Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 127 hír

Adománnyal segíti a békéscsabai McDonald's az Aut-Pont Alapítványt

Az anyagi támogatás mellett hosszú távú együttműködéssel segítik az autizmussal élő fiatalokat.

A békéscsabai McDonald’s tulajdonosa támogatásáról biztosítja az Aut-Pont alapítványt

Héjja János, a békéscsabai McDonald’s étterem tulajdonosa nagyobb összegű támogatást nyújtott át az Aut-Pont Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítványnak. Héjja János elmondta: a McDonald’s filozófiája, hogy szeretne visszaadni annak a közösségnek, ahol a profitját megtermeli. Ezen filozófia mentén haladva kereste fel az…

Óriási robbanás volt Bristol közelében, egy ember meghalt

Origo
-
 Tegnap 14:13Baleset-bűnügy

A detonációban többen megsérültek és eltűntek.

Áramszünet várható december 11-én Békéscsaba egyes utcáiban

Az NKM Áramhálózati Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatokat fog végezni Békéscsabán, melyek időtartamában a villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog a felsorolt helyeken.

Több ezer éves bálnacsontvázat találtak Thaiföld partjai közelében

Innoportal
-
 Tegnap 12:06Tudomány

Egy Bryde-bálna több ezer éves, csaknem teljesen ép csontváza került elő Bangkok közelében. A mintegy 3000-5000 éves csontokat november elején találták meg a fővárostól mintegy 12 kilométerre a tengerben. A Szingapúri Nemzeti Egyetem biológusa, Marcus Chua szerint a részben megkövesedett csontváz ritka lelet. “Kevés a bálnafosszília…

Traktorral ütközött egy Mercedes Sopron közelében

A baleset Lövő és Röjtökmuzsaj között történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy zalaegerszegi sofőr nem a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezette gépkocsiját, amelynek következtében egy traktorral ütközött.

Rejtélyes vörös csík jelent meg az égen Heves megye közelében

Szerda este különös jelenséget figyeltek meg az égbolton északkeleten.

Befejeződött a fehérvárcsurgói tározó árvízvédelmi fejlesztése

Feol
-
 Tegnap 07:00Gazdaság

Befejeződött a fehérvárcsurgói tározó árvízvédelmi fejlesztése – tájékoztatta a Fejér Megyei Hírlapot az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság.

Halálra gázolt egy embert a vonat Vác közelében

Halálra gázolt egy embert a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Verőc

Orvostanhallgatók segítenek a tesztelésben a békéscsabai iskolában

A Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában is segítették a helyiek munkáját.

Békéscsabai közvilágítás: megvan a megoldás, de várnunk kell

Beol
-
 20.12.02 15:58Belföld

Az utóbbi időben a közösségi média több felületén is megjelentek fényképes bejegyzések, melyek arról árulkodtak, hogy Békéscsabán a közvilágítás későn kapcsolódik fel, előfordul, hogy már sötétedés után. A probléma a polgármester figyelmét sem kerülte el. Szarvas Péter megtette a szükséges lépéseket.

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében

Négyfős migránscsoportot tartóztattak fel a rendőrök Deszk közelében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 15:52 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

A járvány befolyásolta a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia őszi menetrendjét

Behír
-
 20.12.02 14:46Sport

Az amatőr bajnokságokban az életbe lépett új szabályozások alapján elegendő 48 órával a mérkőzés előtt bármelyik csapatnak jeleznie, hogy nem kívánja lejátszani a mérkőzést, így az akadémisták több soron következő mérkőzését elhalasztották.

315 rendbeli közokirat-hamisítás miatt történt vádemelés Békéscsabán

Gépkocsik átírásával trükközött egy 48 éves büntetett előéletű békéscsabai nő és társa, egy 65 éves, szintén büntetett előéletű békéscsabai férfi, valamint további 8 bűntársuk. A csoport ellen a Békéscsabai Járási Ügyészség 315 rendbeli közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat. A 48 éves nő és a 65 éves férfi legutóbb 2019-ben ugyanabban az…