Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 301 hír

A fideszes városvezetőket már nem zavarják az elvonások

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége szerint csaknem 140 milliárd forintot vonnak el a településektől a kormányzati intézkedések - írja az atv.hu.

Újjáépítik a földönkívülieket kutató óriásteleszkópot

Origo
-
 Tegnap 21:35Tudomány

A tudósok a teleszkóp segítségével kutattak bolygók, aszteroidák és a földönkívüli élet nyomai után.

"Akkor hajrá!" – A fideszes Budai Gyula válaszolt Fekete-Győr András futóverseny-kihívására, de ő inkább másban mér…

Klasszikus kommentelői izmozásba csapott át az Orbán Gáspár milliós minisztériumi ösztöndíja körüli vita Németh Szilárd, Budai Gyula és a momentumos Fekete-Győr András között. Budai Gyula mai friss posztjának előzménye, hogy korábban Fekete-Győr futóversenyre hívta ki Budait és Németh Szilárdot. Újabb fejezethez érkezett az Orbán Gáspár…

Sajnos a propaganda média egyetlen fiatalt sem talált, így egy Fidesz káder mondta be, hogy minden csodás

A 25 éven aluliak SZJA-mentessége volt az egyik téma péntek este a Hír TV-ben, ahol az SZFE újdonsült tanára, Velkovics Vilmos beszélgetett Deák Dániellel, a XXI. Század Intézet munkatársával arról, mekkora segítség lehet ez a fiataloknak- írta meg tegnap a 444.hu. Kapcsolták Bóka Bencét, akit Velkovics úgy konferált fel, hogy „23 éves, és már…

Székesfehérvár fideszes polgármestere szerint nincs szó elvonásokról és politikai leszámolásról

Csaknem 140 milliárd forint: a magyar önkormányzatok szövetsége szerint ennyi pénzt vonnak el a településektől a kormányzati intézkedések. A DK tájékoztató kampányt indít: a párt újságban és közintézményeken hirdeti majd, hogy szerintük mit vesz el a kormány a budapestiektől. Székesfehérvár fideszes polgármestere azonban azt mondta…

Dopeman elárulta, mennyit fizet neki a Fidesz, miután sokan támadták az Orbánt dicsérő interjúja miatt

Propeller
-
 Tegnap 19:49Bulvár

Dopeman évekkel ezelőtt még hungarocell Orbán-fejjel focizott, pár napja azonban már arról beszélt a Mandinernek, hogy ha a kormány bedurrantja a gazdaságot, rájuk fog szavazni, az ellenzék célja pedig kizárólag a zsákmányszerzés. Pityinger László a 2010-es évek elején erősen kritizálta a kormányt, azonban szerinte egyre több ráció van…

Fekete-Győr kontra Fidesz: kuss, futás, katonaság, fogathajtás

A Monemtum elnöke csak Orbán Gáspár 40 milliós elit katonai képzéséről akart posztolni, amikor Németh Szilárd és Budai Gyula is beleszállt - tipikus #okboomer mentalitással.

A győri Fidesz amatőr módon gratulált Orbán Viktor fiának

Egy kormányt gyalázó oldalról leszedett képet satírozott át amatőr módon a győri Fidesz és azzal gratulált a miniszterelnök fiának.

Kisatírozott képpel gratulált Orbán Gáspárnak a Fidesz győri szervezete, pont a lényeget tüntették el

De olyan amatőr volt a kivitelezés, hogy bárki láthatta, mit akartak eltüntetni.

Újra dübörög a Fidesz a Facebookon, új királya van a lájkbajnokságnak

Telex
-
 Tegnap 16:31Belföld

Furcsaságokban most sincs hiány: Orbán követőtábora majdnem elkezdett csökkenni, és megesett vele az a csúfság is, hogy ugyanazt posztolta mint Karácsony, és kevesebb lájkot kapott nála. De ki lehet az új bajnok, aki fáradhatatlan szorgalommal lapátolja a posztokat a rajongók elé, ha kell, ha nem?

Fidesz: A Gyurcsány vezette baloldal a magyar emberek életét veszélyezteti

HírTV
-
 Tegnap 16:03Választás

A kínai vakcina elleni kampány helyett Jávor Benedeknek a brüsszeli beszerzés felgyorsításával kellene foglalkoznia.

Ezért nem szabad fullba tolni a kretént: Gúnyolódó képpel gratulált Orbán Gáspárnak a győri Fidesz

A győri Fidesznek sikerül a csaknem lehetetlen: Nemcsak, hogy gratuláltak Orbán Gáspárnak, hogy a magyar adófizetők pénzéből sikeresen elvégezte a brit elit katonai képzést, de mindezt egy a kormányt gyalázó Facebook-oldalról származó fotóval tették. 

Fekete-Győr: két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem

A Momentum elnöke nevetségesnek találja, ahogyan Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes politikusok reagáltak a bejegyzésére.

Fekete-Győr: két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem

A Momentum elnöke nevetségesnek találja, ahogyan Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes politikusok reagáltak a bejegyzésére.