Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 382 hír

Ez a szigetország fizet a turistáknak, a közvetlen szállodafoglalásokért

VJM
-
 Tegnap 22:42Színes

Pénzügyi hozzájárulást kaphatnak azok a turisták, akik a nyári szünetre Máltára utaznak és szállásukat olyan 3, 4 vagy 5-csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodáknál foglalják, melyek részt vesznek a programban

Az egymillió dolláros fődíjra hajt Szeged: A rakpartot zöldítenék

Szegeder
-
 Tegnap 19:58Belföld

Újabb pályázati lehetőséget talált a szegedi önkormányzat, ebből akár a jövőnket felfestő Szeged Vision zöld, árnyékot adó ötletei is megvalósulhatnának a rakparton, míg a pénzösszeg másik feléből a lakosságot akarják ösztönözni arra, hogy az udvarokban lévő betonfelületeket zöldfelületekre cseréljék.

Véleményem az Apple otthon-stratégiájáról

Szifon
-
 Tegnap 19:47Infotech

“Siri végre teljesen megbízható lett HomeKites lakásunk minden szobájában a HomePod mininek köszönhetően” – valahogy így lehetne lefordítani azt a nemrég publikált, 9to5Mac-es véleménycikket, ahol a szerző azt fejtegeti, hogy milyen kiválóan illeszkedik a HomePod mini az Apple otthon-stratégiájába. Egyáltalán mit is értünk az…

Tom Hanks fiát beperelte a barátnője: 1 millió dollárt követel

Egymillió dollár kártérítést szeretne Chet Hanks exbarátnője, Kiana Parker, miután azzal vádolta meg Tom Hanks fiát, hogy fizikailag és érzelmileg bántalmazta.

Meggazdagodott az amerikai radikális baloldal fehérgyűlölő vezetője, miközben mozgalmából eltűnt 90 millió dollár

Origo
-
 Tegnap 18:43Külföld

Már saját szervezetének vezetői között is van, aki vagyonosodási vizsgálatot követel ellene, egy hét éve lelőtt fekete férfi apja szerint pedig a nekik küldött adományok is eltűntek.

Véletlenül 1,2 millió dollárt utalt egy nőnek a brókere, elköltötte a pénzt és most börtönbe kerülhet

Véletlenül átutalt a Charles Schwab nevű brókercég ,2 millió dollárt egy amerikai nőnek, aki gyorsan vásárolt a pénzből egy ingatlant és egy autót. A vállalat másnap visszakérte a pénzt, az érintett viszont nem volt hajlandó fizetni, így őrizetbe vette a rendőrség és eljárást indítottak ellene csalás és lopás miatt - írja a New York Times.

Véletlenül 1,2 millió dollárt utalt egy nőnek a brókere, elköltötte a pénzt és most börtönbe kerülhet

Véletlenül átutalt a Charles Schwab nevű brókercég ,2 millió dollárt egy amerikai nőnek, aki gyorsan vásárolt a pénzből egy ingatlant és egy autót. A vállalat másnap visszakérte a pénzt, az érintett viszont nem volt hajlandó fizetni, így őrizetbe vette a rendőrség és eljárást indítottak ellene csalás és lopás miatt - írja a New York Times.

Miért nem a gazdagok fizetnek a klímaváltozásért, ha egyszer az ő környezetszennyezésük a legkárosabb?

Qubit
-
 Tegnap 16:52Tudomány

Vajon a technológiai fejlődéssel vagy az önmérséklettel kerülhetjük el a Földet fenyegető klímakatasztrófát? Egy új jelentés szerint a gazdagoknak nagyobb részt kéne vállalniuk a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséből. Ennek az életmódváltás lehet az egyik legjobb módja.

Csaknem 17 millió dollár bevétellel zárult a Sotheby's digitális műalkotásokat kínáló aukciója

A legkeresettebb tétel az egyetlen pixelből álló The Pixel nevű digitális műkincs volt.

Digitális művészet: Sok millió dollárt hozott az online árverés

A mindössze egyetlen pixelből álló The Pixel nevű NFT-t 1,36 millió dollárért vásárolta meg valaki az aukción.

Otthon tartja a pénzét a lakosság - Fejenként 600 ezer forintot tartunk a párnánk alatt

Csaknem 6 ezer milliárd forint készpénzt tart otthon a magyar lakosság, a háztartások pénzügyi vagyona pedig tavaly mintegy 5500 milliárd forinttal gyarapodott. A tehetősek is megijedtek a járványtól 2020-ban az első hullámban, és gyorsan jelentős összegeket mobilizáltak. Mostanra azonban ismét csökkent a készpénz- és betétállományuk, a…

Áprilisban vonatjegyért sem kell fizetnie az alsó tagozatosoknak

Áprilisban díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok a MÁV-Volán-csoport járatain.

40 dollárra is lenyomhatja az olajárat a klímacélok elérése

NRGreport
-
 Tegnap 16:03Gazdaság

Az olaj világpiaci ára 40 dollárra süllyedhet 2030-ig, ha a kormányok az Egyesült Államok által támogatott globális felmelegedés-korlátozási tervekkel összhangban megpróbálják csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást - közölte csütörtökön Wood Mackenzie.

5,1 milliárdot fizettek fizikailag nem létezű műalkotásokért

Csaknem 17 millió dollárért (5,1 milliárd forint) találtak gazdára a Pak nevű digitális művész nem helyettesíthető tokenként (NFT) kínált műalkotásai a Sotheby’s szerdán zárult online aukcióján.