Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Szlávik szerint előfordulhat, hogy sokan nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen

Liner
-
 Ma 11:23Életmód

A Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa szerint lehetséges, hogy sokan döntenek majd úgy, hogy nem akarják beoltatni magukat a koronavírus ellen.

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene

Szemetet rakott le egy zöldterületre, büntetőeljárás indult ellene Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:21 Háztartási hulladékot vitt egy Pusztaföldvár külterületén lévő út melletti füves területre egy orosházi férfi. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Elon Musk ismét szintet lépett: már csak egyetlen ember gazdagabb nála a világon

Elon Musk lett a világ második leggazdagabb embere: a múlt héten Mark Zuckerberget, most pedig Bill Gatest sikerült megelőznie a vagyonok „versenyében”.

Munkatársa mindkét kezét megvágta láncfűrésszel egy férfi

A rendőrök eljárást indítottak egy 47 éves szágyi férfi ellen.

Ellopták a biciklit Banksy műve elől, pótolták

24.hu
-
 Ma 11:18Kultúra

Vásárolt egy használt kerékpárt és odaláncolta a régi helyére.

Darts-vb: nézők előtt rendezhetik meg a tornát

December 15-én kezdődik és január 3-ig tart a darts-világbajnokság, amelynek mérkőzéseit a koronavírus-járvány ellenére nézők előtt rendezhetik Londonban.

Elon Musk a második leggazdagabb a világon a Bloomberg szerint

Elon Musk, a Tesla alapítója a világ második leggazdagabb embere a Bloomberg számításai szerint. Az eddigi második helyről a harmadik helyre csúszott vissza Bill Gates, a Microsoft alapítója. A milliárdosok listájának élén Jeff Bezos, az Amazon vezetője áll 182 milliárd dollárral. A Bloomberg hírügynökség a vagyonuk alapján milliárdosokat…

Két bűncselekmény, egy gyanúsított

Két bűncselekmény, egy gyanúsított Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:15 Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi Orosházán. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

„Mintha aranyporral szórták volna be” – Szeged ősszel is az egyik legszebb magyar város

SzMo
-
 Ma 11:14Utazás

A város ősszel úgy néz ki, mintha egy tündér aranyporral hintette volna be.

„Szeretnék bejelenteni egy lopást! Lopták a fát, meg betörtek, de igyekezzenek, mert most rajtakaptam őket!”

„Szeretnék bejelenteni egy lopást! Lopták a fát, meg betörtek, de igyekezzenek, mert most rajtakaptam őket!” Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:14 Hatóság félrevezetése miatt indult eljárás a fonyódi bejelentő ellen.

Szurkolók előtt rendezhetik a decemberi londoni darts-világbajnokságot

Origo
-
 Ma 11:14Sport

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hány szurkolót engednek be az Alexandra Palace-ba.

Spielberg cápája lesz az Oscar-múzeum egyik sztárja

A cápa című Spielberg-film főhőse, Bruce, a cápa lesz az amerikai filmakadémia áprilisban megnyíló új múzeumának egyik sztárja.

Tűz ütött ki egy lakásban, odabent egy azonosíthatatlan holttestet találtak

A tűzoltókat és a rendőröket 18 óra körül riasztották a Pöstyénhez közeli Ostrov községbe, ahol tűz keletkezett egy lakásban. A lángok megfékezését követően a lakásban egy ismeretlen férfi holttestére bukkantak. A rendőrség több lehetséges forgatókönyvvel is dolgozik azzal kapcsolatban, hogy hogyan keletkezett a tűz: a holttest közelében, az ágy…