Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 273 hír

Mire számíthat a magyar kormány Merkel lehetséges utódjától?

Index
-
 Ma 17:06Belföld

Ha a Zöldek adják a külügyminisztert, bonyolultabb lehet a kapcsolat.

Ezt kell tudni a méhészeket érintő támogatásokról

Újra tudnak pályázni támogatásért a méhészek.

Vonzónak tartják Romániát azok, akik bárhonnan tudnak dolgozni

Kanada és Nagy-Britannia után Románia a harmadik azoknak az országoknak a sorában, ahol a legjobb és a legkifizetődőbb internetes távmunkát végezi. Ez elsősorban a jó minőségű és gyors internet-kapcsolattal, illetve az olcsó megélhetési lehetőségekkel magyarázható.

Februárban több Székesfehérvárt érintő vonat is módosított menetrend szerint közlekedik

fmc
-
 Ma 13:31Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Merkely: Az oltás ritkán okoz szövődményeket, azok is gyógyíthatók

A Semmelweis Egyetem szerint extrém ritkán okoznak ilyen hatást amúgy is a vakcinák.

A 25 legnagyobb filmes gazember, akikért mégis rajongunk, szavazz Te is!

Mafab
-
 Ma 12:09Film

Kik a legjobb, legikonikusabb filmes gazemberek és gonosztevők? Ezúttal erre kerestük a választ. Bár a legtöbbjükkel nem szívesen kerülnénk konfliktusba, mindegyik rendkívül karakteres, akik örökre beégtek az emlékezetünkbe. Darth Vader, Joker, Hans Gruber, Zordon Íme a top 25, idelent Te is szavazhatsz a kedvencedre, jövő héten pedig egy új…

Minden autóst érintő figyelmeztetést adott ki a közútkezelő!

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Súlyos szövődményekkel kerültek intenzívre gyerekek, akik korábban tünetmentes koronavírus-fertőzöttek voltak

Minderről az RTL Klub Híradója számolt be. Csak a Heim Pál Kórházban 40 olyan gyereket kezeltek az intenzíven vagy a belgyógyászati osztályon, akiknek a koronavírus-fertőzést követően több súlyos gyulladásos betegségük lett – írja az említett tudósítás alapján a HVG.hu. A kórház a Híradóval azt közölte, hogy jelenleg 7 sokszervi gyulladásban…

Nagy-Britanniában engedélyt kaptak azok a rovarirtó-szerek, amik a méhek pusztulását okozzák

Mérce
-
 Ma 09:57Külföld

Az EU 2018-ban betiltotta a méhekre rendkívül veszélyes peszticideket. Az egykori brit környezetvédelmi miniszter még egyetértett az EU döntésével, most a Brexit után mégis úgy döntött a kormány, hogy engedélyezi az ártalmas szerek használatát.

Akik már a halottakat sem bírják békében hagyni

444.hu
-
 Ma 08:43Vélemény

Kásler miniszter és a Magyarságkutató Intézet összerakná Mátyás király csontjait. Történész olvasónk feleleveníti, hogy kétszáz éve minden rezsim megbolygatta a fehérvári királysírokat, politikusok és holdkórosok piszkálták, de a tudomány sosem haladt tőle előre.

Otthonteremtés: azok is segítséget kapnak, akik felújítást terveznek

Budapest - A program a családok segítése mellett a gazdaság fellendítéséhez is hozzájárul - mondta Novák Katalin.

„Amikor nem sikerültek a dolgok, azok voltak a szép idők” – Horváth Charlie a Petőfi Zenei Díj Életműdíjasa

Idén rendhagyó körülmények között került megrendezése a tavaly nyáron a koronavírus járvány miatt elmaradt Petőfi Zenei Díjátadó. Azt, hogy az Életműdíjat 2020-ban Horváth Charlie kapta már egy ideje tudni lehetett, azt azonban senki sem sejtette, hogy a szobrok átadására majd 5 hónapot kell várni.

Középiskolások, akik felvételi előtt állnak – Milyen típusok vannak?

Ahogy írtuk is ITT, február 15-ig lehet jelentkezni a 2021

Forma-1-es versenyzők, akik indultak a DTM-ben

Alexander Albon is a túraautó felé vette az irányt ideiglenesen. Meglepő döntésnek tűnhet, de nem ritka jelenség, hogy a királykategóriából távozva ott versenyezzenek a pilóták.