Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 446 hír

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Mezőberényben, Nagybánhegyesen és Békésen

Három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre január 26-án Békés megyéből.

A sertéspestis miatt gyéríteni kell a hazai vaddisznóállományt

Nemrég készült el a vaddisznóállomány szabályozásáról szóló nemzeti akcióterv, amely szerint a vadászok választhatnak a gyérítés lehetséges eszközei (kilövés, csapdázás) közül. Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország…

Bizakodva tekintenek az idei évre a cégek Békésben

Beol
-
 Ma 11:28Belföld

A tavalyi esztendő elején a gazdasági kilátások kedvezőek voltak, dinamikus növekedés jellemezte a korábbi időszakot. A pandémia azonban nem várt kihívások elé állította az országot.

Afrikai sertéspestis: Bognár szerint a megelőzés érdekében ritkítani kell a vaddisznóállományt

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől – mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán.

Afrikai sertéspestis - Gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán

A sertéspestis megelőzése érdekében gyéríteni kell az ország vaddisznóállományát

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán.

16 fővel emelkedett a fertőzöttek száma Békésben

A koronavirus.gov.hu adatai alapján Békés megyében 20 fővel emelkedett a fertőzöttek száma szerda reggelre. Így mostanra 12144 főnél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést a megyében. A kormányzati portál adatai alapján 1004 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 361 881 főre nőtt a hazánkban…

220 millió forintból újult meg a Békés megyei Medgyesegyháza városközpontja

A kisvárosban kialakítottak egy rendezvényközpontot, egy szabadtéri fitneszparkot, új sétányt és pihenőpontokat is létre hoztak.

Meztelen képet tett közzé magáról a volt Kdnp-s aktivistanő: a legerősebb üzenet, amit a mai, gyászos napon közéleti s…

A holokauszt emléknap alkalmából erős üzenetet küldött a világnak Lukácsi Katalin, a KDNP egykori tagja, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség VII. kerületi alapszervezetének volt elnöke.

Megjelent a KTM 1290 Super Adventure S - Közelebb a földhöz

Önvezetés, csekélyebb tömeg, félaktív felfüggesztés és szerényebb ülésmagasság – ezek az új KTM 1290 Adventure S legfontosabb hívószavai.

Megjelent a Motorola Edge S

Megjelent az első Qualcomm Snapdragon 870 chipsettel rendelkező okostelefon, a Motorola Edge S.

Így javítja Békéscsaba a gazdasági területeinek az elérhetőségét

Még korábban elindult a Lencsési lakótelep és a Kétegyházi utat összekötő út tervezése, azonban az akkori kivitelező jóval drágábban tudta volna elvégezni a fejlesztést, mint amennyi uniós támogatást kapott a város. Kiderült, ki valósítja meg a Békéscsaba lakótelepi részét érintő közlekedésfejlesztést.

Három baleset is történt kedden Békésben

Békés megyében kedden három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

42 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Heves megyében

Heol
-
 Ma 09:26Belföld

A legfrissebb, szerda délelőtti adatok szerint 10122-re emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Heves megyében.