kiváltó oka egyelőre még nem ismert, csütörtökön 16:40-kor jelentették a tűzoltóknak. Az eddigi információk szerint a lángok átterjedtek az épület tetősze

Nem adta ki a lakcímnyilvántartási adatokat, törvényt sértett a Belügyminisztérium

A jogerős döntés értelmében a Belügyminisztériumnak november közepéig közzé kellett volna tennie az adatokat. Nem sikerült.

Törvényt sért és időt húz a Belügyminisztérium

Bizonyossá vált, hogy törvénysértését követett el a Belügyminisztérium a lakcímnyilvántartási adatok kiadása ügyében – derült ki a tárca lapunknak küldött nyilatkozatából. Ráadásul a minisztérium most még tovább húzza az időt: a Kúriához fordul.

Diákolimpikonokat jutalmaztak Szombathelyen

Vaol
-
  19.12.04 21:11 Sport

Folytatódott a hagyomány, az előző tanév legkiemelkedőbben szereplő szombathelyi diákolimpikonjait köszöntötték és jutalmazták a város vezetői.

A legügyesebb csigakészítőket ajándékkal jutalmazták a szervezők

Szoljon
-
  19.12.04 11:30 Belföld

A hagyományok megőrzése az utókor számára igen fontos feladat. Ezt tűzte ki célul a Bodoki Fodor Helytörténeti Egyesület is.