Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vígjátéksorozat lett a Marvel mókás külsejű gonoszából

A M.O.D.O.K. nem a Disney+-ra érkezik, szóval elsősorban a felnőttek humorát célozza majd meg. Bár M.O.D.O.K. klasszikus főgonosz a Marvel-képregényekben és láthattuk számtalan videójátékban is már, a Marvel Cinematic Universe-ben valószínűleg nem fog egyhamar feltűnni. Egyrészt a neve egy rövidítése annak, hogy Mechanikus…

A capitoliumi terroristák nagyrésze nem tagja szervezett szélsőséges csoportoknak

Liner
-
 Ma 00:55Külföld

A januári capitoliumi zavargások legtöbb gyanúsítottja nem köthető semmilyen paramilitáris vagy más szélsőséges szervezethez, derül ki egy nemrég nyilvánosságra hozott elemzésből.

Az Európai Parlament bíróságra citálja az Európai Bizottságot

Az Európai Parlament az Európai Unió (EU) luxemburgi székhelyű bíróságához fordul, amiért az Európai Bizottság elmulasztotta érvényesíteni az EU és az Egyesült Államok között fennálló vízumkölcsönösségre vonatkozó kötelezettségeket - közölte Jaume Duch, az Európai Parlament szóvivője a Twitteren csütörtökön.

Az EPP nélkül kell felépíteni az európai demokratikus jobboldalt

A miniszterelnök a honlapján közzétett írásban értékelte a Fidesz Európai Néppártból való kilépése utáni helyzetet.

Minden, amit az Európai Unió vakcina-fiaskójáról tudni érdemes: hogyan csúszott félre minden?Elemzés 

Liner
-
 Tegnap 21:10Külföld

Az elmúlt hét során összesen négy ország jelentette be, hogy nem vár tovább az Európai Bizottságra és az Európai Gyógyszerügynökségre, és önállóan kezd el vakcinákat beszerezni. Szétesőben van az egységes európai vakcina-program, így muszáj feltennünk a kérdést: mégis hogy jutottunk el ide?

Felismered még őket? Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

A boldog kilencvenes évek derekán, második felében minden kamaszlány falán ott lógott az egykoron hihetetlen népszerűségű fiúzenekar posztere.

79 éves lett Zorán

Isten éltesse a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas szerb származású magyar előadóművészt, énekest, gitárost, zeneszerzőt.

Nyomozás indult a Képviselői Irodaházban beindult jobbikos füstgránát miatt

Több millió forintos kár keletkezett, miután a Jobbik-frakció egyik szakértőjének kezében beindult egy füstbomba.

Milliárdos, gyilkos biznisz lett a szobanövényezés

24.hu
-
 Tegnap 20:33Kultúra

Az utóbbi években a fiatalabb generációt is elérte a szobanövényláz, ám e szép hobbi hátterében csúcsra járatott fogyasztási láz és bűnözés húzódik meg.

Az EP elmarasztalja az Európai Bizottságot

Az Európai Bizottság elmulasztotta érvényesíteni az EU és az Egyesült Államok között fennálló vízumkölcsönösségre vonatkozó kötelezettségeket.

Tenisz: Montpellier-ben bajnok lett, Rotterdamban a nyolc közé se jutott

NSO
-
 Tegnap 20:06Sport

A vasárnap Montpellier-ben bajnok David Goffin kiesett az 1.12 millió euró (403.5 millió forint) összdíjazású, rotterdami kemény pályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében – tudósított a Magyar Távirati Iroda. Fucsovics Márton 21 óra magasságában léphet pályára. A dohai női tornán eközben mind az első, mind a második kiemelt kiesett. Kristina…

A tanárnőből lett gigamellű pornós elárulta, miért nézi őt mindenki 20 évvel fiatalabbnak - 18+ fotók

BorsOnline
-
 Tegnap 19:15Színes

Az 50 éves tanárnőből lett pornós elárulta fiatalságának a titkát.

Navracsics Tibor: Az Európai Unió esete a balkáni térképekkel

Mandiner
-
 Tegnap 19:05Vélemény

Aki egy kicsit is ismerős a Balkánon, pontosan tudja, hogy a térképek és az azokon szereplő határok a legérzékenyebb politikai kérdések közé tartoznak.

Az Európai Néppárt identitásváltása miatt lépett ki a Fidesz

vasárnap.hu
-
 Tegnap 19:01Belföld

Az Európai Néppárt a migrációs válság megjelenésével kezdett egyre erőteljesebben balra tolódni, egyre inkább arra fektették a hangsúlyt, hogy miként tudnak megfelelni a szocialista, liberális és zöldpártcsaládoknak. Ez a fajta identitásváltás, centrumba történő érkezés volt az, ami kiélezte a vitát a néppárt és a Fidesz között – nyilatkozta lapunk