Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Nagyon vették tavaly a Porsche Taycant

Nem lehet oka panaszra a Volkswagen csoportnak. A teljes anyag Nagyon vették tavaly a Porsche Taycant címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Az úgynevezett FELHŐ és a mesterséges intelligencia

Klubrádió
-
 Tegnap 17:27Vélemény

A koronavírus-járvány felgyorsította és felértékelte az egészségügy digitalizálását. Dr. Babai László, a Prima Medica Egészséghálózat alapító-igazgatója volt a vendégünk a Vény nélkül adásában.

A felső párezer kombija: Porsche Panamera-menetpróba

HVG
-
 Tegnap 17:00Autó-motor

A Panamera Sport Turismo talán a Porsche leginkább rétegautónak tekinthető modellje. A luxusautók kategóriáján belül bőven értelmezhető családi sportkombi egyszerre egy főúri nagyautó extra csomagtérrel és egy komoly képességű közúti veszedelem, akár 80 milliós árral. Kipróbáltuk a megújult szériáját.

Bizarr családi sorozattal tért vissza a Marvel másfél év után - Eláruljuk, érdemes-e belevágni

Blikk
-
 Tegnap 15:45Bulvár

2019 nyarán érkezett meg a mozikba a Pókember: Idegenben, a filmben a hálószövő a mentora, Vasember elvesztését próbálta feldolgozni. Azóta nem kaptunk új filmet az ismert képregénygyártól, ezért mindenki a WandaVision tévés premierjét várta, amely különleges néznivaló lett: egy, az 50-es évek stílusát idéző szitkom, amely igazi lázálom,…

Pikachu-fotel, teáskanna csiga, valamint számítógép 1900-ból: így fest, amikor a mesterséges intelligencia elkezdi haszn…

Rakéta
-
 Tegnap 15:23Tudomány

Az OpenAI intelligenciája a begépelt szöveg alapján képes kitalált dolgokat akár nagyfokú fotórealizmus mellett is megjeleníteni.

Boxster-technikával modernizálnak Porsche 914-est

Az új 911-es még csak tanulmány, ám hamarosan valósággá válik.

Videón a Porsche 911 raliváltozata!

Motor1
-
 Tegnap 12:39Autó-motor

A Porsche „házi” tuningcége, a Singer elkészítette egy Porsche alapján a 911 ACS tanulmányt, miután eljátszottak a gondolattal, milyen lenne ismét egy ralibajnokságokban induló Porsche. És még milyen jól tették.

Új képzés: mesterséges intelligenciával vezérelt protézis

Ami néhány évvel ezelőtt még sci-fibe illő elgondolás volt, az mára valósággá vált: mesterséges intelligencia tanítja a művégtagokat a megfelelő működésre, 3D-nyomtatóval állítanak elő csont- és porcpótlásokat, okospólókkal mérik az emberek vitális paramétereit, hogy azokból az állapotukra tudjanak következtetni. A leginnovatívabb mérnöki és…

Boxster-technikával modernizálnak Porsche 914-est

Léghűtés helyett vízhűtésre váltanak, ezért átalakul az orr megjelenése.

Veszélyben a zenészek? – Mesterséges intelligencia a zeneiparban  

f21
-
 21.01.15 17:34Zene

Önvezető autók, Siri és okos otthon - három népszerű példa a mesterséges intelligencia jelenlétére életünkben. Ezentúl azonban számos egyéb területre "befészkelte" már magát ez a technológia - cikkünkben a mesterséges intelligencia zeneipari vonatkozásait tekintjük át.

Életre kelt a Porsche legfurcsább klasszikusa

Vezess
-
 21.01.15 09:07Autó-motor

A méltatlanul kevéssé ismert Porsche 914 széria elevenedik meg egy brit vállalkozásnak köszönhetően. Az autó félig-meddig a Cayman köré épül.

Mesterséges intelligencia alapú egészségügyi innováció

A magyar kutatók, fejlesztők innovatív képességeire és a GE Healthcare szakemberei által elért eddigi sikerekre építve a GE hazai fejlesztőközpontjaiban egy mesterséges intelligencián alapuló, új kutatási projektet indít. A kormány támogatásával, 3,35 milliárd forintos beruházási összköltséggel megvalósuló fejlesztés új, globális piacokra…

Egy stanfordi kutató szerint a mesterséges intelligencia arckép alapján megmondja, ki milyen politikai nézeteket vall

Qubit
-
 21.01.14 15:33Infotech

A botrányos kutató algoritmusa 73 százalékban találta el, hogy az illető konzervatív vagy liberális, de a tudományos konszenzus inkább afelé hajlik, hogy ez kisebb véletlenek műve, és valójában nem lehet belső tulajdonságokra következtetni pusztán arcvonások alapján.

Best of Porsche Rallye: A Porsche még mindig szépen szaggatja az aszfaltot

RallyFeeling
-
 21.01.14 11:54Sport

Az 1960-as és 1970-es években a Porsche nagyon is komoly tényező volt a Rally világában, hogy mást ne említsünk, a Porsche egymás után három kettős győzelmet aratott a Monte Carlo Rallyn. Mostanra már inkább csak eseményszámba megy egy-egy Porsche felbukkanása, de azért van még, ahol az elmúlt években is tényezőnek számított (a…