Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 203 hír

Tesztelték a szociális alapszolgáltatásban dolgozókat

Ötven munkavállalót teszteltek a Paks Kistárségi Szociális Központban. Az intézmény a Tolna Megyei Kormányhivataltól kapott ötven darab gyorsteszt, amellyel az alapszolgáltatásban dolgozókat szűrik. Pakson 30 főt teszteltek január 15-én, hétfőn pedig a kistérségben lévő 20 dolgozóhoz utaznak el azzal a kisbusszal, amelyet az…

Oktatási Hivatal: péntek éjfélig adhatók be az iskolakezdés halasztásáról szóló kérelmek

Péntek éjfélig nyújthatók be a tankötelezettség kezdő időpontjának halasztásáról vagy korábbi megkezdéséről szóló kérelmek az Oktatási Hivatalhoz (OH).

Tavaly harmadára csökkent a magyar vendégek száma Horvátországban

Minden bizonnyal megfogadták a magyarok Orbán Viktor tavaly nyári tanácsát, a "Több Balaton, kevesebb Adria!" felszólítást, mert a korábbi évhez képest mintegy harmadára csökkent a magyar vendégek száma Horvátországban 2020-ban. A vendégéjszakák száma 60 százalékkal mérséklődött - derül ki a Horvát Idegenforgalmi Közösség…

Alig nyaraltak tavaly magyarok Horvátországban

Harmadára csökkent 2020-ban a magyar vendégéjszakák száma Horvátországban.

Fontos határidőre figyelmeztet az Oktatási Hivatal

Péntek éjfélig nyújthatók be a tankötelezettség kezdő időpontjának halasztásáról vagy korábbi megkezdéséről szóló kérelmek az Oktatási Hivatalhoz (OH).

Újabb erős utórengés Horvátországban!

MetKép
-
 Ma 13:24Életmód

Ismét erős utórengés következett be Horvátországban! Ma, magyar idő szerint 13:08-kor újabb, erős utórengés következett be Horvátországban, Zágrábtól délre, mintegy 10km-es mélységben. A rengés M4,4-es magnitúdójú volt, károkról, sérültekről nem érkezett jelentés.

Topolya: Megkezdődött az egészségügyi dolgozók beoltása

Topolyán is megkezdték az egészségügyi dolgozók beoltását.

Ingyenes tesztelés a szociális szférában dolgozóknak

Hétvégén az ország 120 pontján önkéntes ingyenes tesztelésen vehetnek részt a gyermekvédelemi szakellátásban.

Horgászjegyeket kaptak ajándékba a debreceni egészségügyi dolgozók

Az egészségügyi dolgozók munkájának elismerésül 500 darab horgászjegyet ajánlottak fel többek között a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház számára.

A Fidesz egy stadion árát adja a fiatal dolgozóknak a választás előtt

HVG
-
 Ma 11:30Gazdaság

Olcsó intézkedés a fiatalok szja-mentessége, mert a fiatal foglalkoztatottak kevesen vannak, csak 280 ezren, és ők keresnek a legrosszabbul. Az országgyűlési választások kampányában viszont jól eladható intézkedés. Ha a mentesség sávos lesz, ahogy ígérik, akkor a Fidesz lényegében kukába hajítja az egykulcsos szja ideáját.

Csoportosan oltják be a patikai dolgozókat is

Veol
-
 Ma 11:00Megyei

Megkezdődött a gyógyszertári dolgozók csoportos oltása a megyeszékhelyen kedden.

Post Malone és a Crocs összefogott az egészségügyi dolgozókért

A zenész és a papucsgyártó cég összefogott egy nonprofit szervezettel, hogy 10 ezer egészségügyi dolgozónak biztosítson kényelmes lábbeliket a koronavírus-járvány elleni küzdelemben. Post Malone és a Crocs összefogásával az Egyesült Államok korházaiban a koronavírusos betegeket kezelő szakemberek 10 ezer pár papucsot kap a…

Operatív Törzs: Arra kérjük az egészségügyi dolgozókat, hogy regisztráljanak az oltópontokon

A hétvégén újabb mobil oltócsapatok fognak menni az idősotthonokba, szociális intézményekbe, ahol folytatják a védőoltást - hangozott el az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján.

A kisebb cégeknél dolgozók kevésbé igénylik a munkáltatói támogatást

Egyes országokban a kisvállalkozások akár 90 százalékát is negatívan érintette a világjárvány.