Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 110 hír

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata

A michigani végeredmény hivatalossá válásával megnyílt az út Joe Biden előtt. Donald Trump elnök jóváhagyta az átadás-átvétel hivatalos eljárásának megindítását - íme a folytatás.

Hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás Washingtonban

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata - erről az illetékes amerikai szövetségi hatóság vezetője levélben értesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet hétfőn este.

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata

Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata – erről az illetékes amerikai szövetségi hatóság vezetője levélben értesítette Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet hétfőn este. Miután hétfőn délután Michigan állam választási bizottsága hitelesítette Biden győzelmét, az Egyesült Államok Általános Szolgáltatások…

Az értékek is mérhetőek - interjú Kovács András Péterrel

A kevesebb is lehet több – nem a reklámköltések forintosított értéke dönti el, hogy mekkora hatást ér el vállalat a kommunikációjával – véli Kovács András Péter, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatóságának szegmens kommunikációs vezetője. A pandémia miatt felgyorsult digitalizáció a telekommunikációs iparág…

Amerikai elnökválasztás - Washingtonban hivatalosan is megkezdődhet a hatalomátadás folyamata

Miután hétfőn délután Michigan állam választási bizottsága hitelesítette Biden győzelmét, az Egyesült Államok Általános Szolgáltatások Igazgatóságának (GSA) vezetője, Emily Murphy a levélben szabad utat adott Biden munkatársainak a hatalomátadás megindításához.

Öt napig keresték a washingtoni pandabocs nevét

Mandiner
-
 Tegnap 19:36Vélemény

Kis Csoda lett a washingtoni állatkertben három hónapja született óriáspanda neve.

Ez nem biztos, hogy jó hír: ismét a Román Posta kézbesíti a jogsikat

Főtér
-
 Tegnap 08:41Határtalan

A Román Posta elnyert egy több mint 27 millió lej értékű szerződést, amelynek alapján a katasztrofális szolgáltatási minőségéről ismert, veszteséges állami vállalat szállítja majd házhoz a következő két évben is a járművezetői jogosítványokat és a gépjárművek forgalmi bizonyítványát. Ez évente 2,4 millió küldeményt jelent. A posta jelenleg is a ház

Zabhegyezés – Kovács Erika jegyzete

NSO
-
 20.11.22 23:53Vélemény

 „Az élet csakugyan meccs, fiam. Olyan mérkőzés, amit az ember a szabályoknak megfelelően játszik. (...) Ha az ember a menők oldalán áll, akkor m

Nem bíznak a posta és a takarék egyesítésében a besenyőtelkiek

Heol
-
 20.11.22 20:00Belföld

Korábban írtunk arról, hogy a besenyőtelkieknek nem tetszik a posta és a takarékfiók egyesítésének ötlete. Bozsik Csaba polgármester akkor azt mondta: őket nem kérdezték a tervekről, csak tájékoztatást kaptak róla. Időközben a Magyar Posta Zrt. megküldte válaszát a kérdéseikre. Színvonalas szolgáltatást ígérnek.

Folytatódik az Opera közvetítéssorozata - nézze és hallgassa az Origón élőben Rőser Orsolya Hajnalka és Kovács Istvá…

Origo
-
 20.11.22 19:53Színpad

Nem csak operákban, de oratóriumokban is gyakran hallhatók. Az Opera szólistái nem először állnak együtt színpadra.

Zenész sorsok Fejérben – Karanténban is a pozitív energiákat közvetíti zenéjével Kovács Norbert

Feol
-
 20.11.22 15:30Kultúra

Két hónappal ezelőtt számoltunk be portálunk felületén a székesfehérvári Kovács Norbert és a tihanyi Körmendi Roland, azaz a SmiThmusiX formáció óriási eredményéről, amikor is Og Domino és Snoop Dogg párosának írhattak zenét. A Covid-helyzet kapcsán Kovács Norbert mesélt nekünk.