Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 130 hír

Komoly kutatás indult Magyarországon a négynapos munkahét hatásairól

G7
-
 Ma 18:08Életmód

Hatékonyabbak leszünk tőle? Kevesebbet fogyasztunk feleslegesen? Egy magyar kutatócsoport mostanában kezdett átfogó kutatásba a témában.

Új ingyenes álláskeresési portál indult

A munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében ma indította el a karrierm.hu oldalt a kormány.

Rekorddal indult a fűtési szezon – Rég nem fogyott ennyi gáz Magyarországon

Legutóbb tíz éve kezdett be jobban a fűtési szezon Magyarországon, mint 2020-ban, legalábbis a földgáz-felhasználási adatok tanúsága szerint. Ennek hatására valamivel az egy évvel ezelőtti szint alá süllyedt a gáztárolói készlet mennyisége, amely azonban még mindig bőségesen elegendő lenne arra is, hogy kizárólag ebből fedezzük az ország…

Gyalog indult el Németországból, végül itt kötött ki az eltévedt vándor

Furcsa hívás érkezett be a Krassó-Szörény megyei Resicabányáról: egy német férfi a hatóságok segítségét kérte, mert eltévedt.

Bomlásnak indult a lábtörlőnk? Így menthetjük meg

Blikk
-
 Ma 15:02Bulvár

A rostokból (például kókuszrostból) szőtt durva lábtörlők sok szennyeződést leszednek a cipőről.

Új, ingyenes álláskeresési portál indult

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében kedden elindítja a karrierm.hu oldalt – jelentette be Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.

Ingyenes álláskeresési oldal indult

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében kedden elindítja a karrierm.hu oldalt - jelentette be Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár.

Új álláskeresési portál indult

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében kedden elindította a karrierm.hu oldalt.

Munkát keresők, figyelem: új álláskeresési oldal indult

A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében kedden elindítja a karrierm.hu oldalt - jelentette be Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.

Advent a Duna Palotában – virtuális ünnepségsorozat

Az egyik legszentebb misztériumra, Jézus születésének ünnepére, a Karácsonyra készülünk. A koronavírus miatti járványhelyzetben ezt most rendhagyó módon, virtuálisan tesszük. A Duna Palota két együttesével, a Duna Szimfonikus Zenekarral és a Duna Művészegyüttessel, valamint meghívott művészekkel – Szvorák Katalin Kossuth-díjas…

Ingyenes álláskeresési portál indult KarrierM elnevezéssel

A felhasználóbarát felületet díjmentesen használhatják a cégek és leendő munkavállalóik.

Ingyenes álláskeresési portál indult

Budapest - A kormány a munkát keresők és a vállalkozások közötti kapcsolatok erősítése érdekében indította el a karrierm.hu oldalt.

Ingyenes álláskeresési portál indult

A KarrierM szolgáltatásait android és ios alkalmazásokon keresztül is elérhetik a felhasználók.

Ünnepség nélkül is állítottak Betlehemet Balatonfüreden

Már áll a Betlehem Balatonfüreden a Római katolikus Plébániatemplom, illetve a Piros templom melletti téren, amit Schindele Györgyné Emília, a Reformkori Hagyományőrzők Társasága elnöke kezdeményezett 18 évvel ezelőtt, amelynek máig házigazdája. Idén az adventi ünnep elmaradt a járvány miatt.

Eltűnt egy kétméteres fafasz - nyomozás indult!

Noizz
-
 Ma 11:36Bulvár

A bajor rendőrség nem hagyja annyiban a dolgot.