Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 164 hír

Októberben is jól teljesített a magyar turizmus

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai azt mutatják, hogy októberben is jól teljesített a magyar turizmus. Erős külföldi vendégforgalom, stabil belföldi kereslet, magasabb bevételek, és jelentősen emelkedő Szép-kártya forgalom jellemezték októberben az ágazatot.   Örvendetes, hogy hazánk egyre népszerűbb úti cél a külföldi…

Nőtt a vasúti átjárókban történt balesetek száma a megyében

Bár a balesetek száma kevesebb volt, mégis többen haltak meg idén vasúti átjárókban, mint tavaly a MÁV országos adatai szerint.

Idén is nőtt a Videoton

A Videoton idei árbevétele elérheti a 190 milliárd forintot - mondta a vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója pénteken Székesfehérváron, a cég évzáró rendezvényén - írja az MTI.

A hatos lottó díszletei között nőtt fel: az édesanyjától, Bay Évától vette át a stafétát Laci

Blikk
-
  Tegnap 15:40 Bulvár

A stúdió díszletei között cseperedett sármos férfivá, most pedig a Hatoslottó sorsolásán találkozhatnak vele a nézők minden vasárnap. Marczali László (34) édesanyja, Bay Éva helyét vette át a képernyőn, most pedig mesélt a kezdetekről és arról, hogyan is került a Szerencsejáték Zrt. stábjába.

Öt ponttal nőtt az előnye Michelisz Norbertnek a bajnokság élén

Michelisz Norbert megnyerte az első időmérőt Szepangban, és mivel a riválisok szenvedtek, öt ponttal tovább növelte az előnyét a bajnokság élén.

Ksh: Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipar termelése

Októberben az épületek építése 18,8 százalékkal, az egyéb építményeké 22,3 százalékkal nőtt éves összevetésben – közölte a Központi Statisztikai Hivatal.

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest - mondta el a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóság igazgatója a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évzáró rendezvényén.

Nőtt a Csongrád megyei vállalkozások árbevétele

A Csongrád megyei székhelyű, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások nettó árbevétele 2018-ban 8,5 százalékkal, több mint 200 milliárd forinttal emelkedett az előző évhez képest - derül ki a száz legnagyobb helyi céget bemutató kiadványból, amely pénteken jelent meg.

A Google listájából kiderül, mely úti célok népszerűsége nőtt a legtöbbet

Travelo
-
  Tegnap 12:21 Utazás

A Google nyilvánosságra hozta a 2019-es Év kereséseit.

Nőtt a vállalkozások árbevétele Csongrád megyében

A Csongrád megyei székhelyű, kettős könyvvitelt vezető vállalkozások nettó árbevétele 2018-ban 8,5 százalékkal, több mint 200 milliárd forinttal emelkedett az előző évhez képest - derül ki a száz legnagyobb helyi céget bemutató kiadványból, amely pénteken jelent meg.

20,5 százalékkal nőtt az építőipar termelése októberben

Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, ami július óta a legnagyobb ütem. Szeptemberhez mérten az építőipar szezonálisan és munkanaphatással kiigazított termelése 3,2 százalékkal nőtt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Több mint 20 százalékkal nőtt az építőipar októberben

Origo
-
  Tegnap 10:51 Gazdaság

Továbbra is hihetetlenül dinamikus a bővülés.

20,5 százalékkal nőtt októberben az építőipari termelés

2019 októberében az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 20,5 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipar termelése

Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, ami július óta a legnagyobb ütem. Szeptemberhez mérten az építőipar szezonálisan és munkanaphatással kiigazított termelése 3,2 százalékkal nőtt - jelentette a KSH.

Ötödével nőtt az építőipar teljesítménye októberben

Októberben 20,5 százalékkal nőtt az építőipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, ami július óta a legnagyobb ütem. Szeptemberhez mérten az építőipar szezonálisan és munkanaphatással kiigazított termelése 3,2 százalékkal nőtt.