Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 234 hír

Szikora Róbert: A művészek ma nem érzik azt, hogy fontosak

24
-
  Tegnap 12:55 Kultúra

35. születésnapját ünnepli az R-GO, de Szikora Róberttel azért a hungáriás időkről, a Beatles-rajongásáról és arról is beszélgettünk, mit tanult az X-Faktorbeli mentorkodásából. Sőt, mesélt a punk korszakáról is.

38 éve halt meg John Lennon – újra az utolsó kép a zenészről és gyilkosáról

HVG
-
  18.12.08 18:06 Kultúra New York John Lennon

38 évvel ezelőtt ölte meg John Lennont New Yorkban Mark David Chapman, s ebből az alkalomból a Femina.hu újra megmutatja a egykori Beatles-alaptóról készült utolsó fényképet, amelyen későbbi gyilkosa is látható. A portál ismerteti a kép készítésének részleteit is.

A Beatles sztárja autogrammot adott gyilkosának, aki pár órával később végzett vele 

Múlt-kor
-
  18.12.08 11:01 Kultúra

Amikor a zenész elhaladt mellette Chapman lőállásba vágta magát és megszólította áldozatát: „Mr. Lennon”. Egy pillanattal később meghúzta a ravaszt. Chapman öt lövést adott le, az első golyó nem, de a másik négy a hátán és a bal vállán találta el John Lennont, aki a kórházban belehalt sérüléseibe. Egy legenda elbúcsúzott.

A nap, amikor lelőtték John Lennont

Többek szerint a gyilkosság összekapcsolható a CIA által az ötvenes években elindított tudatmódosító kísérletekkel.

A nap, amikor lelőtték John Lennont

Többek szerint a gyilkosság összekapcsolható a CIA által az ötvenes években elindított tudatmódosító kísérletekkel.

Playboy modellre cserélte David Beckham fiát a fiatal színésznő

Bors Online
-
  18.12.07 18:30 Bulvár

A 21 éves Chloe Moretz négy évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban David Beckham fiával, de úgy tűnik, ennek most vége, nemrég lekapták ugyanis, ahogy a 27 éves Playboy modellel, Kate Harrisonnal csókolózik. A párt malibu utcán csípték el, amint egy közös vacsora után vadul csókolóztak, és összeölelkezve sétálgattak. 

44 millió forint gyűlt össze a sztármacik elárverezéséből

Minden idők legnagyobb licitálási összegét adták tegnap este a Jótékonysági Maci Aukción Eperjes Károly felajánlásaiért, ezzel letaszítva trónjáról Harrison Ford korábbi 4 milliós mackóját.

Szólólemezt készített Márton András, a KFT dobosa

Szerzői albumot készített Márton András, a KFT együttes dobosa. A Szívgárda című lemez fele-fele részben tartalmaz új, valamint anyazenekarával az elmúlt években rögzített felvételeket. MTI "Már a KFT megalakulása, 1981 előtt énekeltem, egy éven keresztül vendéglátóztam, akkor Beatles-dalokat meg egy-két nemzetközi slágert adtam elő a…

Rekordösszeg a sztármacikért

Rekordösszeggel zárult az VIII. Jótékonysági Maci Aukció, 44 millió forint gyűlt össze a sztármacik elárverezéséből. Minden idők legnagyobb licitálásási összegét adták tegnap este a Jótékonysági Maci Aukción Eperjes Károly felajánlásaiért, ezzel letaszítva trónjáról Harrison Ford korábbi 4 milliós mackóját. A Kossuth-díjas színművész csacsijáért és

Hihetetlen információ látott napvilágot: Yoko Ono szoktathatta rá a heroinra Lennont

Blikk
-
  18.12.06 20:47 Bulvár

Halála után 38 évvel jelent meg botránykönyv John Lennonról (†40). Ray Connolly (78), aki a hatvanas évek végén alakított ki jó barátságot a zenésszel, többek között arról is részletesen beszámol könyvében, miként hálózta be és irányította Yoko Ono (85) Lennont, hogy hírnevet szerezhessen magának. A szerző azt állítja, rászoktatta a heroinra,…

Hatalmas vágya vált valóra Horváth Tominak

Blikk
-
  18.12.06 11:34 Bulvár

Nagy álma várt valóra a napokban az énekesnek, aki a Beatles-tag, Paul McCartney koncertjén járt.

Világslágerek úgy, ahogy a világon senki: Budapestre jönnek a hangszerekké vált emberek

KoncertHu
-
  18.12.05 08:57 Zene USA New York

A világ egyik legjobb a capella produkciója érkezik Budapestre 2019. március 27-én. A Naturally 7 úgy adja elő a Beatles, a Rolling Stones, a Boney M., Sting, a Coldplay, Michael Jackson, Simon és Garfunkel, Phil Collins és mások világslágereit, ahogy a világon senki más

Valami nincs rendben: nyitott ajtóval hajtott Harrison Ford

Blikk
-
  18.12.04 18:27 Bulvár

Los Angeles – Az Ezeréves Sólyommal ilyesmi nem fordulhatott volna elő!