Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dietetikus: túl sok cukrot esznek a gyerekek

Felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál.

Itt vannak a Luxor nyerőszámai és nyereményei a 42. héten

Alon
-
  Ma 21:07 Megyei

A Luxor nyerőszámai és nyereményei a következők.

Nem túl jó a levegő Kecskeméten

Kifogásolt a levegő minősége Kecskeméten – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton a Facebook-oldalán.

Drasztikusan túllépte a költségvetését tavaly a Miniszterelnökség, nagyon sokat költöttek jutalmakra is

A tervezett költségvetést jelentősen meghaladta a Miniszterelnökség 2018-as költése, a 20 milliárdos plusz egyik legnagyobb tétele a prémium kifizetés volt - számolt be az RTL Klub Híradója.

Borkai ellen tüntettek, de ő még mindig hivatalban van!

“Viszlát, Borkai!” címmel ismét tüntettek Győrben a város polgármestere ellen a helyi ellenzéki összefogás szervezésében szombat délután, a városháza előtt felszólalók azt hangoztatták, hogy Borkai Zsolt méltatlanná vált a megyeszékhely vezetésére. A demonstráció résztvevői olyan petíciót írhattak alá, amelyben követelik, hogy Borkai Zsolt…

Csupa páros szám: itt vannak az ötös lottó nyerőszámai - örülünk?

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Ez az 5 emberi tulajdonság a boldogság kulcsa - Rád hány jellemző?

Bien
-
  Ma 20:31 Életmód

A boldogság természetét lehetetlenség konkrétan megragadni. A filozófia és a vallások gyakran az életminőség felől közelítik meg a boldogság...

Itt vannak az ötös lottó 42. heti nyerőszámai és nyereményei

Itt vannak az ötös lottó 42. heti nyerőszámai és nyereményei.

Rendezője szerint kész van A holnap határa 2. forgatókönyve

IGN
-
  Ma 19:51 Film

Vagyis újra kész van Két éve már elkészült egy véglegesnek hitt verzió, azonban egy új ötlet miatt teljesen újradolgozták az egészet.

A rendetlen tulajdonos a büntetést és a kaszálást is fizeti

Magyar Szó
-
  Ma 19:38 Határtalan

Az adai községben a legforgalmasabb helyeken, mintegy negyven utcában a január 1-jétől pénzbüntetést fizetnek azok a magánszemélyek, vállalkozások, vállalatok és közintézmények, amelyeknek a környékén 20 centiméternél nagyobb lesz a fű, rendezetlenek a bokrok és a fák, illetve szétdobálva hever a szemét.

Molnár Anikó komoly függőségéről vallott:"Most éppen vége van, jó szakaszba léptem."

Life
-
  Ma 19:00 Bulvár

Molnár Anikó komoly függőségéről vallott:"Most éppen vége van, jó szakaszba léptem."

Tudta, hogy több állatnak van szobra Budapesten, mint nőnek?

A Hosszúlépés. Járunk? Csapata megelégelte, hogy a Budapestet történetében szereplő és a várost naggyá tevő nők alig vannak reprezentálva a köztéri szobrászatban - írta meg a 444.hu.

Breyer Gábor: Hogy mi van a teherautóban? Nemzeti színű ládában az ország becsülete….

Gondolod, hogy ebben a teherautóban egy bukott fideszes polgármester holmija található? Na, nem! Ebben a szép, fehér teherjárműben mentik át egyik helyről a másikra az ellopott magánnyugdíjadat, az alaptörvényük által megcsonkított jogaidat, a megszállt sokmilliárdos költségvetésű közmédiádat, Polt Péter lojalitását, az állami ellenőrző…

Így élnek Magyarország legszegényebbjei: egyre többen vannak

Pénzcentrum
-
  Ma 18:03 Gazdaság

Egy friss, magyar szociológusok által készített jelentés szerint az általuk vizsgált  időszakban romlani kezdett a legszegényebb családok és azokban élő gyerekek helyzete - írja az Index. A lap szerint a jelentés kiindulópontja...