Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 138 hír

Valamit elhallgatnak a Mátrai Erőmű állami felvásárlásával kapcsolatban

A bezárásra ítélt mátrai szénblokkok tavalyi állami megvásárlását az illetékes vagyonminiszternek kellett engedélyeznie, ilyen bejegyzés mégsem szerepel Mager Andrea elmúlt két évi összes tulajdonosi határozatának az MSZP által kikért listáján.

A Polgári Válasz állami kitüntetésre javasolja Karikó Katalint

Az új típusú koronavírus elleni elleni, szintetikus mRNS vakcina technológiájának

Valóban készül a GTA III, San Andreas & Vice City Remaster Collection?

Leet
-
 Ma 11:30Gaming

Biztos vagyok benne, hogy az évek során a játékosok számára már világos lett, hogy a Rockstar Games nem az a stúdió, mely sokat foglalkozik a korábbi játékok felújításával. Annak ellenére persze, hogy az utóbbi években számos fejlesztőcsapat hozta vissza régi klasszikusát új formában (remake vagy remastered). A Rockstar Games azonban…

Állami vezetőket börtönöztek be Szomáliában, miután kétmillió dollárt utaltak el egy magyar számlára

G7
-
 Ma 10:54Külföld

Ugyanattól a magyar leánycégtől rendeltek vírus elleni védőfelszereléseket, mint a zimbabwei kormányzat. Ott szintén több embert őrizetbe vettek.

Laposa Bence a Balatoni Kör elnökeként kért állami pénzt, amiből saját cégei 143 milliót kaptak

A 24.hu cikke végig vezeti, hogyan kapott egy kiválasztott kör titkolózva másfél milliárdos állami támogatást. Lemondás lett a vége.

Egyes kormánymédiumokat is tilt az új állami szoftvercsomag

Teszteltük a kormány Digitális Jólét programjának ingyenes szoftvercsomagját, és fura korlátozásokat találtunk.

Még lehet pályázni az állami zenei ösztöndíjakra

A három különböző ösztöndíjra január 31-ig lehet pályázni. A nyertesek egy éven át havi 200 ezer Ft anyagi támogatást kapnak.

Egy vipera is előkerült a verekedés során

Egy vipera is előkerült a verekedés során Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 10:12 A Püspökladányi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Állami segítség nélkül nem áll talpra a kultúra Európában

Forrás: europapont.blog.huA kulturális életnél csak a légi közlekedést érintette súlyosabban a koronavírus-járvány Európában.

Joe Biden: elektromosra cseréljük az állami flottát

Sok pénzbe kerül 650.000 autót elektromosra cserélni, de pár év alatt megtérülhet. A teljes anyag Joe Biden: elektromosra cseréljük az állami flottát címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Január végéig lehet pályázni az állami zenei ösztöndíjakra

A fiatal tehetségek három különböző ösztöndíjra pályázhatnak: a Fischer Annie Zenei Előadóművészi Ösztöndíjra, a Kodály Zoltán Zenei Alkotói Ösztöndíjra és a Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjra. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. hozta létre az állami zenei ösztöndíjakat,…

Állami segítség nélkül nem áll talpra a kultúra Európában

Az Ernst & Young tanulmánya szerint a kulturális ágazat szereplői önerőből nem tudják újraindítani ezt a szektort - állítja a világ legnagyobb tanácsadó cége.

Újabb balhé a Balaton körül, felbolydult az állami ügynökség is

A balatoni vendéglátóhelyek közül Laposa Bence érdekeltségei kapták a legtöbb támogatást a Magyar Turisztikai Ügynökségtől, miközben ő egyben a szervezet tanácsadója is.

Magas állami kitüntetésre javasolják Karikó Katalint

A Polgári Válasz mozgalom azt indítványozza, hogy március 15-én, nemzeti ünnepünk alkalmából hazánk az egyik legmagasabb állami kitüntetéssel tisztelegjen Dr. Karikó Katalin teljesítménye előtt - áll a szervezet szerdai közleményében.