Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a legalacsonyabbak a bérek

A legtöbb megyében átlag alatti volt a nettó kereset 2019-ben.

Hatalmas előrelépés Magyarországon: engedélyezték az oxfordi és az orosz vakcinát is

Engedélyezték a magyar hatóságok az AstraZeneca- és a Szputnyik V koronavírus-vakcinát is.

A Biontech magyar alelnökével indul a Kossuth-rádió új sorozata

Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel mutatják be a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb honfitársainkat.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a szülőföldjüket elhagyó legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

Ez egyre rosszabb: már 6 magyar településen veszélyes a levegő, itt a lista

Három település levegője egészségtelen, további tíz településen pedig kifogásolt a minősége a szálló por miatt.

Ami megy, és ami jön – Szénási Sándor jegyzete

Az a bomlás, szétesés, az amerikai társadalomnak az a felhasadozása, ami a Trump nevű gyenge képeségű, csak a tv-show-k színpadi valóságában komolyan vehető üzletembert a Fehér Házba lökte, aligha múlt el négy év alatt, a szegények szegényedése és a gazdagok gazdagodása aligha fordult meg, a rasszizmus, amit a legdurvábban…

Magyar ügyben döntött az Európai Bíróság – Fellélegezhetnek a határ menti kereskedők

A közelmúltban a magyar Bakati ügyben hozott ítéletével az Európai Bíróság rendet tett a külföldi utasok áfa-visszatérítési ügyeiben és láthatóan győztest hirdet a határmenti kereskedők és a NAV között folytatott küzdelemben. A bíróság ítélete azonban jó pár kérdést nyitva hagy. A Jalsovszky Ügyvédi Iroda összefoglalója.

Magyar vállalatok is profitálhatnak az EU és Kína megállapodásából

Az EU és Kína által megkötött Befektetési Egyezmény életbe lépését követően az uniós, köztük a magyar cégek számára számos szektorban már nem lesz kötelező vegyesvállalat alapítása és a technológiáik átadása ahhoz, hogy a távol-keleti országban működjenek. A hazai vállalkozások közvetetten is profitálhatnak a megállapodásból,…

Engedélyezték a magyar hatóságok az AstraZeneca- és a Szputnyik V koronavírus-vakcinát

Az Európai Unióban Magyarországon indulhat meg először az oltás a két vakcinával.

Orosz Tivadar: Továbbra is cél a Békés megyei vállalkozások segítése

Behír
-
 Ma 17:55Gazdaság

Milyen évet zártak a Békés megyei vállalkozások 2020-ban? Mire számíthatnak idén? Miért fontos a mesterlevél megszerzése? Orosz Tivadarral, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökével beszélgettünk a 7.Tv Aktuális című hírháttér műsorában.

Orosz vakcina: felgyorsultak az események magyar fronton

Szijjártó Péter telefonon egyeztetett Oroszország egészségügyi miniszterével. Már szerződéstervnél tart az esetleges beszerzés ügye.

Békés megye is készül a magyar kultúra napjára

Kültéri tárlattal, portréműsor-sorozattal és a koronavírus miatt online műsorfolyammal emlékszik meg a magyar kultúra napjáról több Békés megyei intézmény.

Megállapodás Kínával: mennyire járnak jó a magyar vállalatok?

Az EU és Kína által megkötött Befektetési Egyezmény életbe lépését követően az uniós, köztük a magyar cégek számára számos szektorban már nem lesz kötelező vegyesvállalat alapítása és a technológiáik átadása ahhoz, hogy a távol-keleti országban működjenek. A hazai vállalkozások közvetetten is profitálhatnak a megállapodásból,…

Csaknem 650 milliós fejlesztés történt a Magyar Vöröskeresztnél

VG
-
 Ma 17:48Gazdaság

Épületeket alakítottak át, bővítettek, korszerűsítettek, továbbá gépjárműveket, defibrillátorokat, informatikai eszközöket, bútort szereztek be.

Mátyás király idejéből származó kincset találtak Pest megyében

Femcafe
-
 Ma 17:43Utazás

Újlengyel község közelében történt a nem mindennapi felfedezés.