Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 264 hír

Hvg: Kiszivárgott az Szfe huszonhat új oktatójának neve

Eljuttatták a hvg.hu-hoz az összes olyan főállású oktató nevét, akik újonnan kerültek a Színház- és Filmművészeti Egyetem állományába.

Huszonöten tettek esküt Vásárhelyen

Újabb katonák tettek honvédesküt január közepén az MH 5. Bocskai István Lövészdandár hódmezővásárhelyi helyőrségében. A járványügyi szabályok betartása érdekében csökkentett létszámmal megtartott alapkiképzés végén azok az altiszt és legénységi állományú katonák tettek esküt, akik felkészítésüket december elején kezdték meg…

NB I: Nagy szükség van a VAR-ra – Szabó Zsolt

NSO
-
 Ma 10:42Foci

Bejött Szabó Zsolt volt FIFA-bíró korábbi jóslata, míg az MLSZ költséghatékony módszert választ arra, hogy az NB I-ben segítse a játékvezetőket.

Húszéves a Wikipédia, a világ legnagyobb online enciklopédiája

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja. Az internetezők által szerkesztett webes enciklopédia 2001. január 15-én indult útjára angol nyelven, az első év végére pedig már 18 nyelven volt elérhető. Ez a szám mára 309-re…

Huszonegy fős mentőcsapat hozott le egy sérült túrázót a Pilisből

A nőt a Péterfy Kórház Országos Traumatológiai Intézetbe szállították a mentők.

Erre az oldalra már Ön is ellátogatott – Húszéves a Wikipédia

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepelte a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.     

Személyesen – Birtalan Zsolt

Birtalan Zsolt fotóművész szívesen sétál olyan helyszíneken, ahová jellemzően nem sokan mennek: a külváros külvárosába, oda, ahol nincsenek emberek.

Benkő Zsolt: Vásárhelyről messzire költözött a tisztesség – egyedül Lázárnak kell úthasználati díjat fizetnie (VIDEÓ!)

Ez igazságtalan és tisztességtelen – jelentette ki szókimondó videójában Benkő Zsolt fideszes külterületi képviselő, aki szerint Márki-Zay Péter arra használja a pozícióját, hogy büntesse politikai ellenfeleit. A politikus hozzátette, ma Vásárhelyen fontosabb Lázár János üldözése és b.sztatása, mint a tisztesség.

Sallai Roland Európa legjobb formában lévő csapatával utazik a BL-győztes Bayern Münchenhez

Origo
-
 Ma 08:16Foci

Vasárnap találkozik egymással a két csapat a Bundesligában.

V Naszályi Márta: Bayer Zsolt családjának szerződéseit is bíróságra visszük

Miközben Váradiné Naszályi Mártáék a publicista több családtagja csereszerződései ellen is készítik periratokat, az új lakásrendeleten a végső simításokat végzik.

Fiatalos a csapat, az átlagéletkor mindössze huszonöt év a kámi önkéntes tűzoltóknál

Vaol
-
 Ma 07:00Megyei

Közel másfél évszázados múltra tekint vissza a Kámi Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A fiatalos csapat nem csak a település egyik motorja, elszántan vonulnak minden káresethez – vallják: azért vannak, hogy segítsenek.

Egy híján húszéves a Kürtös

Megjelent a Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya közéleti-társadalmi havilapjának januári száma. A tartalomból: „Ilyenkor, év elején hajlamosak vagyunk a fogadkozásra, hogy az új évben majd másként csináljuk, és bízunk benne, hogy jobb lesz, mint a tavalyi, vagy jobb esetben nem lesz rosszabb, mint az elmúlt év. Már ennek is…

Mit mond a tudomány a hatalomról?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Amit ma a tudomány a hatalomról tud, jobbára mesterséges laboratóriumi körülmények között végzett kísérletekből vagy az üzleti világból ismeretes.