Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Áttörő felfedezést tettek az olasz fizikusok, segíthet megérteni a világegyetem működését

HVG
-
 Ma 09:03Infotech

A kutatóknak sikerült bizonyítékot találniuk egy 1930-as évek óta létező tézisre, amely szerint a sötét anyag egy részének létezéséért is felelős neutrínók a csillagokból származnak.

Vasrúddal esett neki egy készpénzkiadó automatának- a rendőrök tetten érték

Vasrúddal esett neki egy készpénzkiadó automatának- a rendőrök tetten érték Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 27., p - 08:59 A nyíregyházi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Váratlan kijelentést tett Donald Trump

Tömeges csalás volt a választásokon, de ha az elektori testület Joe Biden demokrata párti jelöltet választja, akkor ő átadja a Fehér Házat - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este azon a videokonferencián, amelyen az amerikai katonákat köszöntötte hálaadás napja alkalmából.

Rácz Jenő a kamerák előtt tette meg: Lefagyott az egész stúdió

Blikk
-
 Ma 06:36Bulvár

Alig hitték el, hogy ez történt mindenki szeme láttára!

Házakat öntött el, utakat tett járhatatlanná a hirtelen lezúduló eső Izraelben

Házakat öntött el, utakat tett járhatatlanná a hirtelen lezúduló eső Izraelben – jelentette a helyi média csütörtökön. A közszolgálati rádió híradása szerint az ország középső vidékén, Hod Hasaron településen a tűzoltók mentették ki a gyerekeket és a személyzetet több óvodából, amelyeket elöntött a víz. A város lakosait felszólították, ne hagyják e

Erős javaslatot tett a koronavírus-járványra tekintettel Angela Merkel

Angela Merkel, Németország kancellára az Európai Bizottságnak tartott koronavírus-járvány elleni védekezésről szóló beszédében arra sürgette a kontinenst, hogy az idei évre, a járványra tekintettel, fel kell függeszteni a síszezont

10 női világsztár, akit frizurája tett híressé

Bien
-
 Tegnap 22:31Divat

Vannak színésznők, aki egy meghatározó szerep miatt lettek híresek, énekesnők, akik földöntúli hangjuknak köszönhetően, míg más sztárok legendás szépségük vagy domborulataik miatt. És vannak olyan celebnők is, akiknek ikonikus frizurájuk felejthetetlen a mai napig.

New York: Római katolikusok és ortodox zsidók bíróság által tették látogathatóvá templomaikat

Az amerikai legfelsőbb bíróság átmeneti időre felfüggesztette Andrew Cuomo, New York állam kormányzója rendeletét a templomok korlátozott látogathatóságáról, amelyet a politikus a koronavírus-járvány miatt rendelt el. Az alkotmánybíróság szerepét betöltő szövetségi …

Közös bejelentést tett Orbán Viktor és Mateusz Morawieczki: itt a teljes nyilatkozat

Nem megerősítené, hanem gyengítené a jogállamiságot az Európai Unióban az új, többéves költségvetéshez kötődő feltételrendszer, a tervezett mechanizmust politikai eszközként használhatnák fel – szögezte le Orbán Viktor magyar és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő csütörtöki budapesti tárgyalásuk után kiadott közös…

Jól tette-e a kormány, hogy felvásárolta az influenza elleni oltóanyagot?

Évek óta az állam nyakán marad az influenza elleni védőoltás nagy része, az idén viszont a koronavírus-járvány miatt jelentősen megnőtt az érdeklődés iránta. Az állam az 1,3 millió adag magyar gyártású vakcina mellé felvásárolta az eddig patikai forgalomba kerülő oltóanyagot is. De jól tette-e? Ócsai Lajos orvost, járványügyi szakembert kérdeztük.