Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Letartóztatásba került a nógrádi férfi, aki különélő feleségét bántalmazta

A Pásztói Járási Ügyészség egy huszonöt éves Nógrád megyei férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, aki súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét.

Különélő feleségét bántalmazta – letartóztatásba került

A Pásztói Járási Ügyészség egy huszonöt éves Nógrád megyei férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, aki súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét.

Brutálisan bántalmaztak egy kiskorú lányt Szolnokon

Az emberkereskedelemmel is gyanúsított férfi brutálisan megverte áldozatait. Az egyik nőt hosszabbítókábellel megostorozta, egy kiskorú lánynak pedig több csontját is eltörte, és úgy dolgoztatta; neki végül egy kuncsaft segített megszökni. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztály Bűnszervezetek Elleni Osztálya…

Meztelenre vetkőztette és bántalmazta a banda a védtelen fiút

Magyar Nemzet
-
  20.05.27 16:20 Baleset-bűnügy

A videót közlő svéd portál szerint elképzelhető, hogy a bántalmazók bevándorló hátterűek voltak.

Döbbenetes: brutálisan bántalmazta 11 éves kislányát ez a makói férfi: volt, hogy a nyakánál fogva szorongatta, de a lép…

Blikk
-
  20.05.26 16:24 Baleset-bűnügy

Letartóztatták azt a makói férfit, aki többször is brutálisan bántalmazta 11 éves kislányát, írta meg a ma.hu.

Életveszélyesen bántalmazta barátját, majd elmenekült

Police
-
  20.05.26 10:28 Baleset-bűnügy

Életveszélyesen bántalmazta barátját, majd elmenekült Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 26., k - 10:28 Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt az 50 éves férfit, aki miután egy ütéssel életveszélyes sérülést okozott a barátjának, elmenekült a helyszínről.

Életveszélyesen bántalmazta barátját, a rendőrök elfogták

Életveszélyesen bántalmazta barátját, a rendőrök elfogták Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 05. 26., k - 10:28 Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették azt az 50 éves férfit, aki egy ütéssel életveszélyes sérülést okozott a barátjának, majd elmenekült a helyszínről.

Hárman bántalmaztak egy kőszegi férfit – Előállították őket

A rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit.

Brutálisan bántalmazta 11 éves kislányát egy makói férfi: a hajánál fogva cibálta, fojtogatta, majd végignézte, ahogy lezu…

A férfi többször is bántalmazta már 11 éves lányát, a Makói Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bírónak, hogy rendelje el a helyi illető letartóztatását.

Kiskorú lányát bántalmazta, nem először

A Makói Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a helybeli férfinak a letartóztatását, aki visszatérő módon bántalmazta 11 éves kislányát.