Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marvel's Spider-Man: Így alkották meg Peter Parker mellbimbóit

IGN
-
  Ma 14:24 Gaming

Komoly kihívás a ruha alatt Ha az ember éppen New York fölött lengedezik, talán bele sem gondol, hogy van, akinek minden, talán nem is látszó részletre figyelnie el kell készítenie – legyen szó rejtett izmokról vagy épp... bimbókról.

Jelentős anyagi kárral járó ráfutásos baleset történt az Orosi úton

Egy személygépkocsi a zebra előtt fékezett, ám a mögötte érkező későn észlelte és hátulról belement.

Ez így igazságos? Csak PC-n létezik FOV beállítás a Modern Warfare-ben

Leet
-
  Ma 14:15 Gaming

Az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare megjelenésével behozta a teljes cross-platfrom lehetőséget, mellyel a konzolosok és PC játékosok együtt játszhatnak. A PC playerek ugyanakkor egy olyan grafikai beállítást kaptak, ami előny lehet a konzolosokkal szemben. Persze az, hogy kinek milyen előnye van, az régóta vitát képezi, például a…

Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár

A Székesfehérvári Járási Ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat azzal a szlovák férfival szemben, aki egy Fejér megyei településen több éven keresztül termesztett kábítószert.

Kiderült, miért tűnt el a nyilvánosság elől a világhírű énekesnő - Most megtörte a csendet: a poklok poklát élte át

Duffy a 35 éves, walesi énekesnő 2008-ban a Merci című számával vált világhírűvé. A csúcson volt, rengeteg elismerést begyűjtött: Grammy-t nyert, albuma kilencmillió példányban kelt el. Ezért lepett meg mindenkit, amikor hirtelen eltűnt a popiparból, a reflektorfényből, nem jöttek az új dalok. Most kiderült, mi állt eltűnésének hátterében,…

Még várja a startupok jelentkezését a Tungsram

StartUP!
-
  Ma 14:13 Karrier

A századfordulón a volfrámszálas izzó szabadalmazása állította a Tungsramot a kutatás-fejlesztés és az innováció útjára, ez az örökség pedig azóta is a vállalat génjeiben van. A Tungsram és a Startup Campus közös kezdeményezése ebben a szellemben keresi a 21. század feltalálóit, hardver startupjait. A programra még 3 napig lehet jelentkezni.

Új intézkedéseket jelentett be az operatív törzs

Továbbra sem javasolják a fertőzött területekre, főként Észak-Olaszországba történő utazást.

Karantén még nincs Arad megyében, de elkülönített személyek vannak

Maszol
-
  Ma 14:06 Határtalan

Több mint hatvan olyan személyt tartanak nyilván, akik a járvány sújtotta régiókból érkeztek.

Megkezdődött a húsvét előtti böjt

A katolikus hagyomány szerint húsvét mozgó ünnep, ezért minden évben máskor ünnepelik. A böjti időszak a 7. század óta hamvazószerdával kezdődik a keresztény egyházi naptárban. Az idén február 26-án vette kezdetét a húsvétot megelőző 40 napos böjt. Húshagyó kedd az idén február 25-re esett, a húsos ételek fogyasztásának utolsó napja…

Koronavírus: kiterjesztik a szűrést Nagy-Britanniában - megszólalta közegészségügyi szolgálat igazgatója

Nagy-Britanniában jelentősen kiterjesztik a lakosság szűrését annak pontosabb megállapítására, hogy mennyire terjed az országban az új típusú koronavírus okozta megbetegedés.

Emberi őssejtekkel gyógyítottak meg cukorbeteg egereket

Még sok mindent kell kidolgozniuk a kutatóknak, hogy a módszer használható lehessen a diabétesz kezelésében.

Jövőhéten újra megpróbálják

NRGreport
-
  Ma 14:00 Gazdaság

A szaúdi energiaminiszter szerint még nincs eldöntött forgatókönyv, hogy az olajkartell milyen intézkedéseket hoz a beszakadó olajárak rendezésére.

Még réges-régebbre utazunk a messzi-messzi galaxisban

Leet
-
  Ma 14:00 Film

Végre lekerült a lepel a Lucasfilm Luminous kódnévvel illetett projektjéről. Ahogy a youtube-on közzétett négyperces videóból is kiderül, több író és művész közös kreatív ötletelése során alkották meg az új irányvonalat a kánonon belül. Az egymáshoz kapcsolódó könyvek és képregények a Skywalker saga előtt 200 évvel előtti időt járják majd…

Csökkent az influenzások száma megyénkben

Megyénkben 1052-en fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az év 8. hetében, 13 százalékkal kevesebben, mint az előző héten.

Az Év Levéltára kitüntetés Vas megyébe került

Vaol
-
  Ma 14:00 Megyei

A Magyar Levéltárosok Egyesülete által alapított az Év Levéltára országos rangú díjat vehette át a MNL Vas Megyei Levéltára tegnap a megyeházán, ahol házigazdaként jelen volt Harangozó Bertalan kormánymegbízott is.