Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Gyorsan keresne sok pénzt? Itt vannak a legjobb befektetések

Napi
-
  Tegnap 07:06 Pénzügy

Klímaválság, trendi témák és az arany voltak az év első néhány hetének legjobban hozó befektetései. A meglehetősen kockázatos részvényalapokkal 8-17 százalékot lehetett keresni kevesebb mint két hónap alatt.

Szja-bevallás 2020: így kell elvégezni

Adó
-
  20.02.25 06:30 Gazdaság

A munkáltatók, kifizetők által a 2019. évi jövedelmekről benyújtott bevallások, kötelező adatszolgáltatások és a rendelkezésére álló egyéb adatok alapján a NAV az idén is elkészíti minden magánszemély számára a személyi jövedelemadó (szja) bevallás tervezetét. Cikkünk a bevallási tervezetre, illetve a az érvényes bevallásra vonatkozó fontos…

Havi 8050 forint szja kedvezmény jár idén a krónikus betegeknek

Adó
-
  20.02.24 08:59 GazdaságAdókedvezmény

Csaknem 100 ezer forint adókedvezményt kaphatnak idén a krónikus betegségekben szenvedők - hívta fel a figyelmet Bajusz Dániel ügyvéd az M1 aktuális csatornán.

Kiadvány segíti az őstermelők adózását

Agrárágazat
-
  20.02.24 08:15 Mezőgazdaság

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapjáról már letölthető az információs füzet, ami tartalmazza az őstermelőkre vonatkozó adózási szabályokat.

Szja-mentesek lesznek a méhészeti bevételek

TőzsdeFórum
-
  20.02.22 15:25 Gazdaság

Az uniós és hazai támogatás keretösszege mintegy 1,8 milliárd forint.

Egyre fajsúlyosabb befektetések érkezhetnek a keleti térségből

VG
-
  20.02.21 17:05 Külföld

Miskolc közelében új üzemcsarnokot épít a kínai érdekeltségű Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. (SEGA).

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

A méhészek támogatását a klímavédelmi intézkedések fontos alappillérének nevezte az agrárminiszter. Bejelentette továbbá, hogy a méhészeti termékek értékesítéséből származó bevételek személyijövedelemadó-mentességet élveznek majd. Megjegyezte azt is, hogy csütörtöktől ismét benyújtható a Méhészeti Nemzeti Programra a…

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

A méhészek támogatását a klímavédelmi intézkedések fontos alappillérének nevezte az agrárminiszter, és bejelentette, hogy a méhészeti termékek értékesítéséből származó bevételek személyijövedelemadó-mentességet élveznek majd.

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

Vásárhely24
-
  20.02.20 20:45 Belföld

A méhészek támogatását a klímavédelmi intézkedések fontos alappillérének nevezte az agrárminiszter csütörtökön sajtótájékoztatón, ahol bejelentette, hogy a méhészeti termékek értékesítéséből származó bevételek személyijövedelemadó-mentességet élveznek majd.

Olcsóbb lehet a méz, örülnek a méhészek a szja-mentességnek

A klímavédelmi intézkedések fontos alappillére a méhészek támogatása, hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter. Kevesen gondolnak bele, hogy nem csak a méz köszönhető a méheknek. Nélkülük az élelmiszerek 70-80 százaléka tűnne el boltok polcairól – mondja egy méhész, aki üdvözli, hogy szja-mentes lesz a méhészeti termékek…

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

infoVáros
-
  20.02.20 17:02 Megyei

A méhészek támogatását a klímavédelmi intézkedések fontos alappillérének nevezte az agrárminiszter csütörtökön sajtótájékoztatón.

Szja-mentes lesz a méz

Store Insider
-
  20.02.20 15:51 GazdaságMéhMéz

Mentességet élvez a méhészeti termékek értékesítése.

Szja-mentességgel támogatja a méhészeket az Agrárminisztérium

Ezen kívül további intézkedésekkel – a méhészek támogatásán túl -, erdősítéssel, öntözésfejlesztéssel segíti a minisztérium klímavédelmet.

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

A méhészek támogatása a Klíma- és természetvédelmi akcióterv fontos részét képezi – mondta Nagy István agrárminiszter.

Szja-mentes lesz a méhészeti termékek értékesítése

A méhészek támogatása a Klíma- és természetvédelmi akcióterv fontos részét képezi – mondta Nagy István agrárminiszter.