Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Soros György: ki kell rúgni a Facebook vezérét!

Mark Zuckerbergnek be kellene fejeznie a ködösítést, amikor jámbor módon a kormányzati szabályozás mellett érvel – írja Soros György a Financial Timesban megjelent olvasói levelében. Rövid véleménycikke végén megismétli javaslatát: távolítsák el Mark Zuckerberget és Sheryl Sandberget a Facebook vezetéséből.

Az összeomlás szélére került a legendás Szent György-hegyi kápolna (videó)

Veol
-
  Ma 09:47 Megyei

Hajner Gyula a Szellemvárosok Magyarországon közösségi oldalán tette közzé a megdöbbentő videót az egyre romosabb épületről.

Barack Obama Soros György kérésére rendelhetett el FBI-nyomozást

A Harvard Egyetem egyik tanárának bizonyítékai vannak, amiket kész bemutatni - írta a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Gábor György írása:Kedves Ellenzék!

Ha én lennék ti, akkor istenuccse, kezdeményeztem volna a Honvédelmi bizottság összehívását. Mert – ha a memóriám nem csal – a szép emlékezetű egypártrendszerre volt jellemző, hogy a főtiszt elvtársak ott ücsörögtek, ahogy kellett, a Párt hívó szavára, az Mszmp fényességes rendezvényein. És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy Orbán…

Pusztul a Szent György-hegy legendás kápolnája

24
-
  Ma 08:28 Színes

A kápolna nem áll semmilyen védelem alatt. Mivel magánkézben van, így lényegében még a szemét elhordása is birtokháborítás.

Nem perelheti az MNB-t a Matolcsy György unokatestvérétől bankot vett cég

MFor
-
  Ma 05:30 Gazdaság

A Fővárosi Törvényszék ugyanis elutasította a Solar Gold azon kérelmét, hogy felperesként csatlakozhasson a jegybankelnök rokonához, Szemerey Tamáshoz és annak kft.-jéhez, a BanKonzulthoz a Magyar Nemzeti Bankkal (MNB) szemben több mint fél éve zajló bírósági ügyben.

Soros György megbízásából FBI-nyomozásokat rendelhetett el Obama

Ha ezek az információk akkor láttak volna napvilágot, amikor Barack Obama még hatalomban volt, akkor biztosan alkotmányos vádeljárást kezdeményezett volna vele szemben az amerikai törvényhozás.

Gál Kristóf kapta a Dr. Lasz György rendészeti kommunikációért díjat

Biztonságpiac
-
  Tegnap 18:17 Karrier

Az idei báli szezon egyik rangos hazai eseményeként a napokban rendezték meg a Szóvivők Bálját, amit Szentkirályi Alexandra, Magyarország Kormányának szóvivője nyitott meg. A vendégek között a kommunikációs szakma ismert képviselői mellett neves közéleti személyiségek is szerepet vállaltak a bál jótékonysági céljának megvalósításában,…

A 94 éves Kurtág György Mozartot játszik – Videó

Fidelio
-
  Tegnap 15:25 Zene

Feleségének, Mártának tett ígéretét teljesíti be azzal, hogy február 19-én előadja Mozart F-dúr szonátáját a Bmc-ben.

Jaksity György: A német beteg

Egyre kevesebben engedhetik meg maguknak Németországban, hogy a magas ingatlanárak mellett lakást vásároljanak.

Gábor György: nem az az ócska baromság volt a legvérfagyasztóbb, hogy a liberális = diplomás kommunista, hanem az,…

Én most három dolgot szeretnék megemlíteni: 1.Szakács Árpádnak a Mi Hazánk Mozgalom szabadegyetemén nyitásként elmondott vicce a „zsidógyerekről” és a kamatról mindössze azért problematikus, mert az egyik leghagyományosabb és legócskább antiszemita toposzt tartalmazza, jelesül azt, hogy a kamatszedés és az uzsora jellegzetes…

Krámer György dr. Navracsics Tiborral beszélget

Veszprém Kukac
-
  Tegnap 13:41 Megyei

Krámer György közéleti beszélgetős sorozatának az Utas és holdvilág antikváriumban február 20-án, csütörtökön 18 órától dr. Navracsics Tibor, a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 kormánybiztosa lesz a vendége. The post UTAS – Krámer György dr. Navracsics Tiborral beszélget appeared first on Veszprém Kukac.

Jaksity György: A német beteg

A németek nem gazdagok, sőt, szegényebbek, mint a lengyelek vagy a görögök. A valószínűleg sokakat meglepő tény hátterében egy újabb meglepő tény áll: a német gazdaság lemaradt, szerkezete elavult, az ezt fenntartó német gazdaságpolitika pedig egész Európa számára súlyos következményekkel, áldozatokkal jár. De a német háztartások is…

Gábor György a “tintás tenyerű” Orbánról!

OLKT
-
  Tegnap 10:39 Belföld

Mert ahogy azt Giotto megfestette az utókornak, Ferenc testvér is a csöpögős töltőtollával maszatolta össze a tenyerét. by. Gábor György filozófus.