Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 365 hír

Videón, ahogy autóval elüldöznek egy gőzölgő medvét a benzinkútról Gyergyószentmiklóson

A 112-es sürgősségi hívószámra keddre virradóan futott be a riasztás, a bejelentő szerint egy medve bukkant fel az egyik városszéli üzemanyagtöltő állomásnál. A helyszínre a csendőrök, a rendőrök és a tűzoltóság mentőegységei vonultak ki – írja a Székelyhon.

Itt az első hivatalos fotó a The Batman forgatásáról, ami leleplezi a film logóját

IGN
-
  Ma 10:48 Film

A rendező posztolt egy képet az első napról Már tart a Matt Reeves-féle The Batman forgatása, és a rendező meg is osztott erről egy fényképet, felfedve a Sötét Lovag következő mozifilmjének logóját.

Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét

Várhatóan elutasították volna a kormányfő mentelmi jogi kérelmét.

Kedd reggelre jelentősen benácult a pécs-baranyai KDNP

A Szabad Pécs vette észre, hogy kissé erősre sikerült a pécs-baranyai KDNP napindítása kedden: Facebook-oldalukon egy olyan, gót betűs felirattal ellátott képet osztottak meg, mely leginkább a szélsőjobb körében pörög, és van olyan verziója is, melyről az SS-villámok sem hiányoznak.

Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök visszavonta a parlamentnek (kneszet) benyújtott mentelmi jogi kérelmét - jelentette az izraeli katonai rádió kedden.

Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét

Propeller
-
  Ma 10:15 Külföld

Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök visszavonta a parlamentnek (kneszet) benyújtott mentelmi jogi kérelmét – jelentette az izraeli katonai rádió kedden. A 120 tagú izraeli parlamentben a többség, 65 képviselő a mentelmi jog elutasítását támogatta, és előzetes várakozások szerint kedden megszavazta volna a mentelmi kérelemről döntő…

Netanjahu visszavonta a parlamenthez benyújtott mentelmi jogi kérelmét

„Nem hagyom folytatni ezt a piszkos játékot” – mondta a kormányfő.

Előbb mezitláb vezekelt a pápa előtt, végül fegyverrel döntötte meg hatalmát IV. Henrik császár

Múlt-kor
-
  Ma 10:11 Kultúra

1077. január 28-án értek véget IV. Henrik német király gyötrelmei, mikor kinyíltak Canossa várának kapui: a későbbi német-római császár bebocsátást kapott a pápától, aki korábban kiátkozta őt. Közismert, hogy Henrik három nap és három éjjel virrasztott, imádkozott, böjtölt lábbeli nélkül, szőrcsuhában a hóviharban, azt azonban kevesen tudják,…

Nézettségi rekordot döntött a Star Trek: Picard

GameStar
-
  Ma 09:43 Film

Pár napja debütált a régóta várt sorozat pilotja, ami a jelek szerint a nézők kegyeit is elnyerte a kritikusoké mellett.

Rekordot döntött a MÁV bírságokból származó bevétele

ATV
-
  Ma 08:51 Belföld

Rekordot döntött a MÁV bliccelésből származó bevétele 2019-ben: 103 millió forintot fizettek be a jegy nélkül utazók - közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.

15 meglepő érdekesség a Batman: Kezdődik! című filmről

Filmezzünk!
-
  Ma 08:47 Film

Érdekességek a Batman: Kezdődik! című filmről A Batman: Kezdődik! (Batman Begins) című film Christopher Nolan rendező új Batman-sorozatának a történet szerinti első darabja, melyet 2005-ben mutattak be a mozikban. Főszerepben Christian Bale és Liam Neeson látható, mint Bruce Wayne és Henri Ducard. Az alábbiakban következzék…

A Mammutban ne keressétek többet az Update üzletet, úgy döntöttek a tulajok, megszüntetik a franchise szerződésüket

Vasárnap estére úgy döntott a Mammutban lévő Update üzlet, hogy többé nem kíván együttműködni Schobert Norbival, felbontják a cégével kötött franchise szerződésüket. Ezt írták a közösségi oldalukon:"Kedves Vásárlóink!Tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy a Schobert Norbert által tett nyilatkozatok miatt megszüntettük a franchise…

Rafa Benítez visszatérhet a Premier League-be – sajtóhír

FociClub
-
  Ma 08:02 Foci

Ti mit gondoltok, jó döntés születne?