Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor: Magyarország készen áll arra, hogy szomszédaival felépítsen egy új Közép-Európát

A temesvári forradalom 30. évfordulójára rendezett emlékhéten a szombati gálaesten beszédet mondott Orbán Viktor (56) miniszterelnök is.

Orbán Viktor: Mint a villám. Szép volt, Norbi

Origo
-
  Ma 15:28 Belföld

A miniszterelnök gratulált Michelisz Norbertnek a történelmi sikerhez.

Útelágazásnál Európa - Orbánék több szék között a pad alá eshetnek?

Napi
-
  Ma 15:02 Külföld

Miközben az Európai Unió útelágazáshoz érkezett, amely vagy a mélyebb, egyben rugalmasabb integráció és az erőteljesebb európai hatalmi politika, vagy a szétzilálódás, az integráció formálissá válása felé vezet, a jelenlegi magyar vezetés a geopolitikai pragmatizmus jegyében saját játszmáját játssza.

Rasszizmusból hajtogatott Adventi naptárral pöffeszkedik Bayer Zsolt

Bár zsúfolt mezőnyben indul, de egyértelműen Bayer Zsolt a magyar nyelvű rasszista gyűlöletkeltés megkoronázott királya. A rasszista véleményújságírásnál is két iskola van, a hosszan felépített, részletesen érvelős, és a rövidebb, inkább egy szűkebb témát vagy jelenséget lendületesen közelítő típus. Bayer korábbi munkái mint a “Cigányliszka” az…

Még a Rendőrség sem teheti be a lábát a közpénzből működtetett Türk Tanács irodájába – vajon mit rejtegetnek Orbán…

OLKT
-
  Ma 14:42 BelföldNépszava

Az Rtl Klub Híradója számolt be arról, hogy a Budakeszi úti Ybl-villát használhatja ingyen a Türk Tanács budapesti irodája. Nem elég, hogy az épületet ingyen használják, a nagylelkű magyar kormány a villa fenntartását, és az alkalmazottak bérét is állja. Sőt, a kirendeltség és dolgozói élvezik a diplomáciai mentességet is. És...

Tetveket talált egy utas a MÁV-vonat ülésén, le is fotózta

Az egyik utas egy rakás ruhatetűt talált a Budapest-Cegléd vonal egyik vonatának ülésén - írja a Blikk. A ruhatetű veszélyes, ugyanis betegségeket is tud terjeszteni.A MÁV a bejegyzés megjelenése után kivonta a vagont a forgalomból. A cég átvizsgálta a kocsikat, de nem találtak sem élő, sem elhullott rovarokat. Azt kérik az utasoktól, ha a jövőben

Nyílt rasszizmusból hajtogatott adventi naptárral kedveskedik olvasóinak Bayer Zsolt

A karácsonyi előtti időszakban talán még a szokásosnál is jobban foglalkoztatja az emberek bőrszíne a fideszes aktivistát.

Bundesliga: a Bayern támadója beérte Heynckest, 3. a gólszerzők örökrangsorában

A szombaton szerzett két találatával Robert Lewandowski már holtversenyben a harmadik a német labdarúgó Bundesliga legjobb gólszerzőinek az örökrangsorában.

Orbán Viktor: Építsünk egy új Közép-Európát

Orbán Viktor miniszterelnök szombat este a temesvári forradalom kitörésének 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten mondott beszédet.

Ingyen ad budai villát az Orbán-kormány a Türk Tanácsnak

Diplomáciai mentességgel jöhet Budapestre a Türk Tanács, és elfogadták a törvényt, amely alapján ingyen használatra kapja meg budapesti képviseletük az Ybl-villát – közölte az RTL Klub Híradója.

Az Orbán-kormány a sportakadémiákat nyomatja

Ha a sportról van szó, elég gyorsan őrölnek a minisztériumi malmok, hiszen alig egy hónap alatt összeállt az állami sportakadémiák működési keretrendszere - derült ki a rendeletből. Körvonalazódik a kormány elképzelése a hazai minőségi utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.

Bangóné Borbély Ildikó: “Beledöglünk abba amit Orbánék kitaláltak jövőre”

OLKT
-
  Ma 12:10 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó az Mszp frakcióvezető-helyettese szerint ma Magyarországon több tízezer ember csak azért hal meg, mert nem kapja meg a megfelelő ellátást. Elmondta, a kórházak adóssága elérte 70 milliárd forintot, ez pedig már a betegellátást veszélyezteti. Bangóné hozzátette: az adósság rendezése miatt a beszállítók Orbán Viktor…

Orbán Balázs: Közép-Európa nélkül nem lehet európai döntést hozni

HírTV
-
  Ma 12:09 Vélemény

Az uniós csatlakozás óta először sikerült bizonyítani, hogy Európa jövőjével kapcsolatos kérdésekben Közép-Európa nélkül nem lehet döntést hozni - jelentette ki az évet értékelve Orbán Balázs "A Nyolcas" című műsorunkban.

Visszatér Orbán nagy ellensége?

Magyar Hang
-
  Ma 12:05 Külföld

Az egykori miniszterelnök és egy népszerű énekes fenyegeti a jelenlegi horvát államfő székét.