Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Titkolja a szocialista országgyűlési képviselő, hogy milyen oltást kapott

Titkolja a szocialista országgyűlési képviselő, hogy milyen oltást kapott, mondván nem akarja befolyásolni az embereket, nemrég határozati javaslatban tiltotta volna be a kínai vakcinát.

Már pénzzel ösztönöznék a fővárosi háziorvosokat, hogy kínai vakcinával oltsanak

Telex
-
 Ma 19:38Külföld

Budapesti háziorvosok olyan levelet kaptak hétfőn, amelyben a Sinopharm beadásáért pluszpénzt kínált nekik a kormánymegbízott, míg a Pfizerért nem. Közben a fővárosban egyre kevesebb olyan embert találni, aki kéri a kínait, és van olyan orvos, aki már nem is ajánlja senkinek a kínai oltóanyagot. Vidéken már változó a helyzet.

Megérkeztek a zivatarok Veszprém megyébe

Veol
-
 Ma 19:37Időjárás

Veszprém megyében elsőfokú viharjelzés van érvényben.

Megnyitották Kárpátalja legnagyobb adminisztratív szolgáltatásokat nyújtó központját

Április 19-én megnyitották Munkácson megyénk legnagyobb adminisztratív szolgáltatásokat nyújtó központját a helyi városháza épületének területén. A modern háromemeletes építményben állami és kommunális hivatalok funkcionálnak.

Kiderült, hogy a szörnyű pusztítás mellett életek ezreit is megmentette a koronavírus-járvány

A kedden közzétett dokumentum szerint 2020-ban közel négyezerrel kevesebben haltak meg az uniós utakon, mint az előző év folyamán. A jelentéstevők úgy vélekedtek, hogy a halálos balesetek számának csökkenését a koronavírus-járvány következtében visszaesett forgalom okozhatta. Megjegyezték, hogy a járvány hatására a kerékpározás…

Hogyan lehetünk empatikusabbak? 

Az empátia fejleszthető képességünk, és érdemes is foglalkoznunk ezzel, hiszen általa sokkal jobban megérthetjük társainkat.

Lesz elég hely a Kassa megyei magyar tanítási nyelvű középiskolákban

ma7.sk
-
 Ma 19:26Karrier

Kassa Megye Önkormányzata (Ksk) gondoskodik róla, hogy a megyei fenntartású középiskolákban legyen elég hely azoknak a magyar nemzetiségű diákoknak, akik az anyanyelvükön akarnak továbbtanulni – jelentette be Rastislav Trnka, Kassa megye elnöke a szlovákiai magyar pártok képviselőivel folytatott megbeszélésen.

Majka: Szijjártó megígérte, hogy felterjeszti a meglátásaimat a megfelelő szervekhez és személyekhez

Majka és Szijjártó Péter még hétfőn találkoztak a Külügyminisztériumban. A találkozón a zenész elmondta a külügyminiszternek, szerinte hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak.

Hogyan maradj nyugodt és magabiztos dolgozatíráskor vagy vizsgán?

Egy fontos témazáró dolgozat vagy egy vizsga kifejezetten idegőrlő lehet és rengeteg stresszes pillanatot okozhat - a KamaszPanasz az alábbi tippekkel szeretne segíteni abban, hogy nyugodtan és magabiztosan vághass neki a különböző vizsgahelyzeteknek!

Megváltoztatta a trópusi esőerdők szerkezetét a 66 millió évvel ezelőtti aszteroidabecsapódás

A rovarok étlapja is megváltozott ahogyan az a fosszíliákon megfigyelt szúrásnyomokból kitűnt.

Majka: Elmondtam Szijjártónak, szerintem hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak

A zenész ígéretet kapott a külügyminisztertől, hogy meglátásait eljutnak a megfelelő személyekhez.

Sztrók miatt halt meg az egyik rendőr a Capitolium ostroma után

Brian Sicknick január 6-án még az amerikai törvényhozás épületét védte, majd másnap meghalt.

A Honda nagyon örül az imolai sikernek, de hosszú még az út

A Honda örül, hogy megszerezték idei első győzelmüket, Max Verstappenek és a Red Bullnak köszönhetően, az Emilia Romagna Nagydíjon, Imolában. A japán motorszállító munkája kifizetődött, hiszen egész télen keményen dolgoztak azon, hogy 2021-re jobb motort szállítsanak a Red Bullnak. “A csapat azonban jól megbirkózott a feladattal, és ez…

Hogyan használja Kína és Oroszország az „oltásdiplomáciát” közel-keleti befolyásának fokozására?

Neokohn
-
 Ma 19:00Külföld

Izraeli szakértő szerint Peking manőverezése különösen "bonyolult helyzetbe" hozta Izraelt.

Vádat emeltek Szilágyi István fia ellen a színművész megölése miatt

Vádat emeltek a tavaly májusban megölt színművész fia ellen, aki különös kegyetlenséggel végzett édesapjával – közölte a fővárosi főügyész. Ibolya Tibor közleményében nem nevezte meg az áldozatot, de az emberölés dátumából és az elkövetés módjából kiderül, hogy Szilágyi István színművész megöléséről van szó. A vádirat szerint az 50 éves férfi…