Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Képek érkeztek az M5-ösön történt halálos buszbalesetről

Mentők és tűzoltók érkeztek az árokba borult külföldi utasszállító autóbuszhoz, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében. A balesetben meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek. A turistabusz…

Jung Józsefre emlékeztek, nagy nevek érkeztek a tornára

Feol
-
  Ma 10:25 Sport

Nagyon kerek szombatot tudhat maga mögött Szabadbattyán, ahol ötödik alkalommal rendezték meg a Jung József labdarúgó emléktornát. Az idei évben már nem csak amatőr, de profi klubok gyermekcsapatai is rúgták a bőrt, sőt, sportbált is tartottak, melynek bevételét az utánpótlás javára ajánlották fel.

Koronavírus: döbbenetes új számok érkeztek

A világon 19 571 989 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 725 914, a gyógyultaké pedig 11 884 565 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli összesítése szerint.

Nagyon aggasztó koronavírus-hírek érkeztek Ukrajnából

Liner
-
  Tegnap 21:35 Külföld

Folyamatosan, napról napra dőlnek meg a negatív rekordok a szomszédos országban, ahol továbbra is elkeseredett küzdelmet vívnak a vírussal.

Négy ember meghalt, miután megitták a kézfertőtlenítőt

Körkép
-
  Tegnap 16:55 Külföld

Négy ember halt meg az Amerikai Egyesült Államokban, miután megitták az alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt.   Arizonában és Új-Mexikóban május és június folyamán 15 ember mérgezte meg magát, miután megitták a metanolt tartalmazó fertőtlenítőt. Közülük négyen életüket vesztették, hármuknak pedig a látásukkal lett problémájuk.  …

Friss hírek érkeztek Benkő László állapotáról

Blikk
-
  Tegnap 13:32 Bulvár

Kóbor János naponta beszél vele.

Oldd meg a távoktatást saját zsebből, írd meg a legjobb tanmenetet egy oklevélért

Az Emmi által meghirdetett pályázat egyszerre világít meg sok mindent azzal kapcsolatban, hogy az oktatási kormányzat hogyan gondolkodik a pedagógusokkal való egyezetetésről és az ő megbecsülésükről.

Még a Porsche 911 GT3 RS is lehet jobb

Vezess
-
  Tegnap 10:15 Autó-motor

Állítható futóművel, jobb aerodinamikával és fékekkel van még néhány másodperc a Porsche 911 GT3 RS köridejében is. A Manthey-Racing már csak tudja!

Kempingek és panziók vendégeit lopta meg egy banda

Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére. Győr-Moson-Sopron megyében, 2020 júliusában elszaporodtak a kempingek, vendégházak, panziók vendégei sérelmére…

Lekapcsolták a bűnbandát: kempingek és panziók vendégeit lopták meg Győr-Moson-Sopron megyében a tolvajok - vide…

Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök vetettek véget annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözői csoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére.

Friss hírek érkeztek Benkő Lászlóról

Egy hete még csak egy-egy szóval kommunikált Benkő László, aki most már sokkal érthetőbben beszél. Kóbor János szerint javult a kiváló muzsikus állapota.

Friss hírek érkeztek Benkő László állapotáról, barátai bizakodóak

Levették az Omega billentyűsének lábáról a fekvőgipszet – írta meg a Blikk.

16 halott, szinte mindenki megsérült az indiai repülőgép-szerencsétlenségben

A két pilóta is meghalt a szakadó eső miatt történt balesetben. Legalább tizenhatan meghaltak, több mint százan – közülük sokan súlyosan – megsérültek az Air India Express légitársaság Dubajból a délnyugat-indiai Kozsíkódéba (Kálikutba) érkező járatának szerencsétlenségében. A kozsíkódei rendőrség tájékoztatása szerint a sérültek száma…

Talán mégis megépülhet a Szoroskői alagút, a miniszter egy hónapon belül kétszer is meggondolta magát

Parameter
-
  20.08.07 20:39 Határtalan

A Szoroskői hágó környékén lévő települések vezetőivel tárgyalt a héten Andrej Doležal (Sme rodina) közlekedési ügyi miniszter. A megbeszélés oka az volt, hogy június elején a miniszter még arról beszélt, hogy a Szoroskői alagutat nem fogják megépíteni, mert nem térül meg, nem éri meg megépíteni. Az R2-es gyorsforgalmi út…