Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 295 hír

Microsoft: A magyar vállalatok negyede érett mesterséges intelligencia felhasználó

Kutatások szerint a mesterséges intelligencia a következő tíz évben 14 százalékkal növeli a globális gazdasági teljesítményt.

Európai vállalatokat is érint az amerikai kormány döntése

Magyar Nemzet
-
  Ma 14:42 Külföld

60 napja van az érintett cégeknek, hogy felmondják az iráni projektjeiket, különben szankciók alá kerülnek.

Szulák Andrea felmondott a Life TV-nél

Szulák Andrea felmondott a Life TV-nél

Szulák Andrea kiakadt Hajdú Péterre - Otthagyja miatta a Life TV-t

Hajdú Péter a Life TV új vezérigazgatójaként megszünteti Várkonyi Andi és Szulák Andrea műsorait. Utóbbi otthagyja a csatornát.

Hajdú Péter elkaszálta a műsorát, erre felmondott Szulák Andrea

Hajdú lett a Life és Ozone TV-k vezérigazgatója, nem kellett sokat várni az első balhéig Mészáros Lőrinc feleségének tévéjénél.

Ezt gondolta volna a magyar vállalatokról?

A magyar vállalatok közel negyede tekinthető érett mesterséges intelligencia felhasználónak a Microsoft friss felmérése szerint. A technológiát érett szinten használó vállalatok kétharmada szerint már rövid távon jelentős előnyük származik a mesterséges intelligencia használatából, míg dolgozóik szerint értékesebb és örömtelibb munkalehetőséget…

Állami pénz a Lufthansának: Kritika és támadás minden oldalról

Az Üzlet
-
  Ma 14:00 Gazdaság

A német állam 9 milliárd eurós segítségéért 20 százalékos részesedést szerez a Lufthansában (LH). A konkurencia perrel fenyeget. A német sajtó kritizálja a mentőcsomagot. Brüsszel komoly versenyjogi feltételeket szab. 

Szulák Andrea beszólt Hajdú Péternek, és megszünteti az Insta-profilját

Hajdú Péter lett a Life és Ozone TV vezérigazgatója. Nemsokkal ezután pedig meg is szüntette Szulák Andrea műsorát.

Szulák Andrea megsértődött és felmondott a Life Tv-nél

Miután a gyengébb nézettség miatt szüneteltetik a kábelcsatornán futó műsorát, nem várta meg, milyen feladattal akarják a későbbiekben megbízni. Alaposan felforgatta a Life TV életét a nemrég kinevezett új vezérigazgató, Hajdú Péter. A televíziós szakember nagy elánnal látott munkához, és többek között partvonalra rakta a gyengébb nézettséget…

Hajdú Péter sikerműsorokat tervez Szulák Andreával és Várkonyi Andreával

A Live TV új vezérigazgatója három éven belül az öt legnézettebb kábelcsatornává szeretné változtatni a rá bízott televíziót. Hajdú Péter hatalmas energiával vetette bele magát az új munkájába. Ahogy azt az Indirekt is megírta, a televíziós szakembert nevezték ki az Ozone és a Life TV vezérigazgatójának, és ő nagyon magasra tette a lécet önmaga és

Szulák Andrea csúnyán beleállt Hajdú Péterbe

Szulák Andrea a közösségi oldalán reagált Hajdú Péter nyilatkozatára.