Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Már meg is vannak a budapesti késelő társaság tagjai (videóval)

A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy egy gyors nyomozói munka eredményeként többek között a feltételezett késelőt is elfogták.

Személyes találkozóra is van esély: itt tartják meg idén a G7-es csúcsot

Blikk
-
 Tegnap 19:52Külföld

Sajnálatos módon a vírus miatt a 2020-as évben csak online tartották meg a G7-es csúcsot. Idén júniusban viszont személyesen is tudnak már találkozni az országok vezetői az angliai Cornwall-megye tengerpartján.

Székesfehérvár fideszes polgármestere szerint nincs szó elvonásokról és politikai leszámolásról

Csaknem 140 milliárd forint: a magyar önkormányzatok szövetsége szerint ennyi pénzt vonnak el a településektől a kormányzati intézkedések. A DK tájékoztató kampányt indít: a párt újságban és közintézményeken hirdeti majd, hogy szerintük mit vesz el a kormány a budapestiektől. Székesfehérvár fideszes polgármestere azonban azt mondta…

A szlovén tenger koralljai is veszélyben vannak a klímaváltozás miatt

Az Adriai-tenger szlovén részét sem kímélte az elmúlt évtizedekben a klímaváltozás, a korallfajokat is fenyegeti - közölte Lovrenc Lipej szlovén tengerbiológus.

Pornósztárok, akiknek még diplomájuk is van: megtörik a sztereotípiát

Bien
-
 Tegnap 19:31Életmód

Ha pornószínészekről van szó, sokan gondolják azt, hogy minden reményüket elvesztett, kétségbeesett emberek választották ezt a karriert, akiknek semmi máshoz nem volt tehetségük. Ez azonban nem igaz, sőt: az igazán befutott, sok pénzt kereső színészeknek nagyon is helyén kell lennie az eszüknek, ha nem akarják, hogy kihasználják őket. Mi…

Vád alá helyezték Donald Trumpot – Van-e esélye annak, hogy el is ítélik?

Magyar Hang
-
 Tegnap 19:20Vélemény

Példátlan módon egyetlen ciklus alatt két alkalommal is megszavazta az amerikai kongresszus alsóháza a vádemelési indítványt a regnáló elnökkel szemben. Elemzés.

Popzenei évértékelés – Becsüljük meg, amikor ott van

jelen.media
-
 Tegnap 19:15Kultúra

2020-at senkinek sem kell bemutatni. Elmesélni, hogy milyen volt. Ebben mindannyian benne voltunk. És még csak nem is nemzedéki közös élmény szintjén, hanem egy globális emberiség-élménynél (mondjuk 9/11-nél) is jóval mélyebben. De ezt úgyis csak évek múlva tudjuk majd rálátással szemlélni, hosszú idő alatt feldolgozni.…

Virológus: Nagyon kevés megbízható információ van a kínai vakcináról

Koronavírus esetén nem tartja jó ötletnek, hogy elölt kórokozót juttatnak a szervezetbe.

Australian Open: Már 72 játékos van teljes karanténban

Már 72 teniszező van teljes karanténban azok közül, akik a bő három hét múlva kezdődő ausztrál nyílt bajnokságra érkeztek.

Aus. Open: már 72 játékos van teljes karanténban

Már 72 teniszező van teljes karanténban azok közül, akik a bő három hét múlva kezdődő ausztrál nyílt bajnokságra érkeztek – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Tele van zsidóellenes, náci tartalmakkal a Twitter

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 18:37Külföld

Láthatóan mindezt büntetlenül tehetik, ugyanis a közösségi oldal – eddig legalábbis – nem törölte a profiljukat.

Beregi Péter Sas Józsefről: "halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!"

Legendás barátság és a cseppet sem könnyű műfaj szeretete fűzte Sas Józsefhez Beregi Pétert, aki minden kabaréban ott állt a színpadon vele. A színművész úgy véli: Jóska halálával megszűnt létezni a politikai kabaré!

Sikeres főpróbán van túl a Paks

Teol
-
 Tegnap 18:32Sport

Négy győzelemmel és egy vereséggel zárta felkészülési mérkőzéseinek sorát a Paksi FC, mely vasárnap már a Diósgyőrt fogadja az OTP Bank Liga tavaszi nyitófordulójában.