Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Támogatás elektromos biciklire – 150 ezer forintos anyagi segítség magánszemélyeknek

Elektromos rásegítésű kerékpárok vásárlásához nyújt támogatást az állam. Az egymilliárd forint keretösszegű pályázat magánszemélyek számára érhető el, az első időszakban november 23-a és 27-e között, majd havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések. A támogatás összege maximum 150 ezer forint lehet.

Csütörtökön érkeznek Budafok-Tétény karácsonyfái

Az önkormányzat a hagyományoknak megfelelően idén is felállítja "Mindenki Karácsonyfáját" a Savoyai Jenő téren, a Nagytétényi Nagyboldogasszony Plébániatemplom kertjében és a Budafoki Szomszédok Piaca előtti téren.A „Mindenki Karácsonyfája” szállítása és elhelyezése kapcsán az előzetes tervek szerint november 26-án (csütörtökön)…

Durva elektromos bringákat mutatott be a Ducati

Nuus
-
 Ma 16:48Autó-motor

Az e-bike verseny napról napra egyre hevesebb, egyre több autógyártó ugrik be a szegmensbe, hogy megszerezzen egy szeletet a tortából, hiszen aki lemarad, az kimarad.

Hulladékból építettek elektromos autót

A kétüléses sportautó, amelyet holland egyetemisták tengerből összegyűjtött műanyagból és PET-palackokból készítettek, 220 kilométert képes megtenni.

Korrekció jön az elektromosautó-gyártóknál

November eleje óta hatalamas rali volt az elektromos autók piacán, most azonban komoly korrekció elé néz a legtöbb vállalat részvénye az amerikai piacnyitás előtt, több cégnél is két számjegyű visszaesést látunk a nyitás előtti kereskedésben.

Hulladékból építettek működőképes elektromos gépkocsit holland egyetemisták

A kétüléses Luca névre keresztelt sportautó óránként 90 kilométer csúcssebességet képes elérni.

Hulladékból építettek működőképes elektromos gépkocsit holland egyetemisták

A kétüléses Luca névre keresztelt sportautó óránként 90 kilométer csúcssebességet képes elérni.

Ennél olcsóbban nem tudsz nullkilométeres elektromos autót venni: Bolloré Bluecar

A kis francia elektromos különlegesség elsősorban futárok, anyagbeszerzők, minden nap autózok takarékos, megbízható autópótlója lehet.

Hulladékból építettek elektromos gépkocsit holland egyetemisták

A gépkocsit összesen 18 hónap alatt készítette el 22 egyetemista, figyelemfelhívó célzattal.

PET-palackokból építettek elektromos autót

A kétüléses Luca névre keresztelt sportautó óránként 90 kilométer csúcssebességet képes elérni.

Kiderült az elektromos Ford Mustang Mach-E valós hatótávja

HVG
-
 Ma 11:21Autó-motor

Az első sorozatgyártású villanymotoros Mustanggal közel 500 kilométert is meg lehet tenni egy töltéssel.

Olyan elektromosautó-gyártó készül meghódítani a tőzsdét, amely az egész iparágat átalakíthatja

A nagy károsanyag-kibocsátó szektorok közül kiemelt figyelem irányul az autóiparra, a világ autógyártói ezért igyekeznek egyre fenntarthatóbban működni, és környezetbarát járműveket gyártani. Amellett, hogy a hagyományos autógyártók is egyre több elektromos járművel színesítik a palettájukat, egyre több olyan gyártó is jelen van a piacon, amely…

Franciaországon kívül nem lesz gyakori az elektromos városi Renault

Pedig az összes ilyen városi autónak kizárólag elektromosnak kéne lenni. A teljes anyag Franciaországon kívül nem lesz gyakori az elektromos városi Renault címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Világrekordot döntött egy elektromos Porsche Taycan, amivel 55 percig drifteltek folyamatosan

Hogy a villanyautókkal nem lehet driftelni? Óriási tévedés, amire most egy világrekord hívja fel a figyelmet, Dennis Reterra, a Porsche egyik fő munkatársa ugyanis úgy döntött, hogy megmutatja, mit is tudnak valójában az ő elektromos autójuk. Emberünk a Hockenheimringen kialakított Porsche Experience Centre egyik speciális

A Rivian R1T segítheti az elektromos meghajtás terjedését

Bár most csak egy szűk réteg véleményét kérdezték meg, döntésük erősen reprezentatív. A Rivian R1T pickup sokkal népszerűbb az SUV kivitelnél