Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Videón a férfi, ahogy egy gránáttal a kezében és három tússzal kisétál a bankból

Liner
-
  Ma 11:37 Életmód

Egészen közelről vették videóra azt a fegyveres férfit, aki egy gránáttal a kezében sétált ki a pénzintézetből, miközben három túszt vezetett maga előtt. Nemrég egy hollywoodi jelenetnek lehettek szemtanúi azok, akik a grúziai bank közelében tartózkodtak. Az RT közben felvételeket közölt azokról a pillanatokról, amikor a fegyveres férfi egy gránátt

Keresztes Ildikó a válásáról: "Szerencsések voltunk, hogy nem született gyerekünk"

Keresztes Ildikó a válásáról: "Szerencsések voltunk, hogy nem született gyerekünk"

Karácsonynak üzentek: "egy év után meghallotta az emberek és az ellenzék véleményét"

ATV
-
  Ma 11:34 Belföld

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja üdvözli, hogy a jövő héttől feloldják az "értelmetlen" hétvégi rakpartlezárást. "Karácsony Gergely főpolgármester egy év után meghallotta az emberek és az ellenzék véleményét" - közölték a Facebookon.

Előbb ellopott, majd megbuherált egy autót a jánoshidai férfi

Egy jánoshidai lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert ismeretlen személy eltulajdonította a lakóháza előtt parkoló személygépkocsiját.

Széklábbal verte élettársát egy férfi egy Szeged melletti faluban

Délután mindketten egy sorozatot néztek a televízióban. A sértett – filmmel kapcsolatos – megjegyzése miatt, az ittas állapotban levő vádlott hirtelen indulatossá, agresszívvé vált. A sértett megjegyzését követően a vádlott az egyik széket felemelte és azzal az ágyon ülő nő felé indult és fejen ütötte a sértettet.

Hatósági karantén csomagot kínál egy 5 csillagos thaiföldi szálloda

Spabook
-
  Ma 11:29 Utazás

A The Westin Grand Sukhumvit 5 csillagos bangkoki szállodája a Samitivej Kórházzal együttműködésben megalkotta a hatósági házikarantén kellemesebb eltöltését biztosító szolgáltatáscsomagját. Bár Thaiföld határai alapvetően még zárva vannak a külföldiek…

TŰZ: Szándékosan gyújthattak fel egy lakóház előtt parkoló BMW-t

A rendőrség idegen tulajdon megrongálása ügyében indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, így feltételezhet, hogy valaki szándékosan gyújtotta fel az egyik lakótelep előtt parkoló BMW-t. A tűz a mellette álló további gépkocsira is átterjedt. Az előzetesen felbecsült kár 8000 euró.  TASR   

Beletúrt egy aszteroidába a NASA

Hosszú vizsgálódást követően, kissé keresetlen módon kőzetmintát vett egy aszteroidából a NASA OSIRIS-REx nevű űrszondája.

Lehet népszavazás a csepeli stadionról

A Kúria ismét hitelesítette a népszavazási kezdeményezést arról, épüljön-e atlétikai stadion a Csepel-sziget északi csúcsán. A legfőbb bírósági fórum tavaly októberben egyszer már úgy döntött, lehet a kérdésben népszavazást tartani, ám a kezdeményező Kassai Dániel (volt LMP-s politikus) akkor nem kezdte el gyűjteni az aláírásokat, nyáron azonban…

A valódi nemzeti egység megteremtődése

A jelenlegi helyzet miatt az óvintézkedéseket betartva, a megszokottnál szerényebb keretek között emlékeztek meg a kevi Móra István Magyar Művelődési Egyesület székházában az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójáról.

Sikkasztás miatt letartóztatását indítványozták a milliárdos üzletembert hónapokig fogva tartó és bántalmazó bűnbanda …

A Gödöllői Járási Ügyészség indítványozta egy férfi letartóztatását, aki visszaélve a neki adott meghatalmazással, tízmillió forintot sikkasztott el. Egy független írásszakértő a közelmúltban megvizsgálta az azóta már elhunyt meghatalmazó dokumentumon található aláírását, és megállapította, hogy az nagy valószínűséggel hamisított.

Őszre egy menő sneaker?!

Életforma
-
  Ma 11:05 Karrier

Szól az ébresztő, kibújsz az ágyból és érzed, hogy valami nem stimmel, valami más, mint amit mostanában megszoktál. Picit fázol, jól esik betakarózni, meginni egy meleg teát. Igen, itt az ősz. Az addigi 30 fokot 10-15 fok váltja fel. Eljött az ideje a ruhatár cserének, elő az őszi holmikkal!

Találtak egy új szervet az emberi fejben

A prosztatarákot kutatták holland onkológusok, mégis egy olyan nyálmirigyre bukkantak az orrgaratban, ami eddig elkerülte a kutatók figyelmét. Mivel nem tudtak róla, eddig gyakran érte sugárzás a rákterápia során, nyelési, étkezési és beszédi nehézségeket okozva a pácienseknek.

Veszélyes kártevőt tartalmaz az egyik népszerű reklámblokkoló bővítmény

PCWorld
-
  Ma 11:00 Infotech

A Chromium alapú böngészőket használóknak érdemes odafigyelni, ugyanis egy megbízható alkalmazás kezdett el galibákat okozni.