Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

Főtáv: több mint 700 millió forint értékben valósultak meg energiahatékonysági fejlesztések

Jelentősen korszerűsödött a Főtáv műszaki infrastruktúrája a 729,83 millió forintos projektje megvalósulásával, amely a primer energia megtakarításon és üvegházhatású gáz-kibocsátás csökkenésen túl az ellátásbiztonság javítását is eredményezi - ismertette a Főtáv Zrt. stratégiai igazgatója kedden a projektet záró online rendezvényen.

Főtáv: több mint 700 millió forint értékben valósultak meg energiahatékonysági fejlesztések

Jelentősen korszerűsödött a Főtáv műszaki infrastruktúrája a 729,83 millió forintos projektje megvalósulásával, amely a primer energia megtakarításon és üvegházhatású gáz-kibocsátás csökkenésen túl az ellátásbiztonság javítását is eredményezi - ismertette a Főtáv Zrt. stratégiai igazgatója kedden a projektet záró online rendezvényen.

A Balaton kapuja: látványos fejlesztések Tihanyban

LikeBalaton
-
 Tegnap 17:00Megyei

Negyven fejlesztési részfeladat szerepel Tihany középtávú turisztikai stratégiájában, amihez egyelőre 1,9 milliárd forint áll rendelkezésre hazai és európai uniós forrásból.  A Csokonai-ligetben új tanösvényt alakítanak ki, a kompkikötőnél kétszáz gépjárműhelyes parkoló épül, a település kultúrparkja pedig új fazont kap. Megújul az apátsági lépcső,

Új Magyar-osztrák koronavírus-vakcina fejlesztése folyik gőzerővel

Jakab Ferenc virológus az ATV-n beszélt a koronavírus mutációiról, az új vakcinákról, és arról is, hogy magyar-osztrák együttműködéssel új koronavírus-vakcina fejlesztése folyik gőzerővel.

A ménesbirtokon a hotel fejlesztésére érkezett forrás

Beol
-
 Tegnap 12:39Belföld

A Magyar Turisztikai Ügynökség a szálláshelyek fejlesztésére kiírt Kisfaludy Program keretén belül 840 millió forintot ítélt meg a ménesbirtokon működtetett Hotel Noniusnak.

Nyolc óra alatt több mint 1 millió dollárnyi támogatás érkezett a kézben tartható PC fejlesztésére

A GPD Win 3 kampánya már több mint 6000%-kal lépte át a kitűzött crowdfunding célt.

“Körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár” az új titulus az ITM-ben

Megjelent az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2019. (II. 28.) ITM utasítás, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium  tulajdonosi

Nagy tervek Debrecen meghatározó középiskolájának fejlesztésére

Cívishír
-
 21.01.16 17:44Megyei

Új szárny épül a patinás főépülethez a növekvő diákszám miatt.

A járványhelyzetben is folytatódnak a mencshelyi fejlesztések

Veol
-
 21.01.16 15:00Megyei

Minden szempontból nehéz évet tudhat maga mögött a település, de mint minden rosszban, ebben is volt valami jó, mert az elmaradó nagyrendezvények miatt takarékoskodhattak.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése szépen halad, elégedett a GSC

GameStar
-
 21.01.16 14:28Gaming

A GSC Game World legutóbbi közleménye szerint a projekt halad, és a végső verzió közel lesz az eredeti tervekben elképzelt játékhoz.

Cyberpunk 2077: A Bloomberg leleplező riportja szerint hatalmas káosz volt a játék fejlesztése

Alaposan mélyére járt a végül katasztrofálisan végződő fejlesztésnek az egyik nívós magazin, ebből pedig kiderült, hogy az is csoda, hogy a játék egyáltalán elindul.

A jelentős fejlesztések nem maradtak el Tapolcán

Veol
-
 21.01.16 11:00Megyei

A tavalyi évet összegezve Dobó Zoltán polgármester elmondta, hogy a világjárvány rányomta bélyegét a mindennapokra Tapolcán is, komoly gazdasági következményekkel is számolhat a város a jövőben.

Több intézmény fejlesztése valósult meg Zsadányban

Körös Hírcentrum
-
 21.01.16 07:50Megyei

Zsadány Község Önkormányzata vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Megújuló alapú közösségi energiaellátás Zsadány Község területén” című pályázatával. A projekt 260.520.377 Ft vissza nem térítendő támogatásból valósult meg. A projekt keretein…

Az SZFE történetének legjelentősebb fejlesztése

Felújítják a Szentkirályi utcai és Rákóczi úti épületeket is.

Mintha sci-fiből léptek volna elő az idei Samsung C-Lab fejlesztései

PCWorld
-
 21.01.15 20:40Infotech

A vállalat idén is bemutatta a kreatív ötleteket és startupokat támogató inkubátorprogram legújabb résztvevőit, amely fejlesztések közül több zseniális projekt is kiemelkedik.