Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Nem vicc! – Somogyi Zsolt jegyzete

NSO
-
 Tegnap 23:23Vélemény

 A legenda szerint a legnagyobb magyar labdarúgó, Puskás Ferenc születésnapját is módosították. Április első napján jött a világra, de sokáig m

Komoly dicséretet kapott Lőw Zsolt

NB1
-
 Tegnap 20:43Foci

Egykori kollégája beszélt a magyar trénerről.

Szabó Zsolt örül az Eb-nek, és a ZTE KK-val előbbre lépne

Zaol
-
 Tegnap 19:57Sport

Folytatódik a férfi kosárlabda NB I A-csoportjának küzdelemsorozata. Mondhatni, hogy az alapszakasz hajrája indul meg, így a Zalakerámia-ZTE KK együttesére nem egészen egy hónap alatt hét mérkőzés vár. Szombaton (18.00) a szezon meglepetéscsapata, a Szeged érkezik Egerszegre. Szabó Zsolt, a ZTE KK válogatott játékosa reálisan látja…

Szegeden sem írják alá az orvosok a szerződéseiket

300 orvos nem írta alá a szegedi klinikán az új munkaszerződését. Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény miatt több szakmai szervezet közösen fordult az alapvető jogok biztosához és a nemzetközi munkaügyi szervezethez. Hétfő éjfélig hosszabbították meg az aláírási határidőt, de sokan még mindig nem kapták meg a…

Papp Attila Zsolt: Egy éve élünk a kr. u. időszámításban

Nem árt naponta emlékeztetni magunkat arra, hogy mindaz, ami ezekben a hónapokban, években történik velünk, az nem a normális üzemmód.

Ingyenes online kardió edzést tart Máté Zsolt

Promenad
-
 Tegnap 19:05Megyei

A tréninget március elsején, hétfőn 18:40 és 19:30 óra között tartják.

Így "ütötte el" Hadházy Bede Zsoltot – az ügyészség álláspontja

Propeller
-
 Tegnap 16:57Belföld

Még tavaly áprilisban történt a Clark Ádám téri tüntetésen, hogy Bede Zsolt kormánypárti provokátor felmászott Hadházy Ákos autójára, és egy doboz Xanaxot próbált elhelyezni a motorháztetőn. Ezt Hadházy igyekezett megakadályozni: bekapcsolta az ablaktörlőt és vizet spriccelt a szélvédőre, Bede szerint viszont a politikus el is ütötte őt. A…

Statikus tervező, szerkesztő - Bayer Construct Zrt.

Magyar tulajdonban lévő, stabil háttérrel rendelkező, dinamikusan fejlődő építőipari cégcsoport keres új kollégát bővülő tartószerkezeti tervezőirodájába:

Műszaki előkészítő mérnök - Bayer Construct Zrt.

A BAYER cégcsoport többségében magyar tulajdonban lévő vállalkozások összessége, amely komplex építőipari és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A 2002-ben alakult cég alaptevékenysége eredetileg vasbeton szerkezetépítés volt, elsősorban Magyarország területén. Mára alaptevékenységünket kiegészítve…

Az ügyészség szerint nem bűncselekmény, hogy Hadházy „elütötte” Bede Zsoltot

444.hu
-
 Tegnap 16:27Bulvár

Megkérnék mindenkit, hogy a sajtószabadság fekete napján gyertyagyújtással emlékezzen a Vadhajtások újságírójára, aki hiába szólt, hogy rendőrt kell hívni!

Soha nem látott szuperviharok fenyegetik Európát: jobb lesz felkészülni

A klímaváltozással egyre több extratrópusi ciklon alakul ki, ami akár egy közepes hurrikán erejével csaphat le a nyugati országokra, és Magyarországra is eljuthat 100-110 km/h-s széllökésekkel.

A jégolvadás miatt az éhenhalás fenyegeti a csúcsragadozókat

A jegesmedvéknek és a narváloknak a helyváltoztatáshoz és a táplálékszerzéshez van szükségük a jégre. Ahogy az fogy, egyre több energiával jutnak kalóriadús élelemhez, ami már az életüket veszélyezteti.

Semmi sem fenyegeti a végleges határidőt: idén nyit a Magyar Zene Háza

Az építőipari hagyományoknak megfelelően az utókornak szánt üzenetekkel teli időkapszulát helyeztek el az épület padlóburkolata alá.

Homonnay Zsolt az SZFE-ügyről: “A szakmaiságot senki nem említi”

Hajdu Steve a Life.tv műsorában arról kérdezte Homonnay Zsoltot, bántják-e mostanában azért, mert elvállalta, hogy oktatóként vesz részt a megújuló Színház- és Filmművészeti Egyetem munkájában. Hajdu azzal biztatta Homonnay-t, “ha bántják is, ez el fog múlni”.