Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mikorra várható a férfi fogamzásgátló?

Női NetCafe
-
  Ma 12:39 Egészség

A Science magazin egy olyan vizsgálatot mutat be, melynek során egerekben teszteltek egy új, nem hormonális jellegű készítményt. Masahito Ikawa professzor és az Oszakai Egyetem munkatársainak vizsgálata nyomán talán megoldódhat a „férfitabletta” kérdése.

Lebukott az eBay: Szkenneli a rá látogató webezők gépeit

PC Fórum
-
  Ma 12:30 Infotech

Meglehetősen szokatlan és aggályos felfedezést sikerült tennie egy biztonsági kutatónak a napokban, aki észrevette, hogy furcsa dolgot végez a gépén a jól ismert eBay oldala. A szájt ugyanis megnyitását követően elkezd ún. nyitott portok (kommunikációs kapuk) után kutatni a gépeken - úgy, ahogy azt többek között hackerek és kártevők is teszik.

Olyan erősen ütötte meg egy férfi a barátját, hogy az az eszméletét vesztette

Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt az 50 éves férfit, aki egy ütéssel életveszélyes sérülést okozott a barátjának, majd elmenekült a helyszínről.

Több mint 71 ezer euró értékű árut lopott el somorjai raktárakból két férfi

Raktárakat tört fel és több ezer euró értékben lopott el árut két tettes Somorján vasárnapra (május 24.) virradó éjszaka – tájékoztatott a közösségi hálón a Nagyszombati Rendőr-főkapitányság. A kárt 71 430 euróra becsülik. A két férfi összesen négy raktárba tört be, ahol számítógépeket, tabletteket, nyomtatóalkatrészeket tároltak. Más…

Brutális gyilkosság: bosszúból ölte meg idős jótevőjét egy férfi

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki bosszúból megölte azt az idős embert, aki korábban többször is segített rajta. A vád szerint az elkövető, aki rendkívül szegényes körülmények között élt, évek óta végzett házkörüli munkákat egy közel kilencvenéves férfinál és élettársánál, akik ennivalóval is segítették őt.

Hollandiából rendelt magának pszichoaktív szert a tapolcai férfi – a kutya kiszagolta

Veol
-
  Ma 11:48 Baleset-bűnügy

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és kábítószer birtoklás vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség egy férfival szemben, aki külföldről kábító hatású anyagot rendelt, és emellett kábítószert is fogyasztott.

Így fogták el trafik előtt verekedő kőbányai férfit

S. Gábor egyetlen ütéssel okozott életveszélyes sérülést. Letartóztatták.

Újabb iratokat tett közzé Gyöngyösi Ferenc

Hódpress
-
  Ma 11:44 Megyei

A jelenlegi polgármesternek 2,8 milliárd kiadása volt önhibáján kívül.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi

Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját.

Letartóztattak egy nógrádi férfit, aki többször is megszegte a házi őrizet szabályait

Nool
-
  Ma 11:35 Baleset-bűnügy

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a letartóztatásának elrendelését indítványozta egy Nógrád megyei férfinak, aki a vele szemben elrendelt bűnügyi felügyelet szabályait négyszer is súlyosan megszegte és a tartózkodására kijelölt helyet engedély nélkül elhagyta.

Mérgében berúgta egy tolató autó szélvédőjét egy férfi Földváron

A Szolnoki Törvényszék az első fokon kiszabott 70 nap elzárás mellett csaknem kétszázezer forint pénzbüntetésre is ítélt egy férfit.

Brutális kegyetlenséggel végzett az idős férfival, majd undorító dolgot akart művelni az áldozat feleségével

Részleges beismerő vallomást tett az a 25 és pándi férfi, aki lapátnyéllel verte agyon a 88 éves jótevőjét tavaly márciusban. Ezután feleségét akarta szexuális aktusra kényszeríteni. Az elkövető rendkívül szegényes körülmények között élt és évek óta végzett házkörüli munkákat az idős férfinál és az élettársánál, akik emellett ennivalóval is…

Megyeszerte fosztogatott három kaposvári férfi

A Marcali Járási Ügyészség vádat emelt egy 29, egy 38 és 49 éves kaposvári férfi ellen, akik tavaly óta sorozatosan követtek el vagyon elleni bűncselekményeket megyeszerte.