Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Újabb halasztást kért a Tether

Tegnap jelentette be a nyilvánosság előtt a Tether-t és az iFinex-et képviselő ügyvéd, hogy újabb halasztást kértek a bíróságtól. Ezt pedig azért tették, mert a felek még mindig nem tudták összegyűjteni a bíróság által bekért dokumentumokat, amik a két cég…

A Tether körüli kérdések: akkor most van dollár vagy nincs?

BitcoinBázis
-
 Tegnap 12:58Gazdaság

A kriptovaluták piacán jelenleg a legnagyobb hír egyértelműen a bitcoin szárnyalása, a legtöbb írás az újabb befektetőkről, várható árfolyamokról szól.

Tether kontra New York Ügyészség: itt tart az ügy

A tegnapi egy fontos dátum volt az eljárás történetében. A Tethert és a hozzá szorosan, vezető személyek összefonódásán keresztül is kötődő Bitfinexet, másfél évvel ezelőtt perelte be a New York-i ügyészség. Miután többször kitolták a határidőt, tegnap volt az utolsó…

Többfordulós bagger-bajnokság indul 2021-ben - Visszatérnek a bálnák!

SportMotor
-
 21.01.15 12:55Autó-motor

Noha tavaly csak meghívásos bemutatófutamot tartottak, az olyan sikert aratott, hogy idén már többfordulós, nyílt bajnokságon mérkőznek meg a több mázsás monstrumok. Remek bulinak ígérkezik!

NB I: uralják a mezőnyt – ilyen volt az Ftc őszi szezonja

NSO
-
 21.01.15 10:29Foci

A zöld-fehérek vereség nélkül zárták az őszt az élvonalban, mindössze hét gólt kaptak, és régen látott magabiztossággal futballoztak.

Cápáktól, bálnáktól nem, inkább a kardhaltól fél Rakonczay

Startlap Utazás
-
 21.01.14 15:03Utazás

Gran Canaria szigetének déli partjáról vasárnap reggel elindult Rakonczay Gábor extrémsportoló, hogy egy speciális szörfdeszkán állva evezze át az Atlanti-óceánt. Így teltek az első napok.