Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 412 hír

A birodalom határát, a limes vonalát római erődök védték

Duol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Településünkön sokan tudják, hogy a mai Dunaújváros területén egykor virágzó római település állt, amelyet Intercisának neveztek. A név ma is használatban van, hiszen így hívják a múzeumot, sőt az egyik lakásszövetkezetet is. De honnan is tudható, hogy az itt talált romok egykor valóban az Intercisa nevet viselték?

A Csanádpalota-Nagylak határátkelőhelyen tájékozódott a román belügyminiszter

A Csanádpalota-Nagylak autópálya-határátkelőhelyen tájékozódott a határátlépés körülményeiről vasárnap délután Marcel Vela román belügyminiszter.

Egy nap alatt 10 ezer ember lépett be Magyarországról Romániába

Origo
-
  Tegnap 18:38 Belföld

Nagylaknál hat sávon megy a forgalom, de 2 órát kell várni.

A Barcelona szerződtetné Alessio Romagnolit

A Sport című spanyol lap olasz forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a Barcelona már megkezdte a tárgyalásokat a 25 éves védővel. Ezzel szemben a katalán klub csak azt erősítette meg, hogy tekintettel a játékos kvalitásaira egyelőre még csak figyelemmel követik Romagnolit, akinek megszerzése a nagy kereslet és a magas vételár miatt…

Romániában jelentősen csökkent az új fertőzöttek és halottak száma

A stratégiai kommunikációs törzs által közzétett összefoglaló szerint az elmúlt napon 251-gyel nőtt az országban jegyzett fertőzések száma, mely immár 3864-re emelkedett. Az egynapi esetszám jelentős visszaesést jelent az elmúlt két napban jegyzett új esetekhez képest, azonban az is megállapítható, hogy míg pénteken 3174 elvégzett teszt…

Csökkent az új fertőzöttek száma Romániában

Demokrata
-
  Tegnap 17:45 Vélemény

A vasárnap kora-délutáni hivatalos adatok szerint Romániában jelentősen csökkent az új fertőzöttek és halottak száma az elmúlt 24 órában.

Koronavírus: kevesebb a beteg, de a teszt is Romániában

HáziPatika
-
  Tegnap 16:49 Külföld

A vasárnap kora délutáni hivatalos adatok szerint Romániában jelentősen csökkent az új fertőzöttek és halottak száma az elmúlt 24 órában.

Több száz fertőzött román állampolgárt kezelnek külföldön

VG
-
  Tegnap 16:42 Gazdaság

Csökkent a fertőzöttek száma a keleti szomszédunknál, az adatok szerint 401 román állampolgár fekszik nyugat-európai kórházakban.

Csanádpalota-Nagylakon járt Marcel Vela román belügyminiszter

A határátlépés körülményeiről tájékozódott.

Mesés filmhelyszín, romantikus emlékek - a Czirákyak nyomában Lovasberényben

fmc
-
  Tegnap 15:48 Film

Alig tizenöt kilométerre Székesfehérvár határától két romló állapotú, szelíd kőoroszlán vigyázza a Czirákyak hajdan szebb napokat látott kastélyát, málladozó, karcsú templomát, parknak már nem nevezhető területét.

Meghalt még három beteg, 151-re nőtt a halálos áldozatok száma Romániában

Meghalt még három koronavírus-fertőzött Romániában, ezzel 151-re nőtt a halálos áldozatok száma - jelentette vasárnap a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS).

Jelentősen csökkent az új fertőzöttek és halottak száma Romániában

ATV
-
  Tegnap 15:33 Külföld

A vasárnap kora-délutáni hivatalos adatok szerint Romániában jelentősen csökkent az új fertőzöttek és halottak száma az elmúlt 24 órában.