Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Túl van a járvány nehezén az USA

Az Egyesült Államok egyre közelebb áll ahhoz, hogy ellenőrzés alatt tartsa a koronavírus-járványt. és az egészségügyi tisztviselők már a következő kihívásra koncentrálnak, arra, hogy minél több amerikait beoltsanak - mondta vasárnap Jeff Zients, a Fehér Ház Covid-19 munkacsoportjának vezetője.

Dobrev Klára: Nincs Gyurcsány-kérdés, Orbán-kérdés van

Az ország első női miniszterelnöke lenne, győzelemre készül. Szerinte Orbán miatt emberek haltak meg a járványban, 2022-re pedig leegyszerűsödött a kérdés: diktatúra vagy demokrácia. Interjú Dobrev Klárával, a DK miniszterelnök-jelöltjével.

Epilepsziások kaphatnak-e Pfizert? Itt van Karikó Katalin válasza

Mintegy 150 ezer epilepsziával küzdő beteg él jelenleg Magyarországon, őket pedig ugyanúgy fenyegeti a koronavírus-fertőzés, mint az ilyen betegséggel nem rendelkező embertársaikat: de számukra is megfelelő a Pfizer-vakcina? Ezt a kérdést tette fel közösségi oldalán egy hozzászóló Karikó Katalinnak.

Nyitva van a bonyhádi hivatal és az intézmények kapui

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

A Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozói közül szinte mindenki megkapta legalább az első vakcinát, s már egy hete visszatértek az otthoni munkavégzésből.

Ismét a padban: van, ahol molinóval üzentek a visszatérő tanulóknak

Haon
-
 Ma 07:00Belföld

Megyeszerte diákok ezreinek visszatérését jelenti az újranyitás.

Ma van az ország legrégebbi zöld ünnepe – Madarak és fák napja

A világ első madarak és fák napját Chernel István, a híres ornitológus szervezte meg 1902-ben a párizsi európai

Igazi nyári idő lesz ma Veszprém megyében

Kedden tetőzik a meleg 25 és 30 fok közötti csúcsértékekkel, ám szerdára ismét elromlik az időjárás.

USA: egyre közelebb van ahhoz, hogy kontrollálja a járványt

Az Egyesült Államok egyre közelebb áll ahhoz, hogy ellenőrzés alatt tartsa a koronavírus-járványt. és az egészségügyi tisztviselők már a következő kihívásra koncentrálnak, arra, hogy minél több amerikait beoltsanak - mondta vasárnap Jeff Zients, a Fehér Ház Covid-19 munkacsoportjának vezetője.

Lövöldözés a vancouveri repülőtéren, egy ember meghalt

Liner
-
 Ma 06:37Külföld

A helyi hatóságok szerint a kanadai lövöldözésben egy ember vesztette életét, akit a Vancouver nemzetközi repülőtér főtermináljánál lőttek le.

Wifipontokat építettek ki Békéscsabán

Városszerte negyvenöt helyszínen elérhető, ingyenes, nyilvános wifi-szolgáltatást építettek ki Békéscsabán, azaz ezeken a pontokon okoseszközök, így okostelefon segítségével bárki internetezhet. Szarvas Péter polgármester elmondta, a kormány támogatásából a Modern Városok Program keretében egy komplex energetikai programot valósít meg…

7 lenyűgöző faóriás idehaza – A madarak és fák napja van

egy.hu
-
 Ma 06:30Életmód

Csak ha úgy szereted a fákat, mint önmagadat, akkor van esélyed a túlélésre. Két bakancsom elkopott, mire megértettem kedvenc művészem, F. Hundertwasser fenti mondatát. Azóta másként tekintek a fákra, egyszerre dobban a szívünk. Örülnek nekem, ha találkozunk, szívesen beszélgetünk régmúlt idők dolgairól. Átölelnek az erdőben, susognak…

Félméteres gigagombát találtak Békésben

24.hu
-
 Ma 06:15Utazás

Ez a fajta nagyon finom, ehető, levesnek való, ráadásul nagyon szép is.

Vajon van kapcsolat a digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között? Kiderült végre!

Nincs bizonyíték arra, hogy erősödött a kapcsolat a fiatalok digitálistechnológia-használata és a mentális egészségi problémák között az elmúlt évtizedekben – derült ki egy több mint 430 ezer, 10 és 15 éves kor közötti tinédzser bevonásával készített tanulmányból.

A kockás papírtól a kész tervig – miért van szükségünk építészre?

Egy jó építész valahol félúton van a mérnök és a művész között, de egy otthon felépítésekor vagy átalakításakor e kettő nem létezhet egymás nélkül. Nagyon fontos, hogy szakemberünket gondosan válasszuk ki, beszéljünk egy nyelvet és minél előbb bevonjuk a szakmai folyamatba. Ezekhez nyújtunk most egy kis segítséget Vereszky Viola…