Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 388 hír

MSZP: „A fideszesek kaszálni fognak, a pénztelen rászorulók otthonait pedig megszerzi a lakásmaffia”

A párt szerint az új törvényjavaslat azt jelenti, hogy „a Fidesz-kormány 100 ezer önkormányzati bérlakást dob oda a lakásmaffiának.”

Pártjától ellopott pénzből vehetett ingatlanokat a Budapesten bujkáló Gruevszki

A volt észak-macedón miniszterelnököt azzal gyanúsítják, hogy egy pénzmosási akcióval, egy karibi strómancégen keresztül vásároltak meg több építési telket és épületet.

Pártjától ellopott pénzből vehetett ingatlanokat a Budapesten bujkáló Gruevszki

A volt észak-macedón miniszterelnököt azzal gyanúsítják, hogy egy pénzmosási akcióval, egy karibi strómancégen keresztül vásároltak meg több építési telket és épületet.

„Túl sok pénz ez, hogy nemet mondjak rá” - élőben közvetíti szülését Onlyfansen egy modell

Noizz
-
 Tegnap 20:54Bulvár

Carla Bellucci a negyedik gyermekét várja már, és jelenleg is aktívan keresi a pénzt fotóival a szexmunkások közt igazán kedvelt oldalon. De szeretne szintet lépni: élőben tervezi közvetítetni szülését Onlyfansen.

Nyitott ajtóval elinduló liftben halt meg egy csecsemő Pozsonyban

A három hetes kisfiú édesanyja életveszélyes állapotban került kórházba.

Uniós pénzekből fejlesztik majd a romániai közlekedést

Index
-
 Tegnap 20:10Gazdaság

Számottevő uniós forrást fordítanak majd autópályák és vasutak fejlesztésére.

„Addig működtetjük Budapestet, ameddig a pénz el nem fogy"

A működési kiadások egyhavi finanszírozásához szükséges forrás hiányzik a Fővárosi Önkormányzat idei költségvetéséből. Kiss Ambrus​ általános főpolgármester-helyettes szerint, ha a kormány nem kompenzálja az iparűzési adó-bevételek kiesését, akkor addig működtetik Budapestet a jelenleg meglévő kapacitással, ameddig a pénz el nem…

Pénz áll az új piachoz Zamárdiban

Zamárdi Kormányzati többlettámogatás révén épülhet meg Zamárdiban a piac – jelentette be közösségi oldalán Witzmann Mihály országgyűlési képviselő.

Pártjától ellopott pénzből vehetett magának házakat otthon a Budapestre menekített észak-macedón exkormányfő

A Szervezett Bűnözés Elleni Ügyészség vádja szerint Gruevszki egy offshore cégen keresztül szerezte meg az ingatlanokat. Budapest azonban nem valószínű, hogy kiadja a politikust.

Elhagyott pénztárca keresi gazdáját

halasinfo.hu
-
 Tegnap 19:26Megyei

A kiskunhalasi városrendészek egy elhagyott pénztárcát találtak május 12-én délután a Kossuth utcán, a Digi ügyfélszolgálata előtt. A tárca tulajdonosa, amennyiben meg tudja mondani a talált tárgy színét, állapotát és a benne hagyott pénz összegét, átveheti azt a Városházán a rendészektől. A kép illusztráció. (kiskunhalas.hu)

Demeter Szilárd újabb pályázati pénzeket ígért a zeneiparnak

Népszava
-
 Tegnap 19:18Kultúra

A zeneipar helyzetéről rendezett csütörtöki konferencián arról is szó esett, milyen hatással járna, ha a kulturális áfát 27-ről 5 százalékra mérsékelnék.

Megdöbbentő képsorok: óriási oroszlánok repültek Afrika felett

Metropol
-
 Tegnap 18:00Színes

A hatalmas jószágokat egy magángépen reptetik Afrika egyik részéből a másikba. A fedélzeten egy állatorvos vigyázott rájuk, aki csak azért imádkozott, hogy a halk morajlás a hajtóműből jöjjön.

Leselkedő veszélyek: mitől kell tartania leginkább a pénzügyi szektornak?

Az informatikai rendszerhibák, az adatfeltörések és a szervezet gyenge ellenállóképessége jelentik a legsúlyosabb kockázatokat a vállalatok működésére – derül ki a Baker McKenzie és a Risk.net 100 pénzügyi szakember bevonásával készült nemzetközi kutatásából.

Ennyi pénz van a magyarok nyugdíjszámláján

Kiderült, hogy a koronavírus-járvány ellenére sem omlott össze a pénztári vagyon, a számlákon ugyanis átlagosan 1,5 millió forint található.