Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 444 hír

Törölték az AstraZeneca vakcina első adagjának beadására kijelölt időpontokat

A tájékoztatás szerint az érintettek számára új időpontot adnak az általuk választott járásban. „Nem kerülnek vissza a várólistára, hanem új időpontot kapnak a Pfizer/BioNTech vakcina beadására" - áll a közleményben. Az egészségügyi minisztérium bejelentette, hogy felfüggesztette az AstraZeneca oltóanyag használatát azoknál, akik az elő…

Ártalmatlanok a májustól megjelenő tőrösdarazsak

Májustól a nyár végéig lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére amint a kertek, parkok gyepén, egy korhadó fa közelében, a komposztnál keringenek, akár nagy tömegben is. A látvány ellenére nem kell félni tőlük, mert az emberre ártalmatlanok.

Egymás jövőjét veszélyezteti a Mercedes és a Red Bull

Egyre nehezebb helyzetbe hozza a Mercedest és a Red Bull az F1-es nagy megújulására való felkészülésben a kiélezett bajnoki küzdelmük. Engedni egyikük sem hajlandó.

Fontos bejelentéseket tett Gulyás Gergely: lakodalom, esetleges enyhítések, nyaralás

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfón tájékoztatott a legújabb döntésekről.

Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentésére

Elon Musk bejelentette, hogy mostantól nem lehet kriptodevizával Teslát venni. A hírre az összes kriptodeviza árfolyama zuhanni kezdett.

Bejelentés, ez a kormány döntése

Csütörtökön Gulyás Gergely ismerteti a legfontosabb tudnivalókat a Kormányinfón.

Érkeznek a friss nyitási bejelentések - Kormányinfó percről percre

Május utolsó hétvégéjén már lehetnek lakodalmak. A védelmi intézkedések augusztusig érvényben maradnak, de május végével igazolvánnyal a korlátozások nagy része megszűnik. - jelentette be Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a csütörtöki Kormányinfón.

A Fidesz ezúttal a Budai Várban folytatja az ország kirablását

Böröcz László fideszes országgyűlési képviselő kedden éjszaka benyújtott a parlamenthez egy törvényjavaslatot, amelynek értelmében az önkormányzatok a jövőben kötelesek lesznek a tulajdonukban lévő lakásokat potom áron értékesíteni a bérlőknek. Divat a Fidesznél, hogy éjszaka állnak elő törvényjavaslatnak öltöztetett ötleteikkel, sötét van…

A Red Bull és a Mercedes sem vált még 2022-re, a Ferrari már megtette

Formula
-
 Ma 10:40Forma1

A világbajnoki címért harcoló topcsapatok nem engedhetik meg maguknak, hogy teljességgel a jövő évi autóra koncentráljanak, de a Ferrari igen - a McLaren is fejleszti még az ideit, kell nekik a harmadik hely.

Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentésére

De minden más kriptodeviza, így a második legfontosabb ether és a dogecoin jegyzése is arra a bejelentésre, miszerint környezetvédelmi megfontolásokból mostantól nem lehet kriptodevizával Teslát venni.

Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentésére

A Tesla-vezér a Twitteren aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a bitcoin bányászat és tranzakciók miatt gyors ütemben nőni kezdett a fosszilis anyagok, különösen a szén felhasználása, ami a legkörnyezetszennyezőbb. A cég ezért úgy döntött, hogy felhagy a bitcoin elfogadásával. Elon Musk bejelentésére zuhanni kezdtek a…

Wolff elárulta, hány embert környékezett meg a Red Bull, illetve mennyien álltak át

Motorsport
-
 Ma 09:35Forma1

A Red Bull első „nagy fogása” Ben Hodgkinson volt a Mercedestől, majd nem sokkal később további öt nevet jelentettek be, akik elhagyták a Mercedes gyárát azért, hogy a Milton-Keynes-i alakulatnál folytassák a pályafutásukat.Christian Horner elmondta, hogy igyekeznek felkészülni a 2025-ös esztendő utáni időszakra, hiszen a Honda…

Magyarország toronymagasan veri az unió átlagát foglalkoztatásban

Május 23-ig nyújthatják be a kutatás, fejlesztés, innováció (KFI) területén dolgozó munkavállalóik után bértámogatási kérelmeiket a munkáltatók – mondta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a minisztérium csütörtöki közleményében.

Zuhan a bitcoin árfolyama Elon Musk bejelentésére

A Tesla úgy döntött, hogy felhagy a bitcoin elfogadásával.