Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Átvették az okleveleket az első magyar „űrkatonák” Debrecenben

Az okleveleket Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára adta át csütörtökön az egyetem aulájában.

A római magyar templom az egyik első állomása az Európai Templomsétának

Az Európai Templomséta nevű kezdeményezés a Szentszék és az Európai Unió közötti diplomáciai kapcsolatok ötvenedik évfordulóján kezdődik.

Egy hatodik osztályos lány kezdett el lövöldözni Idahóban a társaira

Liner
-
 Ma 05:50Külföld

A legfrissebb jelentések szerint egy hatodik osztályos lány nyitott tűzet csütörtökön egy idahói középiskolában a társaira.

Látványos belépőre készül Karácsony Gergely

Karácsony egyik legfőbb kampányüzenete az önkormányzatok helyzete lesz, ezen belül is kihangsúlyozva az „erős kormány az ellenzéki fővárossal szemben” szlogent.

A magyar cég, amely kiszívja a hőt a Földből

G7
-
 Ma 05:42Cégvilág

A Mol nem csapott le az ötletükre, így végül úgy döntöttek, maguk csinálják meg a világszinten is egyedinek számító fűtőművet, amelynek külföldön is lehet piaca.

Magyar szakemberek segítségével javulhat az árvízi védekezés

Magyar vízügyi szakemberek voltak a vezető partnerei annak a 12 országot felölelő nemzetközi együttműködésnek, melynek eredményeként sokkal hatékonyabb lehet a Duna vízgyűjtő területén az árvízi védekezés. A napokban záruló DAREFFORT projekt az elmúlt közel 3 évben nem csak a hidrológiai és meteorológiai adatok nemzetközi…

Magyar kutatók a kutyák szemkontaktusra való hajlamát vizsgálták

Az ELTE Etológia tanszékének munkatársai arra jutottak, hogy a rövid orrú, együttműködő, fiatal és játékos kutyák néznek legszívesebben az ember szemébe.

Vágyott szépség – Preraffaelita nagykiállítással nyit újra a Magyar Nemzeti Galéria

A 19. századi preraffaelita mozgalmat bemutató első nagy magyarországi kiállításon csaknem száz alkotás lesz látható augusztus 22-ig.

Porig alázták Hollywoodban a magyar színészt

Ripost
-
 Ma 05:00Bulvár

Fenyő Iván két hónapon át kapott igazi tengerészgyalogos kiképzést a hollywoodi kasszasiker forgatása előtt. Komoly összeg járt a gyötrelemért...

A magyarok 85 százaléka részesíti előnyben a fenntartható befektetéseket

A magas végzettség és a budapesti lakóhely nem csupán a befektetési formák ismeretére és használatára gyakorol pozitív hatást, hanem a fenntarthatóbb pénzügyekkel összefüggő érzékenységre is – derült ki az Alteo Csoport országos, reprezentatív felméréséből. A fenntarthatóság fokozódó jelentőségét jól érzékelteti, hogy a legértékesebb…

Ledöntötte a lábáról az oltás a legendás magyar zenészt

ATV
-
 Ma 04:44Belföld

Zeffer Andrásnál kezdetben nem jelentkeztek különösebb mellékhatások, aztán pár nap múlva azt érezte, mintha „rázuhant volna a világ”.

Jön a Giro: két magyar, tíz esélyes, mi kell még?

Flowcycle
-
 Ma 04:11Sport

Jön az év első háromhetese, podcastben harangoztuk be a versenyt.

Jelentősen megnőtt a drog- és alkoholfüggők száma Magyarországon a koronavírus-járvány alatt

A koronavírus-járvány világszerte bizonyítottan súlyosbította a szenvedélybetegek helyzetét, a lezárások következtében ugyanis egyre többen estek vissza.

Visszaköltöztek Magyarországra Csobot Adélék

NLC
-
 Ma 03:29Bulvár

Véget ért számukra a kétlaki élet.